De keuze uit speciale maaltijden schiet tekort helaas. Mijn maag kan niet tegen rijst, pasta, aardappelen etc, dus alles met koolhydraten. Zodra jullie keuken verbouwd is, hoop ik dat jullie maaltijden met quinoa, bulgar of zoiets krijgen.
Goedemiddag Renalda, Bedankt voor je review! Goed dat je aangeeft dat je graag andere producten op het menu wil terug zien. Ik ga je feedback zeker doorgeven. Op het moment hebben we veel nieuwe maaltijden op het menu staan, maar wel met rijst of pasta. Nogmaals, ik neem je feedback mee. Fijn weekend! Groet Janita
Veel keuze van gerechten en vers. ik woon alleen en de porties zijn precies goed. En snel op tafel. Kant en klaar gerechten supermarkt vind ik niet te eten. Bezorger altijd binnen de opgegeven tijd.
Goedemiddag Piet, Bedankt voor je review en de dikke 10! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze maaltijden, en dat de bezorger altijd op tijd voor je deur staat, wij koken graag voor je. Fijne dag, groet Janita team Uitgekookt.
Gevarieerd en goed samengestelde maaltijden. Bezorging keurig op gecommuniceerde tijden. Maakt het leven voor mijn hulpbehoevende vader een stuk makkelijker.
Hallo Piet, Wat mooi om te lezen dat het leven van je vader op deze manier een stuk makkelijker maakt. Daarnaast een mooi compliment over de bezorging! Wij blijven graag voor je vader koken. Groet, Ilona van team Uitgekookt
heb het nu 3 weken en het bevalt me goed de maaltijden zij perfect gebalanceerd. een top maaltijd
Beste Jakob, Erg fijn om te lezen dat onze maaltijden zo goed bevallen en dat deze ook goed gebalanceerd zijn! Onze koks blijven graag voor je koken. Groetjes, Ilona van team Uitgekookt
Mijn vader vind de maaltijden geweldig. Veel variatie
Hallo Gerrit, Wat een mooi bericht om te lezen dat je vader de maaltijden geweldig vindt! Fijn dat het ook veel variatie voor hem bied. We blijven graag voor je vader koken! Groeten, Ilona van Team Uitgekookt
gewoon lekker
Beste J.G. Huisman, Wat leuk om te lezen dat je de maaltijden lekker zijn! Groet, Ilona van Team Uitgekookt
Is echt een eye opener. Ik heb zelf erg veel moeite met koken en deze maaltijden zijn lekker en echt een uitkomst. Fijne is ook dat het gevarieerd is
Goedemiddag Pamela, Wat fijn dat wij als Uitgekookt een uitkomst voor je zijn. Onze koks koken graag voor je! Variatie is inderdaad erg belangrijk, we blijven ons best doen om deze variatie aan te blijven bieden. Met vriendelijke groet, Ilona van Team Uitgekookt
Gewoon goed
Beste Henk, Bedankt voor je leuke feedback! We zijn erg blij dat onze maaltijden je goed bevallen. 😊 Onze koks kunnen morgen goed aan de week beginnen door je compliment. Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ga zo door!
Goedenavond Jochanan, Bedankt voor je mooie compliment! We gaan zeker door met het koken van onze heerlijke maaltijden! 😊 Wat is je favoriete maaltijden? Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Echt lekkere maaltijden. Niet duur, koel bezorgd, op tijd. Veel variatie.kei mooie folder van het menu. Oh ja en allea is duidelijk. Dqnk u wel
Beste Lia, Bedankt voor je enthousiaste reactie! Geweldig om te lezen dat je onze maaltijden lekker vindt en tevreden bent met de variatie, bezorging en onze mooie folder. We doen ons best om alles duidelijk en gemakkelijk voor je te maken. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Voor herhaling vatbaar
Beste Vivian, Wat ontzettend leuk om te lezen dat deze maaltijden zo goed in de smaak zijn gevallen en dat je deze nog wel een keer zou willen bestellen! Wij hopen dat wij snel weer voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
heel fijn deze maaltijden, prima uitkomst.
Beste Arie, Bedankt voor je leuke review! Het is een mooi compliment om te lezen dat wij een prima uitkomst voor je zijn. We hopen nog lang heerlijke maaltijden voor je te mogen koken! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
ik ben alleen en vind koken leuk maar voor 1 persoon niet leuk ben zeer blij met uitgekookt elke dag een verse maaltijd en elke dag wat anders bevalt mij heel goed keurige bezorging
Goedemiddag Dick, Wat fijn om te horen dat je zo geniet van onze verse maaltijden! De feedback die je ons geeft waarderen wij enorm. We hopen nog veel heerlijke maaltijden voor je te mogen koken! 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Super bezorg service ! lekker en gezond eten tegen een relatief laag bedrag. Brengt veel gemak met zich mee en voorkomt Supermarkt-stress. Hoeven niet meer na te denken wat nu weer te eten vanavond ! :-)
Beste Sander, Wat geweldig om te lezen! Fijn dat onze bezorgservice en maaltijden je zo goed bevallen. Het is fantastisch dat we je kunnen helpen met gemak, lekker en gezond eten, en geen supermarkt-stress meer. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik bestel nu eten voor m’n bejaarde ouders . Uitgekookt denkt mee en zijn vriendelijk aan de telefoon . Bezorging is ook goed en betalen achteraf ook fijn . Kortom aanrader !
Beste A, Wat leuk om te lezen dat je eten besteld voor je ouders! Mooi om te zien dat het als prettig ervaren wordt dat we meedenken aan de telefoon en dat de vriendelijkheid ook goed is. Dit vinden we erg belangrijk. Dat de bezorging goed gaat vind ik helemaal fijn om te lezen. Achteraf betalen wordt veel als prettig ervaren, wat mooi dat dit bij jullie ook het geval is. Groetjes, Ilona van Team Uitgekookt
De twee series die ik als nieuwe klant maaltijden heb ontvangen zijn mij uitstekend bevallen. Bezorging ook keurig op tijd.
Beste Sjoerd, Bedankt voor deze supermooie review, wij vinden het grandioos om te lezen dat je zo kunt genieten van onze maaltijden! Ik geef dit gelijk intern door en ook noteer ik dat de bezorging van de maaltijden zo goed bevalt! Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Wordt altijd op tijd geleverd , en ik heb er nog geen slechte maaltijd bij gehad. Dus top.
Beste Teake, Wat een prachtige review, bedankt! Wij vinden het fantastisch om te lezen dat onze maaltijden en de bezorging zo goed bevallen. Wij hopen dat wij nog lang en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Nogmaals prima. Goede maaltijden,leveringen op tijd en vriendelijkheid.
Beste Hans, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo kunt genieten van onze maaltijden en dat je zo tevreden bent over onze leveringen en de service. Ik laat dit gelijk aan mijn collega's weten en wij hopen dat wij nog langs en gezond voor je mogen koken 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Goede kwaliteit. En gewoon lekker.
Beste Harold, Bedankt voor het compliment! We zijn blij dat de kwaliteit en smaak in de smaak vallen. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Gemak, lekker eten, minder boodschappen hoeven doen, niet na hoeven denken wat te willen eten. Kortom het bevalt prima!
Beste Gina, Wat fijn om te lezen! Gemak en lekker eten, daar doen we het voor. Blij dat jullie zo tevreden zijn! Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
We hebben inmiddels een aantal maaltijden geprobeerd en het is prima ontvangen. We blijven zeker bestellen.
Beste Eric, Wat fijn dat de eerste maaltijden zo goed zijn bevallen en jullie nog vaker bij ons willen bestellen! Welke maaltijd is tot nu toe jullie favoriet? We hopen nog lang heerlijke maaltijden voor jullie te mogen koken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Mijn ervaring is dat het er verzorgd en heerlijk smaakt ze schenken er aandacht aan
Beste Joop, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn erg blij dat je onze liefde in het bereiden en koken van de maaltijden kan terugvinden in de smaak en het beeld van de maaltijden. We hopen nog veel heerlijke maaltijden voor je te mogen maken! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Goede service en eten is voortreffelijk. Echt vers en heerlijk genietber. Echt van elke keer weer.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over onze maaltijden! Onze chefs koken met veel plezier elke week weer wat voor je en hopen je nog lang te mogen verrassen met heerlijke maaltijden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het zijn zeer goede maaltijden vind het een suces ....
Hoi Loes, Wat leuk dat je de tijd neemt om ons te beoordelen! Heel erg bedankt voor het mooie cijfer en compliment. We koken graag voor je. Groet Janita, team Uitgekookt.
Over het algemeen is het eten lekker alleen heb ik 3x asperges gegeten waarvan 2x de asperges niet goed geschild waren dat was best wel jammer.
Beste Manuela, Wat ontzettend leuk dat je over het algemeen erg geniet van onze maaltijden! Wij staan natuurlijk met veel plezier in de keuken en hopen je te blijven verassen met onze lekkere en gezonde maaltijden. Het spijt mij om te lezen dat de asperges bij jou niet altijd goed geschild waren, onze excuses hiervoor. Wij willen natuurlijk dat je altijd een smakelijke maaltijd hebt en gaan dan ook graag met je feedback aan de slag. Hier kunnen wij immers alleen maar van leren. Je feedback zal ik delen met onze keuken en zij zullen voortaan extra alert zijn tijdens het schillen van de asperges. Wij hopen nog een lange tijd voor je te mogen blijven koken! 😊 Met vriendelijke groet, Muriël van Team Uitgekookt