Als boven
Beste Rene, Wat geweldig om te lezen! Bedankt dat je ons dit laat weten, ik deel dit mooie bericht gelijk met onze keuken. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ben zeer blij dat uitgekookt op mijn pad is gekomen , had er veel over gehoord en dacht zal het ook eens proberen , ben er zeer tevreden over , de maaltijden zijn super vers en erg lekker en goed van smaak ! De prijs is ook goed en toch zeker voor deze kwaliteit. Ben erg blij met uitgekookt zeker een aanrader !
Beste Adrie, Wat een prachtige review! Bedankt dat je ons dit laat weten en wij vinden het geweldig om te zien dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen. Wij hopen dat we je ook dit jaar weer mogen verassen met onze gezonde en gevarieerde maaltijden! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Heerlijk en goed bereid, echt geweldig, en veel keus uit de menu's iedere week,
Beste Brigitte, Wat geweldig om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen! Wij vinden het fantastisch dat je ons dit laat weten en wij delen dit mooie bericht gelijk met onze keuken zodat zij dit mooie bericht ook te zien krijgen. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Op tijd bezorgd , smakelijke maaltijden.
Beste Marja, Bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze maaltijden en de bezorging. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van team Uitgekookt
Na een operatie kreeg ik een tip van iemand. Ik dacht, ik probeer het eens. Nou mijn man en ik vinden het heerlijk en makkelijk. Wij blijven het voorlopig bestellen.
Beste Susana, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen! Ik deel dit gelijk met onze keuken zodat ook zij deze mooie woorden te zien krijgen! Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Jullie mogen een voorbeeld nemen aan andere bedrijven en instanties. Nog nooit deze service meegemaakt. Alles op tijd, pietje precies. Geen wachttijden voor telefonisch contact. Eigenlijk zou geheel Nederland dit moeten doen. Minder stress en goed voor de gezondheid. Hier zou wetenschappelijk onderzoek moeten plaatsvinden, wat de consequenties bij gebruik kunnen zijn voor de gezondheid. Gezond voedsel wordt eenvoudig aangedragen. Ik zie het als het beste initiatief ooit.
Beste Arjan, Wat een prachtige review, bedankt! Wij vinden het ontzettend mooi om te zien dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en onze service. Ook vinden we het super om te lezen dat het aanbod zo goed bevalt. Wij hopen dat we ook dit jaar weer lekker en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
meerdere bestellingen gedaan en iedere keer heerlijk gegeten. Fantastisch dat er iedere week zoveel keuze is.
Beste Eric, Wat een prachtige review, bedankt! Wij vinden het fantastisch om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen en dat je zo tevreden bent over ons aanbod! Ik heb dit mooie bericht gelijk gedeeld met onze keuken en wij hopen dat we ook in 2024 weer lekker en gezond voor je mogen koken. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt.
Bij uitgekookt kun je uit verschillende maaltijden kiezen, ben je een grote eter is 600 gram zeker voldoende, je kunt ook kiezen voor 3.50 gram zodat niks verloren gaat.
Beste Jopie, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de maaltijden en over het feit dat deze in verschillende formaten te verkrijgen zijn! Wij hopen dat je ook in 2024 weer van deze lekkere en gezonde maatlijden kunt genieten en hopelijk kunnen wij die prachtige 9 dan opkrikken naar een perfecte 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Elke week eet ik 5 heerlijke maaltijden, gevarieerd en goed van smaak. Fijn dat dit thuis wordt bezorgd, door een heel vriendelijke mevrouw
Hoi Hans, Bedankt voor je positieve reactie. Ik zal het doorgeven aan de bezorgster 💚 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Is helemaal naar mijn zijn.
Beste, Mooi om te lezen dat het helemaal naar je zin is. We komen snel weer maaltijden brengen! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Als dit hebt ervaren, ben je thuis uitgekookt.
Hoi Twan, Bedankt voor je reactie. Fijn he, dat je nu zelf niet meer hoeft te koken 😊 Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Zeer slecht en wij zullen geen gebruik meer maken van uitgekookt. VB: Witlof schotel ham kaas. Je krijgt een bak waar puree onderin ligt daar boven op fijn gesneden witlof in kaassaus en los 2 plakken ham er boven op. Alle maaltijden zijn gewoon niet te eten. Groentes rauw, Rookworst veel te zout, Hachee is een bakje rundvlees met daar los bovenop wat uien. Salade in een bakje. Je mist de dressing en doet er zelf wat, blijkt als je de salade op hebt de dressing onderin in een zakje te liggen. Ik weet niet wie er de maaltijden bereidt maar mijn advies is zoek een andere kok. Als je ziet wat je voor een maaltijd betaald dan is dit gewoon schandalig.
Hoi Marian, Jammer om te lezen dat de maaltijden niet zijn wat je er van verwacht. Je schrijft heel veel over hoe de maaltijden eruit zien. Hopelijk was de smaak wel goed. Je opmerking over de dressing en de andere opmerkingen ga ik zeker doorzetten naar de keuken. Bedankt daarvoor! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Het eten is lekker, gezond en voor een redelijke prijs. Het wordt aan huis gebracht. Het is een ideale uitkomst als je tijdelijk niet zelf voor het eten kunt zorgen.
Hoi Rik, Fijn dat je zo tevreden bent en dat we je op deze manier kunnen ontzorgen. Onze koks staan graag weer voor je klaar! Groeten, Margriet van Team Uitgekookt.nl
Zie hierboven
goed eten voor een betaalbare prijs makkelijk op te warmen
Beste, Fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met onze maatlijden! We vinden het super om te zien dat je zo van onze maaltijden kunt genieten. Wij hopen ook in 2024 weer lekker en gezond voor je te mogen koken en hopelijk kunnen wij die prachtige 9 dit jaar omtoveren tot een stralende 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Maak er nu ruim 2 weekjes gebruik van. En ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt. Genoeg keus, en nog lekker ook. Maandag werk ik niet meer. Dus laat het eten maandag bezorgen. Vaste prik rond de klok van 16:00 wordt het eten bezorgd door steeds dezelfde chauffeur. Voorheen deed ik maar wat met het eten, ben geen kok, en had ook geen zin om lang in de keuken te staan. Vaak het zelfde eten op tafel. Nu kom ik thuis van mijn werk, even in de magnetron en 5 minuutjes laten heb je heerlijke maaltijd. En iedere dag wat anders. Een heel tevreden klant! Bram
Beste Bram, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je door onze maatlijden minder lang in de keuken hoeft te staan en toch lekker en gezond kunt eten! Wij zijn superblij dat wij op deze manier kunnen ondersteunen en wij vinden het geweldig dat de maatlijden zo goed in de smaak vallen! Bedankt dat je ons dit laat weten en blijf vooral genieten van onze maaltijden 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik ben honderd procent tevreden en alles smaakt heel lekker toppie
Beste Theo, 100% tevreden, wat geweldig om te lezen! Bedankt dat je ons dit laat weten en wat mooi om te zien dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen! Wij hopen dat we ook in 2024 weer lekker en gezond voor je mogen koken, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
uitstekende bezorging en op tijd
Beste Bert, Wat super om te lezen dat je zo enthousiast bent over de bezorging van onze maatlijden! Ik deel dit gelijk met ons logistieke team zodat zij dit ook kunnen delen met onze bezorgers. Wij hopen dat we ook in 2024 weer voor je aan de slag mogen en hopelijk kunnen wij dan die mooie 7 veranderen in een perfecte 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Altijd goed. Heerlijk eten
Beste Gert, Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maatlijden! Wij zijn blij dat je ons dit laat weten en wij hopen ook in 2024 weer lekker en gezond voor je te mogen koken. Hopelijk kunnen wij dit jaar die prachtige negen omtoveren tot een stralende tien 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Wordt thuis gebracht altijd op tijddie jullie opgeven.De maaltijden zijn heerlijk smaak erg lekker.Zeer tevreden met de maaltijden
Beste Yvonne, Wat een prachtige review! Bedankt dat je ons dit laat weten en wat geweldig om te zien dat je zo enthousiast bent over onze maatlijden! Ik deel dit gelijk met onze keuken zodat ook de mensen die jouw maatlijden bereiden deze prachtige tekst te lezen krijgen. Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Onze ervaring is, dat je zelf uit kunt kiezen wat je graag wilt eten, het is een heel gevarieerde menukaart, je kunt lezen wat erin allemaal voor ingrediënten inzitten.
Beste, Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en wat super om te zien dat je goed kunt kiezen uit ons gevarieerde aanbod! Bedankt dat je ons dit laat weten en wij zijn super blij dat we voor je mogen koken. Blijf vooral genieten van onze maatlijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Het is vakmanschap en met liefde de menu’s gemaakt zodat ze heerlijk zijn .
Beste Jan, Wat leuk om te lezen dat het eten je zo goed bevalt! Vakmanschap en liefde, dat zijn toch wel de beste ingrediënten voor een smakelijke maaltijd. Blijf vooral lekker genieten van onze gerechten. 😊🍽️ Groetjes, Muriel van Team Uitgekookt
Veel uitgeprobeerd voor mijn oude moeder. Allemaal troep vooral goor vlees. Te triest dat daar dieren voor sterven. En dan noemen ze zich kok. Uitgekookt heerlijk. Mocht ik ziek zijn bestel ik het ook. Nu houd ik nog teveel van koken. Heb jullie ook aangeprezen bij trustpilot. Veel variatie netjes verpakt bezorgd. Kortom prijs jullie aan. De uitdaging is het zo te houden!
Beste Monique, Wat leuk om te lezen dat je moeder na een lange zoektocht en veel proeven bij ons terecht is gekomen. Onze koks staan met veel plezier in de keuken en het is dan natuurlijk fantastisch om te lezen dat jullie Uitgekookt omschrijven als heerlijk en je zelfs overweegt om bij ziekte ook bij ons te bestellen. Variatie en een mooie presentatie van maaltijden is bij ons erg belangrijk en het is dan ook super dat jullie dit ook zo ervaren. Wij gaan zeker de uitdaging aan om jullie wekelijks te blijven verassen met onze lekkere maaltijden. Hopelijk maken wij binnenkort van de 9,0 zelfs een 10,0! 😉 Groetjes, Muriel van Team Uitgekookt
Ik ben al een paar maanden met uitgekookt bezig en, ik moet heel eerlijk zeggen dat het elke week heerlijk is.Vanaf ik uitgekookt ben gaan eten zei mijn diëtiste wat ik had gedaan met mijn voeding, want mijn bloedspiegel en andere waarden had ik nog nooit zo goed gehad. Mijn complimenten aan jullie. Alleen kwam ik snel daar achter dat als je de maaltijd in de magnetron maakt moet je hem een minuutje langer laten lopen want,op de verpakking staat meestal 4 a 5 minuten.
.heel makkelijk als hé even geen tijd of zin hebt om te koken
Beste Gerda, Wat een fantastisch cijfer, dankjewel! Ons doel is natuurlijk dat jij op een gemakkelijke manier kunt genieten van een lekker en gezond gerecht. Super dat wij dit doel bij jou al hebben bereikt. Hopelijk blijf je lekker genieten, zodat wij met veel plezier voor jou in de keuken kunnen blijven staan. 😊 Groetjes, Muriel van Team Uitgekookt