Ik heb eerder al een paar keer kant en klare maaltijden besteld en geprobeerd. En elke keer was het een teleurstelling voor mij. Gewoon niet vers en niet lekker. Met Uitgekookt ben ik wat dat betreft wel 180 graden gedraaid wat betreft mijn mening qua kant en klare maaltijden:) Inderdaad zoals gepromoot bij Uitgekookt is het eten: Vers en echt lekker met hoogwaardige ingrediënten. Mijn complimenten.
Beste Benjamin, Wat geweldig om te lezen dat Uitgekookt je kijk op kant-en-klare maaltijden volledig heeft veranderd! Het is fantastisch dat je de versheid, de heerlijke smaak en de hoogwaardige ingrediënten waardeert. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en complimenten! Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Gewoon goed , alles wordt op tijd geleverd volgens de afspraak en de communicatie is perfect.
Beste Paul, Wat geweldig om te zien dat je tevreden bent over onze maaltijden, de bezorging van de maaltijden en over de klantenservice! We zijn blij dat je ons dit laat weten en wij hopen ook in 2024 weer gezond en lekker voor je te mogen koken! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Goede maaltijden vriendelijke bezorging Grote keuze
Beste Ad, Bedankt voor deze prachtige recensie! We vinden het super om te zien dat je tevreden bent over de bezorging van de maaltijden en over de maaltijden zelf! Ik geef dit mooie bericht gelijk door aan mijn collega's. Blijf vooral genieten van onze maatlijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Tot nu toe boven verwachting. Over smaak valt niet te twisten behalve als het lekker is en dat is het
Beste Henk, Fantastisch om te zien dat onze maaltijden goed in de smaak vallen! We zijn blij om te lezen dat de maaltijden boven verwachting zijn en wij werken er hard aan om deze gezonde maatlijden voor je klaar te maken. Bedankt voor dit mooie bericht en wij hopen dat wij met onze inzet en maaltijden die prachtige 9 in 2024 kunnen omzetten tot een perfecte 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Proef dat t vers is! Super lekker!
Beste Geertje, Wat ontzettend leuk dat je zo tevreden bent over onze verse maaltijden! We zijn blij dat je ons dit laat weten en wij geven deze mooie review gelijk door aan onze keuken 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Hier wordt met liefde gekookt
Beste Karin, Super fijn om te lezen dat onze maaltijden voor jou zo naar wens zijn. :) Ik geef de complimenten gelijk door aan onze chefs. Blijf genieten en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Goed verzorgd. Bezorgen volgens afspraak. Duidelijke folders. Smaakt naar meer!!!
Beste Thea, Wat goed om te lezen dat de maatlijden zo goed in de smaak vallen! Wij zijn blij dat je zo tevreden bent over de maaltijden en onze folders en vinden het leuk dat je ons dit laat weten! Wij hopen ook komend jaar weer voor je te mogen koken en hopelijk kunnen wij dan met onze inzet die prachtige 8 veranderen in een fantastische 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Eten is smakelijk en mijn bloedsuiker stijgt niet zoveel.
Beste Marianne, Fantastisch om te lezen dat de maaltijden zo goed bevallen en dat ze een positief effect hebben op je bloedsuikerspiegel! Ik geef dit mooie bericht gelijk door aan onze keuken die er iedere week hard aan werkt om deze lekkere en gezonde maaltijden klaar te maken. Bedankt voor de mooie review en wij hopen nog lang en gezond voor je te mogen koken 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik ben op dit moment niet in staat om zelf te koken. Die is echt een top vervanger voor een zelfgemaakte, gezonden maaltijd. Dit is snel klaar en smaakt ook echt super lekker. Het is ook niet duur voor een gezonde, verse maaltijd. Echt een aanrader!!!
Beste Tarien, Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze maaltijden zo goed bevallen en dat je op deze manier toch lekker en gezond kunt eten nu je zelf niet kan koken. Ik geef deze mooie recensie gelijk door aan onze keuken! Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik heb inmiddels 4 boxen besteld waarvan het merendeel erg lekker was. Een enkele voor mij iets minder, maar dat is een persoonlijke smaak. Maar de smaken zijn vers en zowel vlees/vis als groente ruim voldoende aanwezig
Beste, Geweldig om te lezen dat de maaltijden en de maaltijdboxen van Uitgekookt goed bevallen! Wij zijn super blij om dit te lezen en wij geven deze mooie feedback gelijk door aan onze keuken. Wij hopen nog lang en lekker voor je te mogen koken en zijn altijd bereikbaar als je suggesties hebt om de maaltijden te verbeteren! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Goede service ook voor het regelen via automatische incasso. Makkelijk bestellen
Beste Maurice, Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent over onze maaltijden en de manier waarop je deze kunt bestellen! Wij zijn superblij dat je deze feedback met ons deelt en ik geef deze review gelijk door aan onze keuken! Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekooktt
Goede maaltijden. Ruime keus.
Beste Rina, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden van Uitgekookt zo goed in de smaak vallen! Wij vinden het super dat je ons dit laat weten en wij geven deze mooie feedback gelijk door aan onze keuken. Wij hopen dat we ook in 2024 weer voor je mogen koken en dat wij met onze inzet en innovatie die prachtige negen kunnen omtoveren in een stralende tien! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Het is heel makkelijk om op te warmen in de magnetron en het is toch lekker gezond om te eten
Beste Hetty, Wat geweldig om te lezen dat je heel tevreden bent met onze maaltijden! We zijn blij dat het gemak van het opwarmen in de magnetron goed bevalt en dat je de combinatie van eenvoud en gezonde smaak waardeert. Met veel plezier staan we voor je in de keuken en hopen dit nog vele jaren te mogen doen! 💚 Met vriendelijke groet, Muriël van Team Uitgekookt
stokje was 1,5 cm x 11,5 mm blank hout smaak van vlees was wat overheersend, spruitjes waren over gaar.
Beste Molly, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de maaltijden niet helemaal in de smaak zijn gevallen en dat je een stukje hout in jouw maaltijd aan hebt getroffen! Wij nemen morgen graag contact met je op om dit met je te bespreken aangezien dit natuurlijk niet de bedoeling is. Hopelijk kunnen wij dan van deze feedback leren en onze maaltijden op deze manier verbeteren 😊 Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Heel erg tevreden !
Beste Tineke, Bedankt voor deze mooie recensie, wij zijn superblij om te lezen dat je zo tevreden bent over Uitgekookt! Blijf vooral genieten van onze maaltijden, maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees 😊 ^Noach
De 1e levering moest wat aangepast worden. Dus gebeld en gevraagd of de levering op een plek in de achtertuin gelegd kon worden. Dat was geen probleem en is ook netjes zo gedaan.
Beste Lia, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met zowel het eten als de service van Uitgekookt! Daarnaast is het super om te lezen dat onze flexibele service ook naar wens is. :) Blijf genieten van onze maaltijden en alvast fijne feestdagen toegewenst! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Prima maaltijden en korrekte afspraken Prima levering
Beste Wil, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze maaltijden en dat de afspraken naar wens verlopen! We streven ernaar om kwaliteitsmaaltijden te leveren en een betrouwbare service te bieden. Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne avond! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Vanwege revalidatie kan ik zelf niet koken en bestel ik sinds 3 weken de maaltijden bij Uitgekookt. De maaltijden zijn zeer goed en smakelijk. De grootte van de porties zijn prima. Ik ben zeer tevreden over de maaltijdden en service maar hoop toch zelf weer mettertijd te kunnen koken. Ik zal desgevraagd Uitgekookt zeker aanbevelen.
Beste Annemarie, Allereerst, veel beterschap tijdens je revalidatie. We zijn blij dat we je gedurende deze periode van dienst kunnen zijn en dat je tevreden bent met onze maaltijden en service. Het is goed om te lezen dat de porties en de smaak naar wens zijn. Bedankt voor het achterlaten van deze positieve feedback! Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Gekozen voor Uitgekookt zodat we niet meer hoeven te koken na een lange werkdag. Dat we daardoor minder vaak boodschappen hoeven te doen en minder afval hebben, is ook mooi meegenomen. De afwisseling in de maaltijden en de wetenschap dat Uitgekookt al heeft nagedacht over de voedingswaarde (maaltijdbox 'Goed voor je lijf'), maken dat het nog lekkerder smaakt.
Goedenavond, Wat geweldig om te lezen dat Uitgekookt voor jullie de ideale oplossing is na een lange werkdag! We zijn blij dat het gemak, de gezondheid en afwisseling in de maaltijden jullie aanspreken. Het feit dat het ook leidt tot minder boodschappen en afval is zeker een mooi extraatje. Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
- 600 gr is voor mij juiste hoeveelheid ( werk buiten, 113 kilo ) - genoeg keuze uit allerhande smaakvolle maaltijden - bezorgmoment komt ook goed uit *** ik zou nog wel optie ' alternatief bezorgadres ' willen hebben igv niet-thuis.....
Beste Lex, Wat fijn om te lezen dat Uitgekookt voor jou ideaal is! We waarderen je positieve feedback en zijn blij dat de hoeveelheid, keuze en het bezorgmoment goed bij jouw behoeften aansluiten. Bedankt ook voor het delen van je suggestie voor een 'alternatief bezorgadres'. We nemen dit zeker mee en zullen kijken of we dit als optie kunnen toevoegen in de toekomst. Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Jammer dat de bestelling al een paar keer fout is gegaan,ben benieuwd of het a.s.maandag goed komt ook daar heb ik voor gebeld. Maar nog geen bericht gekregen wanneer en hoelaat dat ze mijn eten brengen tis betaald.
Goedemiddag, Het spijt ons te horen dat er problemen zijn geweest met je bestelling, en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Onze excuses voor het ongemak. Ik heb gelijk even met je meegekeken en zie dat we vandaag gezellig bij je voor de deur staan. :) Mocht je verdere vragen hebben over deze bestelling, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 085 040 60 65. Geniet van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Maaltijden zijn lekker, genoeg en gevarieerd….en altijd stipt op tijd…
Beste Yvonne, Wat geweldig om te lezen dat je elke avond geniet van onze maaltijden! We zijn blij dat ze lekker, voldoende en gevarieerd zijn. En natuurlijk is het fijn om te weten dat de bezorging altijd stipt op tijd is. Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen! Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker, op tijd geleverd, vriendelijke bezorger . Top
Beste Bep, Fantastisch om te lezen dat de maaltijden van Uitgekookt zo goed bevallen en dat je tevreden bent over de bezorging! Onze chefs doen iedere week hun best om een gevarieerd assortiment voor je klaar samen te stellen en wij vinden het superleuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Hopelijk mogen wij je blijven verassen en kunnen wij in de toekomst die prachtige 9 veranderen in een stralende 10! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Een zeer smakelijke maaltijd voor iedereen die niet wil of kan koken. Ik hou vooral van de hollandse pot. Goed op smaak, veel keus en variatie.
Beste Miriam, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo hebt genoten van onze maaltijden! We zijn blij te weten dat we aan je smaakvoorkeuren voldoen, vooral als het gaat om de heerlijke Hollandse pot. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaringen over de smaak, het brede assortiment en de variatie die we bieden. Het is ons doel om voor iedereen een smakelijke maaltijd te bereiden, en het doet ons goed te weten dat we hierin zijn geslaagd voor jou. We hopen nog vaak voor je te mogen koken, zodat wij je kunnen blijven verrassen met onze maaltijden. Nogmaals dank voor je aanbeveling! 💚 Met vriendelijke groet, Muriel van Team Uitgekookt
Heerlijk eten. Door uitgekookt te bestellen eet ik gevarieerder dan dat ik zelf kook. Wat je op de foto’s van de website ziet is ook wat je krijgt.
Beste Inge, Wat superleuk om te lezen dat je met onze maaltijden gevarieerder bent gaan eten! Wij geven deze fantastische feedback gelijk door aan onze keuken en wij hopen nog lang en gezond voor je te mogen koken 😊 Groetjes, Noach van Team Uitgekookt