Heerlijke maaltijden!

Iedere week voldoende keus uit heerlijke maaltijden!

Lekker, en gemakkelijk

Heerlijk , lekker en gemakkelijk…

Alleen een ei bakken doe ik nog zelf.

Een goed review bestaat uit plus- maar ook minpunten: + zeer gevarieerd aanbod aan maaltijden en bijgerechten. + keuze uit maaltijdboxen en/of vrije keuze maaltijden. + super fijne webbestelsite, zelfs ik, als beëdigd digibeet ben in een paar minuten klaar met mijn bestelling. + zeer scherp geprijsd, als je bedenkt dat je: 1) geen boodschappen hoeft te doen. 2) bespaart op gas en/of elektriciteit. 3) het thuis bezorgd wordt. 4) tijd overhoudt voor andere dingen. + Keuze uit bezorgdag. + Bezorging altijd correct en op afgesproken tijd. + Gezond en gevarieerd eten, geen kant en klare supermarkttroep met teveel suiker en zout. + Kunt de maaltijden zowel in de oven als in de magnetron opwarmen. (zelf gebruik ik de magnetron, heb op ieder gewenst moment binnen 10 minuten een maaltijd op tafel). + Ok, ik ben een makkelijke eter, maar ik heb nog niet één keer een maaltijd gehad die niet smaakvol, niet fantasievol, of simpelweg niet lekker was. Maar dan nu de minpunten: - Zie boven.

Goed en lekker

Toch altijd goed en de bezorging ook ga zo door

Heerlijk en mijn gemakkelijke maaltijd.

Na mijn val 3 jaar geleden en heup gebroken, moet je er niet aandenken om zelf te koken. Ziekenhuis en verpleegtehuis sturen je snel naar huis. Uitgekookt mijn redding. Stop er niet mee want ik vind het prima zo.

uitstekend

Altijd optijd en het is gewoon goed.

Fantastsch

Netjes op tijd en de maaltijden zijn heerlijk.

Smaak lekker

Het is elke dag weer. Lekker en gezond eten

Super goed!!!!

WAANZINNIG LEUK BEDRIJF, PERSONEEL, ALTIJD LEUK, ETEN LANG HOUDBAAR, EN ZEER SMAAKVOL, MOOI VERPAKT ENZ. FANTASTISCH!!!!! BEZORGING SUPER GOED, OP TIJD, NETJES . AL VANAF DAG 1, GEWELDIG!! DANK JULLIE HEEL HARTELIJK!!! GROET HENNY

Jullie zijn ECHT TOP

Zo heerlijk zijn alle maaltijden.echt HEEL ERG LEKKER

Ik ben zeer tevreden

het enigste compliment dat ik kan geven is dat ik zeer tevreden ben. als ik dat niet was dan was ik al lang geen klant meer

Goede service en lekkere maaltijden

Ruime keuzes. Lekker gezonde maaltijden. Prima bezorging

Keuze is reuze. Het eten is heerlijk De bezorgers altijd heel attent en uitermate belangstellend en vriendelijk.

Prima maaltijden.

Ik bestel al enige tijd maaltijden bij jullie. Lekker gemakkelijk, en daar komt bij dat ze goed smaken. Eigenlijk is alles wat ik bestel prima, en lekker vers. Al heb ik natuurlijk wel zo mijn voorkeur. Vrijdags komt de erg aardige meneer, dat mag ook weleens gezegd worden ;-))), de maaltijden brengen. Voor de weekenddagen bestel ik meestal Oosterse of Italiaanse gerechten. De rest van de bestelling bestaat uit groenten met aardappelen en vlees, stamppot, of een maaltijd met vis. Er is keus zat. Kortom, ik ben tevreden over de kookkunsten van jullie koks. En mijn partner is het daar helemaal mee eens.

doorgaans heel goede maaltijden

De keus is ruim en daarom is het mogelijk om bijna altijd de juiste maaltijden te kopen. Wat jammer is, is dat een maaltijd die eigenlijk beter in een bakje met verschillenden vakken gelevert zou moeten worden geleverd, toch in een bakje met maar één vak wordt geleverd. De maaltijden die open in de oven moeten zijn echt heel lekker.

Kwaliteit. En smaakvol in een.

Diversiteit in aanbod en zeer lekker.

mijn ervaring staat hieronder

Ik heb veel bezwaar tegen een computer recensie. Daar om bel ik liever om PERSOONLIJK mijn tevredenheid door te geven, want tevreden ben ik!! Mw. Ineke Bouwhuis, Bussum, bijna 84 jaar

Geweldig een Top bedrijf

Uitgekookt heeft echt 5 sterren verdiend. Geweldig lekkere verse maaltijden. Enorme variatie. Aantal favoriete maaltijden zijn echt helemaal top. Goede correspondentie. Duidelijke site zowel op pc als telefoon. Ze luisteren ook naar klanten, want voorstellen nemen ze serieus, en passen het ook aan soms. Hele vriendelijke bezorging.

Maaltijden zijn heel goed en smaakvol

Gevarieerd en goed verzorgd, de bezorgingen zijn perfect

Heerlijk en ideaal.

Het eten is heerlijk en ziet et goede verzorgd uit , ook als het geleverd wordt. Vriendelijk mensen. Dus wat mij betreft een fantastische oplossing voor mensen die niet willen koken, net als ik.

Voor jong en oud

Heerlijk eten, goede kwaliteit en betrokken bezorgers. Voor jong en oud, keuze uit verschillende grootte en makkelijk op te warmen.

De tot nú genuttigde maaltijden waren geweldig

Vers en lekker

Ik bestel alle maaltijden bij uitgekookt. Er is volop keuze/variatie ook de toetjes/desserts zijn een aanrader!

Prima ervaring!

Ik heb verschillende maaltijdservices uitgeprobeerd, maar Uitgekookt steekt er met kop en schouders bovenuit. Elke maaltijd is smakelijk, in een paar minuten klaar op tafel, veel variatie in maaltijden. De bezorging is dik in orde, keurig op tijd op de aangegeven tijden die per e-mail bekend worden gemaakt. In één woord: ik ben zeer tevreden.

Heerlijk eten

Wat een heerlijk en gevarieerd eten, iedere week weer. Heel veel keuze, goed betaalbaar, niet zout, gratis thuisbezorgd en als je het invriest, gaat de smaak niet verloren. Het hele team een dikke pluim, inclusief de aardige en vaste bezorger. Heel belangrijk voor mijn oude moeder.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden