Erg lekker, en gevarieerd

Als boven

Ben blij dat ik dit ontdekt heb, ideaal als je alleen bent !

Ben zeer blij dat uitgekookt op mijn pad is gekomen , had er veel over gehoord en dacht zal het ook eens proberen , ben er zeer tevreden over , de maaltijden zijn super vers en erg lekker en goed van smaak ! De prijs is ook goed en toch zeker voor deze kwaliteit. Ben erg blij met uitgekookt zeker een aanrader !

Heerlijk en goed bereid, echt geweldig, en veel keus uit de menu's iedere week,

Gewoon goed.

Op tijd bezorgd , smakelijke maaltijden.

Heerlijk

Na een operatie kreeg ik een tip van iemand. Ik dacht, ik probeer het eens. Nou mijn man en ik vinden het heerlijk en makkelijk. Wij blijven het voorlopig bestellen.

Jullie mogen een voorbeeld nemen aan andere bedrijven en instanties. Nog nooit deze service meegemaakt. Alles op tijd, pietje precies. Geen wachttijden voor telefonisch contact. Eigenlijk zou geheel Nederland dit moeten doen. Minder stress en goed voor de gezondheid. Hier zou wetenschappelijk onderzoek moeten plaatsvinden, wat de consequenties bij gebruik kunnen zijn voor de gezondheid. Gezond voedsel wordt eenvoudig aangedragen. Ik zie het als het beste initiatief ooit.

meerdere bestellingen gedaan en iedere keer heerlijk gegeten. Fantastisch dat er iedere week zoveel keuze is.

Volwaardige maaltijd

Bij uitgekookt kun je uit verschillende maaltijden kiezen, ben je een grote eter is 600 gram zeker voldoende, je kunt ook kiezen voor 3.50 gram zodat niks verloren gaat.

heerlijk

Elke week eet ik 5 heerlijke maaltijden, gevarieerd en goed van smaak. Fijn dat dit thuis wordt bezorgd, door een heel vriendelijke mevrouw

Alles is even lekker en goed !,,,!

Is helemaal naar mijn zijn.

Heerlijk eten is dit

Als dit hebt ervaren, ben je thuis uitgekookt.

Zeer slecht!!!!!

Zeer slecht en wij zullen geen gebruik meer maken van uitgekookt. VB: Witlof schotel ham kaas. Je krijgt een bak waar puree onderin ligt daar boven op fijn gesneden witlof in kaassaus en los 2 plakken ham er boven op. Alle maaltijden zijn gewoon niet te eten. Groentes rauw, Rookworst veel te zout, Hachee is een bakje rundvlees met daar los bovenop wat uien. Salade in een bakje. Je mist de dressing en doet er zelf wat, blijkt als je de salade op hebt de dressing onderin in een zakje te liggen. Ik weet niet wie er de maaltijden bereidt maar mijn advies is zoek een andere kok. Als je ziet wat je voor een maaltijd betaald dan is dit gewoon schandalig.

Lekker en gezond

Het eten is lekker, gezond en voor een redelijke prijs. Het wordt aan huis gebracht. Het is een ideale uitkomst als je tijdelijk niet zelf voor het eten kunt zorgen.

Vers, met aandacht bereid en lekker!

Zie hierboven

goed eten voor een betaalbare prijs

goed eten voor een betaalbare prijs makkelijk op te warmen

Heerlijk, gezond en makkelijk eten.

Maak er nu ruim 2 weekjes gebruik van. En ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt. Genoeg keus, en nog lekker ook. Maandag werk ik niet meer. Dus laat het eten maandag bezorgen. Vaste prik rond de klok van 16:00 wordt het eten bezorgd door steeds dezelfde chauffeur. Voorheen deed ik maar wat met het eten, ben geen kok, en had ook geen zin om lang in de keuken te staan. Vaak het zelfde eten op tafel. Nu kom ik thuis van mijn werk, even in de magnetron en 5 minuutjes laten heb je heerlijke maaltijd. En iedere dag wat anders. Een heel tevreden klant! Bram

Alles is goed en prima

Ik ben honderd procent tevreden en alles smaakt heel lekker toppie

uitstekende maaltijden

uitstekende bezorging en op tijd

Super eten

Altijd goed. Heerlijk eten

Smaak goed is lekker.

Wordt thuis gebracht altijd op tijddie jullie opgeven.De maaltijden zijn heerlijk smaak erg lekker.Zeer tevreden met de maaltijden

Zeer aan te bevelen in verband met dat het zeer smaakvol is.

Onze ervaring is, dat je zelf uit kunt kiezen wat je graag wilt eten, het is een heel gevarieerde menukaart, je kunt lezen wat erin allemaal voor ingrediënten inzitten.

Het eten bevalt mij erg goed .

Het is vakmanschap en met liefde de menu’s gemaakt zodat ze heerlijk zijn .

Veel uitgeprobeerd voor mijn oude moeder. Allemaal troep vooral goor vlees. Te triest dat daar dieren voor sterven. En dan noemen ze zich kok. Uitgekookt heerlijk. Mocht ik ziek zijn bestel ik het ook. Nu houd ik nog teveel van koken. Heb jullie ook aangeprezen bij trustpilot. Veel variatie netjes verpakt bezorgd. Kortom prijs jullie aan. De uitdaging is het zo te houden!

Super lekker eten

Ik ben al een paar maanden met uitgekookt bezig en, ik moet heel eerlijk zeggen dat het elke week heerlijk is.Vanaf ik uitgekookt ben gaan eten zei mijn diëtiste wat ik had gedaan met mijn voeding, want mijn bloedspiegel en andere waarden had ik nog nooit zo goed gehad. Mijn complimenten aan jullie. Alleen kwam ik snel daar achter dat als je de maaltijd in de magnetron maakt moet je hem een minuutje langer laten lopen want,op de verpakking staat meestal 4 a 5 minuten.

Lekker eten en HEEL makkelijk.

.heel makkelijk als hé even geen tijd of zin hebt om te koken

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden