Een woord geweldig

Wij zijn ontzettend blij met uitgekookt. De porties zijn voldoende, het eten smaakt echt vers en lekker. Daarbij is er voldoende keus. In deze drukke periode is het echt een uitkomst. Bijkomend voordeel "geen pannen afwas en een schoon fornuis" Als we niet thuis zijn, wordt ons eten op de afgesproken plek in de koeltas geplaatst. Een mailtje naar de klantenservice en het was geregeld. Ga zo door!!

Eten perfect,het bestellen is bagger !!

De maaltijden zijn heerlijk , maar met de bestellingen gaat te veel mis ! En dan zegt de telefoniste ,dan crediteer ik het wel want daar voor komen we niet speciaal voor terug ! En ook geen credit ontvangen. We gaan het nog 1x proberen en is er geen verbetering dan zoek ik wel een ander voor onze maaltijden. Jammer.

Alles is prima en lekker vers .

Erg tevreden tot nu toe

Paar weken geleden voor het eerst geprobeerd. Nuv4e week in bevalt erg goed. Leuke acties ook met de maaltijd boxen.

Helemaal tevreden, kan niet beter

Op tijd bezorgd met een glimlach. De smaak is voor mij helemaal goed, gelukkig niet te zout.......... Kijk weer uit naar de nieuwe zending. Voor mij een uitkomst, daar ik niet meer zo gezond ben in de benen.

Fantastische service en heerlijk en gezond eten.

Voor drukke dagen en toch gezond willen eten. En voor ouderen die niet meer zelf koken een perfecte oplossing.

Onvoldoende

De maaltijden zijn heerlijk. Echter: fouten maken is menselijk, maar als de fout bij het bedrijf ligt en er geen eten bezorgd wordt vanwege een systeemfout, wordt dit niet gemeld of even wat overlegd. Wij hebben nu dus geen eten en het bedrijf weigert op welke manier dan ook ons tegemoet te komen. Elke maand gaat er zo’n €500,= naartoe en dat is het ook zeker waard, maar mensen even laten weten dat er iets mis is gegaan met de bestelling terwijl ze wel een bestelbevestiging hebben gehad is teveel moeite. Dit kan echt niet. Zo ga je niet met mensen om.

Ik ben zeer tevreden over de Uitgekookt. Ik krijg de bestelde maaltijden netjes op tijd geleverd. De maaltijden op zich zijn van lekker tot echt super lekker. Ik ben nog veel blijer dat ik niet meer zelf hoef te koken.

Lekker en gezond goede service

Ben heel tevreden over de maaltijden

Heerlijk

Lekker en makkelijk.

Prima eten.

Noodles met surinaamse balletjes was niet duidelijk dat er groente tussen de Noodles zaten. T was zo weinig dat t meer leek dat het perongeluk er tussen was gekomen. Balletjes waren flauw. Dat verwacht je niet van Surinaamse balletjes. Dit was de eerste maaltijd die niet helemaal toppie was. De andere waren wel goed.

Snel en lekker

ZEER Goede kwaliteit, en goed geleverd. 4☆ omdat: Heel jammer dat op bijna alle niet-aardappel gerechten, een lading champignons op moet. Er hoort in bijvoorbeeld, pasta carbonara geen champignons. Er is ook geen keuze om bepaalde ingrediënten weg te laten. Graag meer gerechten waar geen champignons of andere paddenstoelen zijn toegevoegd. Dat in orde is een dikke 5 ☆

Alles snel en netjes geleverd na bestelling

Alles smaakt prima hier en het word ook binnen het voorspelde tijdvak geleverd. Mocht er een keer een klacht zijn (wat bij mij 1x gebeurt is) dan word er snel gereageerd en niet moeilijk gedaan over een oplossing. Aanrader wat mij betreft

Lekker

Lekkere maaltijden en makkelijk te bereiden.

Perfect eten

Heerlijk vers , zéér tevreden over !!:

Boven verwachting

Toch wel een beetje sceptisch bestelde ik de eerste maaltijden. Ik heb altijd graag gekookt en best wel lekker vonden wij. Maar door lichamelijke beperkingen is koken voor mij moeilijk geworden. Maar het was echt heel erg lekker, veel smaak aan de gerechten. En genoeg variatie van Hollands, naar werelds, vis, vlees vegetarisch. Nieuwe smaken proberen. Echt er valt een last van me af en we kunnen weer met veel smaak en gezond eten, ik verheug me al op vanavond.

Gemak dient de mens en ook lekker

We eten zeer regelmatig de maaltijden van uitgekookt. Demaaltijden zijn lekker en geven ons de ruimte om op drukke werkdagen niet te hoeven koken

Goed en lekker tafelen

Ik heb een ongelukje gehad en kan daarom niet voor mijn vrouw en mij koken. Dit wordt op een hele mooie manier door Uitgekookt opgelost. Waar ik heel gelukkig van wordt zijn de pakketten, waar naar believen uit gekozen kan worden. Het is elke dag feest en wij zij op dit moment erg geholpen door Uitgekookt.

Heerlijke maaltijden

Ben er zeer gelukkig mee Kon zelf helaas niet meer koken ,wegens longproblemen mijn overleden mam was Kok dus ben het gewend om lekker eten Te waarderen ....het is iedere keer weer een verrassing. Met vriendelijke groet [email protected]

Ik heb de afgelopen maand, iedere week, een zogenaamde box besteld en ik was erg onder de indruk. Nette bezorging binnen de aangegeven tijdsframe. Alle maaltijden zien er altijd even verzorgd en smakelijk uit. En niet alleen ZIEN ze er smakelijk uit maar ze smaken ook ZO !! Kortom, een zeer tevreden klant !

lekkere maaltijden

Super veel keuze, ook aan voor- en nagerechten, fruit enz. Veel lekkerder dan een standaard magnetronmaaltijd!

Makkelijk en heerlijk

Wij vinden de maaltijden van uitgekookt heerlijk. De keuze is zeker ruim voldoende en gevarieerd. Opwarmen gaat in de oven en is heel makkelijk.

Super goed

Heerlijke maaltijden heel veel keus en bezorging altijd op tijd super geregeld bij uitgekookt En zeker niet duur doen 2 maaltijden per week 2 volwassenen 4 maaltijden ben je in 30 euro kwijt Als je zelfalles moet halen en koken ingrediënten ben je zeker meer kwijt Groetjes Brigitte

Inmiddels al meerdere keren besteld. Mijn echtgenoot is niet zo’n makkelijke (gezonde) eter, maar alles van Uitgekookt vindt hij heerlijk. En perfect op tijd bezorgd, geen afwas, geen vuil kookstel. En ook helemaal niet duur. Plus dat je verder ook niet hoeft na te denken in de supermarkt, geeft veel rust, want avond maaltijd is in orde. En er zitten groentes tussen die ik normaal niet zou kopen. Dus in gewoon het gewoon een uitkomst. Mevrouw l. Castelijns.

Lekker, gevarieerd, wel voor mij weinig keuze van vegetarische maaltijden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden