Goede service en eten is voortreffelijk. Echt vers en heerlijk genietber. Echt van elke keer weer.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over onze maaltijden! Onze chefs koken met veel plezier elke week weer wat voor je en hopen je nog lang te mogen verrassen met heerlijke maaltijden! Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het zijn zeer goede maaltijden vind het een suces ....
Hoi Loes, Wat leuk dat je de tijd neemt om ons te beoordelen! Heel erg bedankt voor het mooie cijfer en compliment. We koken graag voor je. Groet Janita, team Uitgekookt.
Over het algemeen is het eten lekker alleen heb ik 3x asperges gegeten waarvan 2x de asperges niet goed geschild waren dat was best wel jammer.
Beste Manuela, Wat ontzettend leuk dat je over het algemeen erg geniet van onze maaltijden! Wij staan natuurlijk met veel plezier in de keuken en hopen je te blijven verassen met onze lekkere en gezonde maaltijden. Het spijt mij om te lezen dat de asperges bij jou niet altijd goed geschild waren, onze excuses hiervoor. Wij willen natuurlijk dat je altijd een smakelijke maaltijd hebt en gaan dan ook graag met je feedback aan de slag. Hier kunnen wij immers alleen maar van leren. Je feedback zal ik delen met onze keuken en zij zullen voortaan extra alert zijn tijdens het schillen van de asperges. Wij hopen nog een lange tijd voor je te mogen blijven koken! 😊 Met vriendelijke groet, Muriël van Team Uitgekookt
Bezorging stipt. Smakelijk
Beste Dirk, Dat lezen we graag! Bedankt voor het compliment en fijn dat alles naar wens was. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijn weekend verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Prima en goed eten. Elke maaltijd is een feest. 5 reten voor jullie.
Beste Pascal, Bedankt voor de lovende woorden! We zijn blij dat je zo geniet van onze maaltijden. Elke keer weer een feest aan tafel! Blijf genieten maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Maaltijden worden keurig op tijd bezorgd. Lekker veel verse groenten. Genoeg variatie.
Goedemiddag Gerty, Bedankt voor je mooie review, echt een compliment! Groet Janita team Uitgekookt
alleen jammer dat er bijna knoflook in zit, zeker als je er niet tegen kan.
Hoi Louis, Bedankt voor je mooie cijfer! Wist je ook dat we elke week een aantal Hollandse maaltijden op het menu hebben staan? Aan deze maaltijden voegen we ( bijna) nooit knoflook toe. Natuurlijk kijken we graag met je mee wanneer je er met het menu niet uit komt, bel je ons dan even? Fijne dag! Groet Janita, team Uitgekookt.
ik laat voor mij en mijn moeder eten komen van úitgekookt.nl" wij zijn heel erg tevreden met t eten,en de service van deze mensen. elke week komen ze t eten bezorgen aan de deur,super!!
Goedemiddag, Super bedankt voor je mooie review, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze maaltijden maar ook met de service. Daar doen we het voor! Ik wens je een fijn weekend toe. Groet Janita team Uitgekookt
Prima maaltijden, op tijd bezorgd
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je zowel positief bent over de maaltijden als met de bezorging. Mooi weekend gewenst. Groet Janita team Uitgekookt.
Gemakkelijk lekker en gezond.
Beste Anneke, Ontzettend bedankt voor deze fantastische review! Wij vinden het super om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat je met Uitgekookt gezonder kunt eten. Wij delen deze supermooie review gelijk met ons team en je nog lang van onze maaltijden blijft genieten, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
vriendelijke mensen. alles prima.
Beste Margriet, Een 10, wat een prachtige review: bedankt! Wij vinden het grandioos om te zien dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat je tevreden bent over ons personeel. Ontzettend bedankt dat je ons dit laat weten en wij hopen dat we nog lang en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn heerlijk tot overheerlijk. 4 Sterren omdat er iets mis ging met de kip wat nog rood was aan het bot. Ik mag wel graag kluiven. Dan liever kipfilet. Bezorging zeer goed.
Beste, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en wat een prachtige review! Wij vinden het superleuk dat je ons dit laat weten en leren graag van je hoe wij onze maaltijden met kippenpoten kunnen verbeteren. Zou je ons hiervoor willen bellen? Dit kan op 085 040 6065 en dan leren wij graag van je 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
We hebben het nog niet zolang, maar het bevalt ons prima. Besteltijd klopt ook prima. Alleen wij zouden graag er een een papieren weekmenu bij hebben. Kan mijn man ook lekker uitzoeken!!
Beste Nellie, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo kunnen genieten van onze maaltijden. Wij vinden het geweldig dat jullie ons dit laten weten en om te zien dat de bezorging net zo goed bevalt als de maaltijden. Als je graag een papieren weekmenu ontvangt kan dit natuurlijk, zou je ons hiervoor willen bellen? Dit kan op 085 040 6065, dan gaan wij dit gelijk voor jullie in orde maken, wellicht dat wij die prachtige 9 dan kunnen veranderen in een stralende 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik lust wel wat meer groente
Beste Dulcie, Wat ontzettend leuk dat wij een 8,0 als cijfer krijgen van je! Al onze maaltijden bevatten 150-200 gram groenten. Echter kan je de groenten natuurlijk ook op andere momenten gedurende de dag binnenkrijgen. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van onze groenteboosters? Een gezond drankje om de hoeveelheid groenten die je per dag binnenkrijgt nog een goede boost te geven. 💪🏻 Met vriendelijke groet, Muriël van Team Uitgekookt
wij{mijn man en ik}zijn in een situatie dat wij gekozen hebben voor uitgekookt. Meteen raak. Heerlijke gerechten, .
Beste Netty (en echtgenoot), Wij vinden het geweldig om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat wij voor jullie mogen koken in jullie huidige situatie. Hopelijk mogen wij nog lang en gezond voor jullie koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
De menu's zijn lekker, gevarieerd en gezond
Beste Dennis, Fantastisch om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat je met Uitgekookt gezond en gevarieerd kunt eten. Wij vinden het geweldig dat je ons dit laat weten en ik deel dit bericht gelijk met mijn collega's. Hopelijk mogen wij nog lang en gezond voor je koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Lekker, gemakkelijk en betrouwbaar
Beste Nicole, Wat superleuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en het gemak dat ze je bezorgen. Wij vinden het geweldig dat je ons dit laat weten middels deze review en wij hopen dat wij nog lang en gezond voor je mogen koken! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik heb van al de maaltijden genoten.ze zijn vers met een lekkere bite.
Beste Jo, Bedankt voor deze supermooie review, wij vinden het geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden. Wij hopen dat wij nog lang en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Wij zijn erg bij met .de maaltijden .ze worden netjes bezorgd Mooi vers verpakt . Ideaal voor ons . Ook prijs kwaliteit verhouding is prima. Nooit iets weg te gooien
Beste Maria, Grandioos om te lezen dat je zo blij bent met onze maaltijden en de bezorging van deze. Wij delen deze prachtige review gelijk zodat ook de keuken en de bezorgers deze mooie tekst te zien krijgen. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden goede proporties.De temperaturen zouden hoger kunnen zijn
Beste Lippe, Wat een prachtige review, bedankt! Wij vinden het geweldig om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en wij hopen dat wij nog lang en gezond voor je mogen koken. Als jij de maaltijden graag iets warmer wilt mag je deze natuurlijk altijd ietsjes langer in de magnetron zetten. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
De cliënten van ons prettig thuisteam zijn allemaal erg te spreken over de kwaliteit van het eten.
Hoi! Bedankt voor je leuke feedback! Het is erg leuk om te horen dat veel cliënten zo tevreden zijn over onze maaltijden. 😊 We koken graag voor ze! Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Bovendien altijd op tijd bezorg
Beste Kees, Bedankt voor deze supermooie review! Wij vinden het fantastisch dat je ons dit laat weten, bedankt! Wij hopen dat wij nog lang en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn uitstekend bereid. Wij genieten ervan.
Beste Ben, Wat een prachtige review en wat ontzettend leuk dat je deze met ons deelt! Wij vinden het super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en wij geven dit bericht gelijk door aan onze keuken. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Heerlijke gevarieerde maaltijden wat een keuze. Top!! Ben elke week benieuwd naar de keuze daar verheug ik mij op.
Hoi Tilly! Bedankt voor je mooie complimenten! We doen elke week ons best om weer heerlijke maaltijden voor je uit te zoeken. De aankomende weken krijgen we een nieuwe categorie genaamd "Roots" op het menu. Ik ben benieuwd wat je daarvan vindt! 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Overzichtelijke, ruime keuze. Eenvoudig bestelproces, snelle, vriendelijke levering, keurig binnen de aangegeven tijd. Maaltijd smaakt zoals het eruit ziet: Erg smakelijk !!!
Hoi Hans! Wat een ontzettend mooie complimenten! Heel erg bedankt. 😊 We waarderen je positieve mening over onze maaltijden en het proces daaromheen enorm. We hopen nog veel maaltijden voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt