8 maaltijden besteld als proef en alle maaltijden waren absoluut slecht. Smakeloos veel saus van verse groenten is niets maar dan ook niets te vinden. We hebben ze allemaal geprobeerd maar dit was eens en nooit weer. De rest, en dat was heel veel, aan de kippen gegeven …. De verwachtingen waren hoog gespannen gezien alle reclame en het tv programma van Rudolf; zonde van het geld. Alle lovende recensies zijn te mooi om waar te zijn.
Contact: - professioneel - inlevend - attent - respectvol Maaltijden: - in het begin nog te ontdekken hoe het voor mij werkt qua bestellen - fijn - lekker - smaakvol - kruidenkeuze goed en soms met een magische tintje - volume naar wens - oogstrelend
Dag Igon, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn dat je de tijd neemt om een leuk bericht aan ons achter te laten. We stellen dit uiteraard zeer op prijs! Ook vinden we het erg fijn om te lezen dat je ons aan anderen zou aanbevelen. Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groet, Maike, Team Uitgekookt.
Lekker en gezond. Gemakkelijk in de magnetron of oven. Bestel niet elke week. Soms kook ik ook zelf. Ik hoor van sommige mensen die het ook af en toe bestellen. Die het ook heerlijk vinden. Dus ga zo door
Dag Otti, Bedankt voor je positieve feedback over onze maaltijden! We zijn erg blij dat deze je zo goed bevallen. We zullen je feedback zeker meenemen. Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige avond gewenst! Vriendelijke groet, Maike, Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, goede communicatie. Een echte aanrader .
Hoi Thijs, Super bedankt voor je fantastische review. Wij gaan zo door! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ik had eerst andere maaltijden De meeste daarvan smaakten niet Eerst dacht ik ik heb geen smaak meer(91). Nu eet ik alles op terwijl ik daarvoor mn eten weggooide
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je nu alles op eet! We zijn blij dat je de maaltijden lekker vindt. Het is natuurlijk nooit fijn als iets niet naar wens is, maar gelukkig is het nu een succes. Eet smakelijk! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Snel en lekker
Hi Alexandra, Super bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Tot nu toe is het eten heerlijk.
Hoi Luud en Nelie, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We zijn zo blij dat jullie de maaltijden lekker vinden. Veel eetplezier verder! :) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Als een soort proef heb ik bij u een aantal maaltijden besteld. Ik was blij verrast over de kwaliteit en de verzorging ervan, Heel tevreden. Echter nog iets anders vanaf nu wordt ik vanuit allerlei hoeken en gaten bestookt met reclame-uitingen van u. Iets waarvan ik een gezonde afkeer heb en waarvoor ik veel moeite doe om dit te stoppen. Ik verzoek u dan ook om met onmiddellijke ingang dit met 99,9 % te verminderen. Deze overlast heeft een zeer negatieve invloed op mijn beoordeling van u. Oh nog even dit aan ongevraagde en onbezoldigde aanbevelingen doe ik niet en wens dat ook niet te ontvangen. Overigens met vriendelijke groet.
Hoi Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de maaltijden en de verzorging! Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je gegevens? Dan zorgen we ervoor dat we de reclame-e-mails uitzetten en dit in de toekomst voorkomen. Bedankt voor je geduld en we hopen dat je verder blijft genieten van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Als ik een flyer krijg op vrijdagmiddag, over aanschuiven ! vers voordeel weken, betreffende 4 maaltijden voor €. 19,95, en ik dan een paar uur later op die zelfde dag het wil gaan bestellen, blijkt alles uit verkocht te zijn maar ook op de volgende bestel momenten is het niet meer te krijgen. Uitgekookt noem ik dat….. maar ook niet slim want nu bestel ik helemaal niets..! Johannes.
Hoi Johannes, Bedankt voor je reactie. De voordeelboxen zijn voor de eerste levering (maandag en dinsdag) inderdaad al uitverkocht. Maar voor de rest van de week zijn deze gewoon nog te bestellen. Mocht het bestellen online niet lukken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder, zodat jij ook nog gebruik kan maken van deze actie! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Maaltijden normaal gesproken goed. Gebeld met de klantenservice met een opmerking/ feedback over 2 pannenkoek maaltijden in 1 box, waarvan de 1 ook nog 1 ons minder woog. De slogan van uitgekookt is volwaardige maaltijden produceren, in 1 box 2 x pannenkoeken noem ik niet volwaardig. De mevrouw van de klantenservice zei, “ jammer maar dat kan gebeuren” € 32,50 voor 4,5 pannenkoeken noem ik niet volwaardig en veel te duur. Tevens en dat stoort mij het meeste, voelde ik mij niet serieus genomen. Zo jammer.
Hoi Caroline, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Graag willen we meekijken naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen? Met vriendelijke groeten, Fabienne van Team Uitgekookt
Zoals ik al zei: zie boven.
Hi Joop, Wat fijn om te horen dat de bezorger altijd op tijd is en dat je de maaltijden lekker vindt! Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Was gewend met kant en klare maaltijden uit de supermarkt, maar op aanraden van familie heb ik uitgekookt geprobeerd. En je proeft echt het verschil wel het is iets duurder maar de kwaliteit, is 10x beter.
De maaltijden smaken boven verwachting lekker. De bezorger is vriendelijk en komt binnen de afgesproken tijd. Ook fijn is dat er elke week zoveel nieuwe keus is.
Hi Monique, Wat fijn om te horen dat de maaltijden zo goed bevallen! Onze bezorgers helpen alle klanten met een glimlach op hun gezicht :) Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Het eten is heerlijk alleen 1 min puntje er zit weinig jus bij
Hoi Max, Wat fijn om te horen dat je het eten lekker vond! Wat betreft de jus, je kunt ook losse juscupjes bij je bestelling toevoegen als je dat wilt. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Hoi Harry, Kort maar krachtig! ;) We zijn blij dat je tevreden bent. Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
nieuwe klant….Nu 3x besteld…jammmer dat het 1x mis ging met verkeerd product en verkeerde hoeveelheid. Kibbeling in de oven was niet echt een succes.service aan huis wel keurig op tijd elke keer
Hoi Pieter, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat de service goed is en de levering op tijd komt. Wat jammer dat er een keer iets misging met het product en de hoeveelheid, en dat de kibbeling niet helemaal naar wens was. Mocht dit nog eens gebeuren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken graag samen naar een oplossing. Hopelijk blijft de rest van je ervaring naar wens! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
ben sinds kort maaltijden aan het proeven en bestellen. zowel mijn vrouw als ik vinden de maaltijden smaakvol en de porties ruim. het klaarmaken van de maaltijden is erg makkelijk vooral in de magnetron. Zullen de komende tijd verschillende andere maaltijden uit proberen.
Hoi Kees, Wat goed om te horen dat de maaltijden zo goed bevallen! We hopen dat jullie de komende tijd nog veel nieuwe gerechten ontdekken en blijven genieten van de smaakvolle maaltijden. Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Geen idee wat ik kon verwachten. Elk maal tot nu toe boven verwachting smakelijk
Hi Marjan, Wat geweldig om te horen! Fijn dat het je zo goed bevalt en dat elke maaltijd boven verwachting is. We blijven ons best doen om je blij te maken! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Alles is hier top!
Dag Georg, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en dat je ons aan anderen zou aanbevelen. Wij zijn natuurlijk ook erg blij met jou als klant! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Ervaring is goed
Dag Anja, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn erg blij met de 10 die je ons geeft! En wat fijn om te lezen dat je ons ook zou aanbevelen aan anderen. Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettige jaarwisseling gewenst. Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Aangezien ik een herseninfarct heb gehad is lang in de keuken staan voor het bereiden van mijn maaltijd niet altijd comfortabel.Vandaar dat Uitgekookt vaak een mooie uitkomst is voor mij.
Dag Ruud, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat we iets voor je kunnen betekenen door lekker voor je te mogen koken. We zijn dan ook erg blij met jou als klant en hopen dit nog lang voor je te mogen doen! Bedank voor het doorgeven en alvast een prettige jaarwisseling gewenst. Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Ik ben super tevreden over de maaltijden die ik tot heden heb ontvangen.
Dag Maria, Wat leuk om je positieve feedback te mogen ontvangen! Wij zijn erg blij met jou als klant en doen dan ook ons best om de kwaliteit van onze maaltijden altijd te verbeteren. Mocht je in de toekomst dus een keer een verbeterpuntje tegenkomen dan horen wij dit natuurlijk ook graag! Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettige jaarwisseling gewenst! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
goed van smaak en snelle service
Dag Hans, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat zowel de smaak van onze maaltijdens als onze service een goede indruk bij je hebben achtergelaten. We koken graag voor je! Bedankt voor het doorgeven en alvast een prettige jaarwisseling gewenst. Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
De vanillesaus was door de hele doos gelopen omdat het deksel van het potje lag. Dus alle bakjes ondergesneeuwd. We hadden geen vertrouwen meer in het toch al niet goedkope menu. Maar we zijn blij verrast, ondanks de smurrie in de doos. Het was erg lekker. Had iets warmer gekund, 50 minuten 100 graden. Verder prima
Hoi Yvonne, Dank je wel voor je feedback! Jammer van de vanillesaus, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je opmerkingen mee voor de toekomst, zodat alles nog beter kan. Maar wat super fijn om te horen dat de gerechtjes goed in de smaak zijn gevallen! We hopen dat we je de volgende keer helemaal van begin tot eind mogen verrassen, zonder er een rommeltje van te maken! ;) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Vriendelijk, correct en behulpzaam.
Dag Arjan, Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat je onze klantenservice als vriendelijk en behulpzaam ervaart. We helpen je graag. Hopelijk mogen we nog lang lekkere maaltijden voor je mogen koken! Vriendelijke groet, Maike