De bezorging is perfect.

De keuze uit speciale maaltijden schiet tekort helaas. Mijn maag kan niet tegen rijst, pasta, aardappelen etc, dus alles met koolhydraten. Zodra jullie keuken verbouwd is, hoop ik dat jullie maaltijden met quinoa, bulgar of zoiets krijgen.

Fantastische gerechten

Veel keuze van gerechten en vers. ik woon alleen en de porties zijn precies goed. En snel op tafel. Kant en klaar gerechten supermarkt vind ik niet te eten. Bezorger altijd binnen de opgegeven tijd.

Een goede oplossing

Gevarieerd en goed samengestelde maaltijden. Bezorging keurig op gecommuniceerde tijden. Maakt het leven voor mijn hulpbehoevende vader een stuk makkelijker.

goed product en een prima levering

heb het nu 3 weken en het bevalt me goed de maaltijden zij perfect gebalanceerd. een top maaltijd

Echt top

Mijn vader vind de maaltijden geweldig. Veel variatie

smaakt prima

gewoon lekker

Is echt een eye opener. Ik heb zelf erg veel moeite met koken en deze maaltijden zijn lekker en echt een uitkomst. Fijne is ook dat het gevarieerd is

Heerlijke maaltijden smakelijk

Gewoon goed

heerlijke maaltijden!

Ga zo door!

Heerlijk en eerlijk

Echt lekkere maaltijden. Niet duur, koel bezorgd, op tijd. Veel variatie.kei mooie folder van het menu. Oh ja en allea is duidelijk. Dqnk u wel

Heerlijke maaltijden

Voor herhaling vatbaar

heel goed verzorgd en veel keus goede kwaliteit

heel fijn deze maaltijden, prima uitkomst.

helemaal top

ik ben alleen en vind koken leuk maar voor 1 persoon niet leuk ben zeer blij met uitgekookt elke dag een verse maaltijd en elke dag wat anders bevalt mij heel goed keurige bezorging

Had ik veel eerder moeten doen !

Super bezorg service ! lekker en gezond eten tegen een relatief laag bedrag. Brengt veel gemak met zich mee en voorkomt Supermarkt-stress. Hoeven niet meer na te denken wat nu weer te eten vanavond ! :-)

Reageren vriendelijk en snel , top service

Ik bestel nu eten voor m’n bejaarde ouders . Uitgekookt denkt mee en zijn vriendelijk aan de telefoon . Bezorging is ook goed en betalen achteraf ook fijn . Kortom aanrader !

Heerlijk

De twee series die ik als nieuwe klant maaltijden heb ontvangen zijn mij uitstekend bevallen. Bezorging ook keurig op tijd.

Kan niet beter.

Wordt altijd op tijd geleverd , en ik heb er nog geen slechte maaltijd bij gehad. Dus top.

Nogmaals prima. Goede maaltijden,leveringen op tijd en vriendelijkheid.

Goed en Lekker

Goede kwaliteit. En gewoon lekker.

Lekker en makkelijk

Gemak, lekker eten, minder boodschappen hoeven doen, niet na hoeven denken wat te willen eten. Kortom het bevalt prima!

Heel goed bevallen

We hebben inmiddels een aantal maaltijden geprobeerd en het is prima ontvangen. We blijven zeker bestellen.

Het eten is heel goed en smaakt geweldig

Mijn ervaring is dat het er verzorgd en heerlijk smaakt ze schenken er aandacht aan

Goede service en eten is voortreffelijk. Echt vers en heerlijk genietber. Echt van elke keer weer.

Geweldig ...

Het zijn zeer goede maaltijden vind het een suces ....

Het is goed

Over het algemeen is het eten lekker alleen heb ik 3x asperges gegeten waarvan 2x de asperges niet goed geschild waren dat was best wel jammer.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden