Wij waren compleet verrast toen wij voor het eerst van ons leven kant en klare maaltijden gingen bestellen. Inmiddels wij wij wekelijks maaltijden besteld bij Uitgekookt en wij zijn nog steeds aangenaam verrast door de heerlijke maaltijden en tegen een verrassende prijs. Ook de wekelijkse bezorging is tip top in orde. Ze komen netjes bezorgen op de afgesproken tijden. Een echte aanrader!!!.
Goedemiddag Wim, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze maaltijden en onze bezorging. 💚 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! 😊 Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden. Telefonisch contact is erg goed. Wordt prima te woord gestaan. Denkt mee ivb bezorging. Bezorgers keurige personen. Komen binnen de doorgegeven tijd. Vr gr mw Beunis
Goedemiddag Aline, Bedankt voor je review! Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice en onze bezorgservice. 💚 Ik zal het aan onze medewerkers doorgeven. Zo'n compliment zullen ze zeker waarderen. 😊 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Ik heb jarenlang de avondmaaltijd genoten bij mijn zus, echt een ''keukenprinses'' Helaas zo'n 5 jaar geleden kon zij door een reuma aandoening niet meer koken. In juni 2020 kennis gemaakt met UITGEKOOKT en sindsdien zijn wij beidden vaste klant. Dit was voor ons de ultieme oplossing, want ik ben in staat om zelfs water te laten aanbranden. De maaltijdkeuze is reuze en speciaal de Roots-maaltijden kan ik erg waarderen, en natuurlijk niet te vergeten de Rudolph's Special.
Goedemiddag Pieter, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je zus door een reuma aandoening niet meer kan koken. 💚 Toch is het een mooi compliment om te lezen dat we jullie zo verder kunnen helpen! 😊 Onze chefs kijken ernaar uit om weer voor jullie te mogen koken! Met vriendelijke groet, Sarina van Team Uitgekookt
Prima eten hele fijne bezorging In een woord geweldig
Hoi Johan, Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het eten én de bezorging. We blijven ons best doen om dat zo te houden! Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik heb nu 3x 4maaltijden besteld (3xscheeps is recht) maar ik kan niet overenthousiast zijn van deze maaltijden. Wij moeten natuurlijk ook uitproberen wat wij lekker vinden. 1. Ik had `10 cups jus besteld maar kreeg er maar 9. Mijn man wil altijd jus bij zijn aardappelen c.q. puree en dat zit er bar weinig bij. 2. De eerste maaltijden waren zo vreselijk zout! Mijn man hoefde er geen zout bij te doen. 3. Bij de witlof met cordonblue zat geen cordonblue maar een boomstammetje (Gemengd gehakt) en er zat zoveel hollandaise saus dat de witlof waterig werd. Ik weet dat witlof slinkgroente is, maar toch. Er zat ook geen briefje met de reden dat er gewijzigd was. Vind ik persoonlijk heel erg slordig. 4. De maaltijden daarna waren redelijk eetbaar maar niet om over naar huis te schrijven. Redelijk smakeloos maar in ieder geval niet zo zout. 5. De laatste 2 maaltijden moeten nog genuttigd worden maar ik denk niet dat ik nog een keer bestel. Ik moet zeggen dat de bezorging goed is. Ik hoop dat ik een antwoord van u kan krijgen. Met vriendelijke groet, Janny Zappeij
Hoi Janny, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en het delen van je ervaringen. We vinden het erg jammer om te horen dat onze maaltijden tot nu toe niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is uiteraard niet wat we voor ogen hebben. Je opmerkingen nemen we serieus. Het ontbreken van de jus, de wijziging zonder toelichting en de smaakbeleving zijn allemaal punten die we intern bespreken met onze keuken en klantenservice. We hadden je bijvoorbeeld graag vooraf geïnformeerd over de vervanging van de cordon bleu, dat had inderdaad duidelijker gecommuniceerd moeten worden. Goed om te horen dat de bezorging in ieder geval naar wens is verlopen. We hopen ondanks uw teleurstelling toch nog iets voor u te kunnen betekenen en we hebben graag nog even contact. Zou je telefonisch contact op willen nemen met 085-0406065? Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Uitgekookt bied mij de mogelijkheid lekkere gezonde maaltijden mee te nemen naar mijn werk. Ik doe ze over in een afsluitbare plastic box voor gemakkelijk meenemen. Hiervoor at ik vaak hetzelfde, maar wilde toch liever warm eten op mijn werk (avond). Ze bezorgen stipt binnen de aangegeven tijd, en de speciale tas die ik sinds kort heb geeft me nog meer vrijheid bij bestellen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en prijs.
Hoi Joop, Wat een mooie, uitgebreide review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat onze maaltijden je helpen om gezond en gevarieerd te eten tijdens je werkavonden. Fijn dat ook de bezorging en de koeltas zo goed bevallen. We blijven ons best doen om het je makkelijk én lekker te maken, waar je ook eet! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Prima eten,goede logistiek, aangename besteller
Hoi, Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het eten, de logistiek en onze bezorging. We geven het compliment zeker door aan het team én de bezorger! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
2 paasmenu's besteld. Op tijd geleverd. Dat was het positieve. Vaoor en nagerecht niet ontvangen. Worden ook niet meer geleverd voor zondag. €10 terug en excuses. En zo krijgt Pasen 2025 een vervelende bittere nasmaak. Volgend jaar gaan we naar de Chinees. Zo slecht dit. Geen woorden voor !!!!!!
Hoi Leo, Wat ontzettend jammer om te lezen dat je Paaservaring met ons zo teleurstellend is verlopen. Dat is absoluut niet de beleving die we willen bieden, zeker niet tijdens een feestdag waar je naar uitkijkt. Het spijt ons dat de voor- en nagerechten ontbraken bij je bestelling. We begrijpen heel goed dat een financiële tegemoetkoming in dit geval niet opweegt tegen het gemis. We nemen je feedback dan ook serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze oprechte excuses dat dit je paasdagen zo heeft beïnvloed. Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekker eten en goede service
Hoi Marc, Wat een mooie beoordeling, een 10! 😊 Dankjewel voor je compliment over het lekkere eten en de goede service. We vinden het super dat je zo tevreden bent en hopen je nog vaak te mogen verrassen met onze maaltijden! Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Makkelijk, vers, smakelijk.
Hoi! Dankjewel voor je lieve woorden. 💚 Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
We bestellen vaak de maaltijdboxen, vanwege de prijs, en de gevarieerde en heerlijke inhoud. Kan eigenlijk niet veel minpunten bedenken, behalve de verpakking, want het is wel heel veel plastic. Misschien een idee om het bijvoorbeeld in recyclebare kunststof of karton te doen. Goed eten is belangrijk, maar zorg voor het milieu ook!
Hoi Wilma, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijdboxen, dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn dat de prijs, variatie en smaak zo goed bevallen. Je opmerking over de verpakking begrijpen we heel goed. We zijn ons bewust van de hoeveelheid plastic en zijn voortdurend op zoek naar duurzamere alternatieven die tegelijkertijd de kwaliteit en houdbaarheid van de maaltijden kunnen waarborgen. Duurzaamheid én goed eten gaan voor ons hand in hand, dus dank voor je betrokkenheid! Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Door omstandigheden kunnen mijn vrouw en ik niet meer koken. dan zijn jullie maaltijden een oplossing. De kwaliteit is voortreffelijk,er is voldoende variatie dus genoeg keuzes. en ik heb jullie nog niet kunnen betrappen op ongare rijst, ongare pasta of rauwe aardappelen. Succes verder en blijf je niveau handhaven
Hoi Jaap, Wat een prachtige review, heel erg bedankt! 😊 Wat fijn om te horen dat onze maaltijden voor jullie een oplossing bieden nu zelf koken niet meer lukt. En extra fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, variatie én de garing, daar doen we het voor! We geven je complimenten graag door aan onze keuken, en we blijven ons best doen om dit niveau vast te houden. Vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekker eten en prompte aflevering van de maaltijden
Dag Bart, Bedankt voor deze positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat zowel onze maaltijden als de bezorging ervan zo goed bij je in de smaak vallen. 😊 We hopen nog veel vaker voor je te mogen koken! Bedankt voor het doorgeven. Vriendelijke groet, Maik van team Uitgekookt
Mijn ervaring met Uitgekookt is ronduit positief. Op alle fronten.
Dag Roland, Bedankt voor deze mooie feedback! 😊 Wat fijn om te lezen dat alle aspecten van onze service je goed bevallen. We hopen je nog veel vaker te mogen verassen met lekkere maaltijden. Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
We hebben voor mijn moeder bewust gekozen voor uitgekookt omdat er genoeg variatie in de menu's zit. De leveringen gaan goed, aardige bezorger en het eten smaakt op zicht goed. Alleen heeft ze laatst de pannekoeken 3x besteld en deze waren niet lekker t.o v. De vorige keer. De pannekoeken waren dik en niet gaar. Ik heb hiervan een melding gemaakt en dan krijg je bericht terug, dat het doorgegeven wordt. Dat vind ik jammer als je toch bijna elke week een paar maaltijden besteld. Afgelopen week hebben we de asperges besteld omdat ze dat zo lekker vind. Helaas waren deze niet lekker en is ze zelfs misselijk geworden van het eten zodat ze dit uiteindelijk maar heeft weggegooid
Dag Lilian, Bedankt voor deze feedback! We vinden het fijn om te lezen dat de maaltijden over het algemeen bevallen. 😊 Natuurlijk vinden wij het jammer dat hier ook uitzonderingen in voorkomen. We nemen dit dan ook graag even telefonisch met je door zodat we een passende oplossing kunnen aanbieden. Zou je ons hierover op een voor jou gepast moment willen bellen? We helpen je graag verder. Alvast bedankt en nog een prettige dag gewenst! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Ik ben iedere keer benieuwd wat voor lekkere maaltijd ik weer ga eten. Ik bestel meestal 3 à 4 maaltijden per week en ben hier super blij mee. Niet meer lang in de keuken, geen afwas, maar bovenal heerlijke maaltijden. En niet te vergeten de heerlijke toetjes! Ook is er genoeg keuze. Het eten is niet te zout wat bij de meeste kant en klaar maaltijden het geval is. Kortom ik ben erg blij met de maaltijden van Uitgekookt.
Dag Irma, Bedankt voor het delen van deze feedback! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze maaltijden. We zullen je complimenten dan ook zeker doorgeven aan onze koks. We doen ons best om je bij elke bestelling weer positief te verassen en hopen dit dan ook nog een lange tijd te mogen doen. 😊 Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige avond gewenst! Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Afgezien van de prima kwaliteit van het eten is het mij als echt oudje heel fijn om te weten dat, als er iets fout gaat bij het bestellen er altijd een correctiemogelijkheid is; daar heb ik al een aantal malen dankbaar gebruik van gemaaktJos
Dag Jos, Bedankt voor deze mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat de maaltijden goed bij je in de smaak vallen en dat je onze klantenservice waardeert. We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. Bedankt voor het doorgeven. 😊 Vriendelijke groet, Maike van team Uitgekookt
Mijn vrouw lijdt aan dementie en kan dus helaas niet zelfstandig meer koken. "Uitgekookt" is dan een uitstekende oplossing met gevarieerde, smakelijke en betaalbare maaltijden.
Dag Jan, Wat fijn om te lezen dat jij en je vrouw samen genieten van onze maaltijden. Wat mooi dat je dit met ons deelt, daar doen we het voor 💚. Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Te beginnen bij de bezorging, perfect? Maaltijden zijn goed, vakverdrlibg is aan te bevelen, af en toe zit alles door elkaar.
Dag Ron, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te lezen dat de bezorging je zo goed bevalt en dat de maaltijden bij je in de smaak vallen. Ik zal je feedback over het verpakken van de maaltijden doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Bedankt voor het doorgeven en nog een prettige avond gewenst! Vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt
Kwaliteit met soms verrassende smaken. Duidelijk met zorg bereid. De hoeveelheid en diversiteit aan groente voegt ook echt iets toe. In plaats van plichtmatig wat voer naar binnen schuiven, eet ik dit met plezier op.
Dag Patrick, Bedankt voor deze mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat je onze maaltijden met plezier op eet. We proberen je telkens weer opnieuw te verassen en hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. 😊 Vriendelijke groeten, Maike van team Uitgekookt
Bezorging is zeer stipt! Prima!
Dag Lineke, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat zowel de maaltijden als de bezorgen ervan je goed bevallen. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Maike van Team Uitgekookt 😊
Ik vind de maaltijden beter dan 2 jaar geleden
Goedenavond, Bedankt voor deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat de maaltijden je goed bevallen. 😊 We hopen nog veel vaker voor je te mogen koken. Met vriendelijke groeten, Maike van team Uitgekookt
De maaltijden zijn altijd heerlijk van smaak. Bezorgers altijd vriendelijk en keurig binnen de afgesproken tijd.
Beste Klarie, Wat superleuk om te lezen dat je zo tevreden bent! We zijn erg blij dat onze gehele service naar wens is. Ik geef jouw mooie complimenten door aan mijn collega's! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
smaakt prima ,en op tijd geleverd volgens bestelling
Beste Jos, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was en de levering op tijd is gegaan 💚. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Ik bestel dit voor mijn moeder Ze geniet elke keer weer van het lekkere eten! Top!
Beste Uitgekookt-liefhebber, Wat fijn om te lezen dat je moeder zo geniet van het eten! Wat mooi dat je dit met ons deelt, daar doen we het voor 💚. Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt