Heerlijke gerechten, netjes bezorgd en voldoende keuze. Gemakkelijk en snel.
Beste Marja, Wat fijn om te lezen dat je geniet van het gemak van onze maaltijden! Naast het gemak is de smaak, de bezorging en het assortiment natuurlijk niet minderbelangrijk. Ik ben blij om te lezen dat ook dit allemaal enorm naar wens is. Wij hopen nog een lange tijd voor je in de keuken te mogen staan, zodat jij kan blijven genieten. 💚 Met vriendelijke groet, Muriël van Team Uitgekookt
nu drie weken maaltijden van uitgekookt en ze waren allemaal lekker top
Hallo Johan, Top om te lezen dat we zo in de smaak vallen! Bedankt voor de score. Jordie van Team Uitgekookt
Vers gekookt. Netjes verpakt. En echt genieten van je eten.
Beste Marijke, Bedankt voor deze mooie review! We hopen nog lang voor je te mogen koken. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Nu een aantal maaltijden geprobeerd, super lekker en heel makkelijk! Het is nog even een beetje ontdekken welk formaat voor mij het beste is maar heb in ieder geval nooit te weinig.
Hoi Kirsten, Fijn om te lezen dat je de maaltijden lekker vind en het gemak van het bestellen van onze maaltijden zo positief ervaart. Bedankt voor het mooie cijfer en de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Valt soms wat tegen vooral laatste pakket de aanbieding van 4 voor 25,-- , leek een beetje of het uit de gaarkeuken kwam. Manlief lief het eten staan, ik voor de helft opgegeten. Later pizza besteld. Misschien iets gerichter gaan bestellen wat we wel lekker vonden.
Beste Ans, Wat jammer dat de maaltijden jullie soms tegenvallen. We komen graag met jullie in contact om de tegenvallende maaltijden te bespreken zodat we dit ook door kunnen geven aan de keuken. Zouden jullie hiervoor een e-mail willen sturen naar [email protected]? We horen graag van jullie. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Zo aanschuiven na een lange dag werken voor allebei. Ideaal.
Hoi Bianca, Wat een luxe en ideaal na een lange dag werken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Lekker op tijd bezorgd en veel variatie in maaltijden.
Hoi John, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bezorging en genoten hebt van de variatie in onze maaltijden! Bedankt voor je positieve feedback! 😊🚚 Jordie van Team Uitgekookt!
Alle onderdelen van uw product prima geregeld : - de informatie brochures - de bestelling - de stipte aflevering - de verpakking - en uiteraard de menu's Ik heb nu 2 x een weekbox maaltijden besteld , maar ga toch mijn eigen voorkeur uit uw hele assortiment kiezen. Dank en succes verder. -
Hoi Theo, Wat ontzettend leuk om je complimenten te ontvangen, bedankt daarvoor! Het is helemaal prima dat je ervoor kiest om losse maaltijden te bestellen. Op die manier kun je precies kiezen wat je lekker vindt. Jordie van Team Uitgekookt
Eerst geprobeerd maar het viel gelukkig mee.Het was niet alleen lekker maar ook fijn van smaak .
Geweldig om te horen dat het meeviel en dat je van zowel de smaak als de ervaring hebt genoten! Als je nog meer van onze gerechten wilt proberen, weet je ons te vinden. Tot snel weer! 😊🍴 Jordie van Team Uitgekook
Ik ben erg tevreden over uitgekookt. Scheelt een hoop tijd, afwas en nadenken over wat je wilt eten .Gelukkig zijn de maaltijden vers! .
Maaltijden komen op de afgesproken tijd en zijn erg lekker. Ik proef de vakmanschap van de kok en de verse ingrediënten.
Hoi, Bedankt voor je mooie complimenten! Ik zal het zeker doorgeven aan onze bezorgers en de chefs. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt.
Ik heb elke avond het gevoel uit eten te gaan bij mezelf thuis
Hoi Nita! Wat een ontzettend mooi compliment! Hier doen wij het voor. 💚 Wat is tot nu toe je favoriete gerecht? Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Smaakt heerlijk
Hoi Trudy! Bedankt voor je mooie compliment! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Moeders was een beetje uitgegeten van al die kant en klaar maaltijden uit de supermarkt !! De ene keer smaakt het lekker terwijl het zelfde gerecht de volgende keer niet smaakt . Nu heeft ze al diverse andere gerechten geprobeert en tot en met wat ze vandag had gegeten smaakte alles haar goed
Hi Annie! Wat een super leuke review! Het is leuk om te horen dat onze maaltijden een positieve verandering zijn voor je moeder. Hopelijk vindt ze op deze manier weer een beetje plezier in het eten. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Lekker eten,goede bezorging
Hi Joke! Bedankt voor je mooie complimenten. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
De boerenkool maaltijd is te zout
Hoi Albert, Bedankt voor je feedback! Ik geef dit graag voor je door aan de keuken, zou je ons een belletje kunnen doen? We zijn bereikbaar op 085-0406065. 😊 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Ik vind het eten waar aardappels bij zitten minder Ik zou liever dan aardappelpuree hebben omdat ik als je het toevallig in vriest de aardappels waterig smaken niet lekker Maar dat is mijn mening
Goedemiddag Thea, Bedankt voor je review! We hebben elke week een paar gerechten met aardappelpuree op het menu staan, maar wanneer je de maaltijden gaat invriezen, is het het beste om de maaltijd niet te laten ontdooien. Verdubbel dan wel even de bereidingstijd. Nog even een tip: je kunt de maaltijden het beste in de koelkast bewaren, onze maaltijden zijn vers het lekkerst. Groet, Janita.
Heb het reeds een paar weken besteld lekker en veel variatie Wel aan te bevelen
Hi Cor! Bedankt voor je leuke feedback. Het is fijn om te horen dat je tot nu toe je bestellingen lekker hebt gevonden. Hopelijk kunnen we je nog verrassen met veel heerlijke en nieuwe maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Het zijn hele lekkere en gezonde maaltijden mooi op tijd bezorgd en we voelen ons er beter bij als dat er zelf koken heel tevreden
Hoi Brigitte, Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze verse en gezonde maaltijden. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Niet meer nadenken wat zal ik nu weer eens eten ./hier kan ik kiezen uit geweldige maaltijden
Beste Joke, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo kunt genieten van onze maaltijden! Wij vinden het superleuk dat je ons dit laat weten en wij hopen dat we nog lang voor je mogen koken 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Sinds 3 weken gebruik ik het gemak van Uitgekookt. Ben tevreden over het eten en de keuzes die je kunt maken. Heerlijke maaltijden. Vooral om dat ik niet teveel zout mag hebben.
Hoi Geert, Dankjewel voor je 5 sterren. Daar doen we het voor! Graag tot horens. Groeten, Margriet van Team Uitgezocht.nl
goede producten smaakt goed en prima prijs zeer vriendelijke bezorgster en altijd keurig op de aangegeven tijd
Hoi Dick, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Onze koks staan graag weer voor je klaar. Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Goed verzorgd en heerlijk eten
Hoi Wout, Bedankt voor de 5 sterren en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Dit is een geweldige oplossing voor mijn probleem! Ik kan zelf niet meer koken en nu eet ik toch gezonde en lekkere maaltijden. Daarbij is de keuze ook royaal. De mensen zijn vriendelijk en de service is ook geweldig.
Beste Maria, Wat mooi dat onze verse en gezonde maaltijden voor jou de oplossing zijn en dat je daarnaast ook zo tevreden bent over de keuze en onze service. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Smaakvol Kwaliteit Kwantiteit Iedere avond een feestje
Hoi Casper, Jou review is voor ons een feestje! Een mooie 10. Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen nog lang voor jou te mogen koken! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt