Elke week eet ik mijn smakelijke maaltijden weer op. Bestel vaak iets zonder vlees. Kies iets met vis of kip of liever nog met noten. Ik gebruik zelf geen zout bij het koken. Ook Uitgekookt gebruikt “weinig” zout. Ik ben erg tevreden over het eten, heerlijk!!
Beste Greet, Super leuk om te lezen dat je zo geniet van de maaltijden, dankjewel. Hopelijk mogen we nog lang voor je blijven koken. Blijf vooral lekker smullen! ;) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Door een heupoperatie gedwongen kwam ik via familie bij jullie terecht! Inmiddels ben ik 4 weken verder en kan zelf weer wat koken maar we blijven een paar dagen per week bestellen omdat mijn man en ik er allebei van smullen, we hebben een totaal andere smaak, hij haat rijst en ik ben er dol, zo fijn om zo te kunnen genieten! Dank je wel Uitgekookt, ook voor de perfecte service van thuis bezorgen!
Beste Hannie en Johan, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! Fijn om te lezen dat je herstel goed verloopt en dat jullie zo genieten van de maaltijden. Super dat we jullie nog een paar dagen per week mogen blijven verwennen. Ook namens onze bezorgers: bedankt voor je lieve woorden! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Gevarieerde keuzemogelijkheden.
Beste Trix, Bedankt voor de 10, en voor de review. Fijn om te lezen dat het eten niet alleen lekker is maar er ook aantrekkelijk uit ziet. Wij gaan zo door! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Altijd vers en goed gekoeld op tijd bezorgd.
Beste Willie, Super dat je zo tevreden bent over de maaltijden. Hartelijk dank voor je positieve review en voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
de maaltijden zijn goed verzorgd en smaken meestal lekker.
Beste lezer, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om elke maaltijd met zorg te maken, dus fijn dat dat gewaardeerd wordt. Veel eetplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ik vind het super lekker Mag welwater meer jus bij sommige gerechten.
Hoi Saskia, Wat leuk om te horen dat je zo geniet van de maaltijden, dankjewel voor je enthousiaste review! 😊 En je tip over wat meer jus bij sommige gerechten nemen we zeker mee voor onze keuken. Fijn dat je met ons mee denkt, en eet smakelijk bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
dit is een prima keuzes als je zelf niet veel tijd hebt om te koken of houdt van gemak het is gezond makkelijk en lekker
Hoi Ron, Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het gemak én de smaak van onze maaltijden. Precies wat we willen bieden voor wie gezond én makkelijk wil eten. Eet smakelijk en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Dat ik elke week maaltijden bestel uit de categorie 'Wat de pot schaft' zegt genoeg over het vertrouwen dat ik in jullie heb. Jullie weten mij altijd weer te verrassen. Op deze manier weet ik zeker dat ik: - Gevarieerd eet en zodoende de nodige vitaminen binnen krijg. - Geen tijd kwijt om gezonde keuzes te maken (geen keuzestress dus) - Lekker ver vooruit kan bestellen én altijd goed zit met mijn bestellingen. - Mijn maaltijden altijd op tijd bezorgd krijg.
Hoi Jan, Wat een geweldige review, dankjewel voor je vertrouwen in ons! 😊 Superfijn om te horen dat Wat de pot schaft zo goed bevalt en je keer op keer weet te verrassen. We vinden het mooi dat we je kunnen helpen met gemak, variatie én gezonde keuzes, zonder keuzestress. Precies waar Uitgekookt voor staat! We blijven ons best doen om dat vertrouwen waar te maken. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Soms iedere week Soms 2x p maand Voor 2 personen , dus 2 dage hoef ik niet te koken Na 45 jaar koken is dat wel eens lekker
Hoi Nancy, Wat fijn om te horen dat Uitgekookt zo’n fijne uitkomst voor je is! 😊 Na 45 jaar koken heb je dat zeker verdiend. We zijn blij dat we je kunnen ontzorgen op de dagen dat koken even niet uitkomt. Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Toppers ..gevarieerde keuze en betaalbaar
Beste Jan, Wat fijn dat wij jouw toppers mogen zijn! Jij bent ook zeker onze topper! 💚 Dankjewel voor je lieve woorden. Super om te lezen dat je blij bent met de gevarieerde keuze én dat het betaalbaar blijft – dat is precies wat we belangrijk vinden. We blijven ons best doen om het lekker, makkelijk én betaalbaar te houden! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Komplimenten ook voor de bezorging
Beste Hein, Dankjewel voor jouw mooie complimenten! Het is erg fijn om te lezen dat alles naar wens verloopt. Ik zal aan jouw bezorger het mooie compliment doorgeven! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Zeer goede service en een perfecte communicatie!! Shampoo.
Beste Reinier, Dat is erg leuk om te lezen! We vinden het erf fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het met liefde voor! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Kunnen veel schrijven. Raad het al onze kennissen aan. Geen overschot Geen restjes. En zo kunnen we door gaan. Weinig afwas Keurige mevrouw van de maandag. Het zelfde voor de donderdag. Blij dat we voor uitgekookt gekozen hebben. En wij nemen wat de pot schaft. Makkelijk En zijn blij dat het ons altijd smaakt. Weinig afwas. Vriendelijke groet Fam. D. A. Smits
Beste fijnproevers, Wat een superleuke reactie, dankjewel! 😊 Wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten van de maaltijden. Geen restjes, weinig afwas en het smaakt altijd – precies wat we willen bereiken! Heel leuk ook dat jullie blij zijn met de bezorgers op maandag en donderdag, we geven het zeker aan ze door. We blijven met plezier voor jullie koken! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden die ik zelf kan uitzoeken. Ook complimenten voor de bezorgers, altijd op de tijd die staat aangegeven.
Beste Henny, Wat ontzettend fijn om te lezen! We vinden het belangrijk dat je niet alleen kunt genieten van lekkere maaltijden die je zelf uitzoekt, maar ook op een betrouwbare bezorging kunt rekenen. Superlief dat je ook onze bezorgers een compliment geeft – dat gaan we zeker aan hen doorgeven! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Tam Uitgekookt
Je kiest zelf, maar toch is het steeds een verrassing
Beste Joke, Dat is precies wat we willen bereiken! 😊 Zelf kiezen, maar toch elke keer weer verrast worden. Fijn om te horen dat je dat zo ervaart! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Geweldig en lekker maar zou toch iets meer afwisseling willen zien !
Beste Marian, Wat fijn dat je het zo lekker vindt – daar worden we blij van! En super dat je aangeeft dat je graag wat meer afwisseling zou willen zien. We nemen dat zeker mee in onze planning, want we willen je natuurlijk blijven verrassen! 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Uitstekend gemaakte maaltijden die gewoon lekker smaken .
Beste Jan, Wat fijn om te lezen! We steken veel liefde en zorg in onze maaltijden, dus het is erg leuk om te weten dat je kunt genieten van de kookkunsten van onze chefs. Daar doen we het voor! 😊 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ik ben sinds 2019 klant bij u., 7 dg per week dus....
Beste Gerda, Wat geweldig dat je al sinds 2019 bij ons bent – en ook nog eens 7 dagen per week! Dat waarderen we enorm. Jouw trouwe steun betekent veel voor ons, en we blijven ons best doen om je elke dag weer te verrassen met gevarieerde en gezonde maaltijden. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Het is heel gevarieerd. Compleet een gezonde maaltijd
Beste Ria, Superleuk dat je jouw complimenten met ons deelt! We doen ons best om elke maaltijd gevarieerd, compleet én lekker gezond te maken – dus dit soort reacties maken ons extra blij 😊 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn goed. Mijn enigste 'probleem' is dat er teveel maaltijden zijn waar sambal en/of rode pepers aan zijn toegevoegd. In mijn geval proef ik alleen de sambal en /of pepers maar en niet de rest van de ingrediënten. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier rekening mee gehouden kan worden.
Beste Bert, Leuk om te lezen dat je de maaltijden goed vindt! En dankjewel voor je eerlijke feedback – daar kunnen we alleen maar van leren. We snappen helemaal dat te pittige gerechten de andere smaken kunnen overheersen, zeker als je daar gevoelig voor bent. We geven je feedback door aan onze chefs, zodat we nog beter rekening kunnen houden met de balans in kruiden en pittigheid. 💚 Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Veel keuzes en ook veel bijgerechten
Beste Corrie, Wat fijn om te lezen! We vinden het superbelangrijk dat er lekker veel te kiezen valt – zo wordt elke maaltijd een klein feestje.💚 En die bijgerechten maken het natuurlijk helemaal af! Met vriendelijke groet, Noreen van Team Uitgekookt
Ik ervaar uitgekookt als heerlijk, wisselend , S'woensdagsmiddags perfecte bezorging ,leuke vrouw S'avond een keer laten bezorgen was minder
Hoi Ria, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, dank je wel! 😊 Fijn dat de maaltijden goed in de smaak vallen en de bezorging op woensdagmiddag zo prettig verloopt. Jammer dat de avondbezorging iets minder was – we geven dit intern door zodat we daar extra aandacht aan kunnen besteden. We hopen dat je nog lang blijft genieten van onze maaltijden! Met vriendelijke groet, Ariene Wiekeraad
2jaar geleden waren de maaltijden beter dan nu. Jullie worden te groot om alles zorgvuldig in te pakken en te sealen. Af en toe is dat erg slordig. Delen van de ingrediënten steken soms buiten de afgesaelde etenswaren. Niet hygiënisch. Sommige maaltijden zijn soms niet te eten, smakeloos. Ik heb zo mijn mening, dat uitgekookt te groot is geworden om alle maaltijden de nodige aandacht te geven.
Hoi Gerrit, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat je de maaltijden twee jaar geleden beter vond en dat je nu merkt dat de verzorging en smaak soms tekortschieten. We vinden het vervelend dat je verpakkingen hebt ontvangen die niet netjes of hygiënisch overkwamen, dat nemen we serieus en geven we direct door aan onze productielijn. We blijven groeien, maar juist met als doel om onze kwaliteit en zorg hoog te houden. Feedback zoals die van jou helpt ons daarbij, dus dank daarvoor. We hopen dat we je in de toekomst toch weer positief kunnen verrassen. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik ben uitgekookt mijn vrouw heeft voldoende aan 450 gram en ik aan 600 gram Ga zo door
Hoi Mike, Wat een leuke review, dankjewel! 😊 Fijn om te horen dat jullie allebei precies de juiste portiegrootte kunnen kiezen en zo samen kunnen genieten van de maaltijden. We blijven ons best doen om het jullie makkelijk én lekker te maken. Ga zo door? Doen we! 😉 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Altijd worden de maaltijden op tijd verzorgd door vriendelijke bezorgers. De maaltijden zijn lekker en goed, met meestal veel groente. Alleen zou ik graag keuze hebben uit wat meer vegetarische Maaltijden.
Hoi Ulla, Wat fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze maaltijden en bezorging, dankjewel voor je mooie review! 😊 En bedankt voor je suggestie over meer vegetarische keuzes. We merken dat hier steeds meer vraag naar is en nemen je wens graag mee in de ontwikkeling van ons aanbod. Blij dat je zo geniet, en we hopen je nog vaak te mogen verrassen aan tafel! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt