Lekker en gezond!

Iedere dag een lekkere en gezonde maaltijd, ik eet gevarieerd en het is ook zeker niet duur!

- goede service - op afspraak - fijne mails met inspiratie - maakt eten voor ouderen leuker

zeer tevreden.

lekker eten en bezorging ook top.

Accuraat

lekker eten op tijd bezorgd

de kwaliteit van de maaltijden is erg goed en bovendien is er ruime keuze tegen verschillende prijzen. De maaltijden zijn gemakkelijk te bestellen en worden meestal op tijd (soms te vroeg) bezorgd. Prima geregeld!

Overheerlijke maaltijden en ruime keus

Erg goed

Ik geniet van het eten, het gemak en de service.

Top qua smaak en organisatie

Helemaal goed

Voor mij als weduwnaar een uitkomst als ik te ziek ben om te koken

Super lekker

Het eten is super lekker Veel keuze Hele vriendelijke telefoon medewerkers

Heel gevarieerd, gezond én lekker eten, zonder enige moeite. Bovendien geen verspilling meer. Alleen maar pluspunten!

geweldig goed

gezond en goed verzorgd ook de verzorging en persoonlijke aandacht Betty van Heck

Geweldig positieve ervaring. Smakelijk eten en zeer ruime keuze.

Heerlijke maaltijden

Ben erg tevreden over de maaltijden erg smakelijk ziet er keurig uit .

Top maaltijden.

Ik ben met deze maaltijden begonnen omdat ik geen zin heb om voor 1 persoon elke dag vers te koken. Om toch een verse en goed maaltijd te eten ben ik bij Uitgekookt terrecht gekomen. De maaltijden zijn heerlijk. Niet zout en zien er heerlijk uit. Aanrader zijn ook de toetjes, heerlijk. Voor mij: ik hoef niet na te denken of ik een gezonde maaltijd eet want met Uitgekookt eet je vers en gezond. Ik blijf dit doen. Helemaal Top.

Echt vers, smakelijk en gevarieerd!

Uitgekookt is door een diëtiste aanbevolen voor mijn ouders, inmiddels overweeg ik om ook voor mezelf te bestellen. Super dat de maaltijden in verschillende hoeveelheden worden aangeboden; we hebben nu 9 maaltijden afgenomen en ze zijn echt vers en smaakvol zonder toevoegingen. Een kok aan huis!

Er was iets mis gegaan bij de bezorging. Nu mag ik ter compensatie 2 gratis maaltijden bestellen. Waarvoor mijn dank.

Heerlijke maaltijden

De maaltijden zijn helemaal naar mijn smaak. Ik geniet ervan.

De maaltijden (medium) besteld, zijn heel lekker en gezond en voldoende voor 1 persoon. Ook de klantenservice reageert snel op vragen . Echt een aanrader !

Zoals ik al zeg: geweldig

Goed verzorgd !!

Het zijn lekkere maaltijden en op tijd bezorgd en heerlijk om ze zo snel op tafel te kunnen zetten

Veel keuze.

Nog niet zolang klant. Wel positief. Veel keuze, maaltijden zijn goed verpakt, makkelijk op te warmen. We zijn benieuwd naar de gerechten, niet alles is onze smaak. Bezorging is prima.

Topkoks leveren iedere keer topprestatie !!!!

We hebben al verschillende maaltijden gehad bij uitgekookt.nl en wat ons opvalt is de uitstekende kwaliteit van het eten en de variatie in het aanbod . Eigenlijk hoef je niet eens meer uit eten te gaan !

smaak er lekker

paar maaltijden geprobeerd, smaakt tot nu toe erg lekker

Lekker en veel keuze in maaltijden Blij mee

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden