heel goed

Heel goed en zeker beter dan ik zelf kan brouwen als oudere jongere. Éen punt, de groeten moeten minder worden doorgekookt , naar mijn smaak.(voeg er rauwe groeten bij voor de opwarming) Succes!

Goeie uitvinding!

Goed geregeld qua bezorging, goede maaltijden, makkelijk in het bestellen.

Eindelijk weer lekker vers en gezond eten!

Helaas kan ik vanwege mijn leeftijd, 93 jaar, niet zelf meer koken. Een tijdje van een andere maaltijd verstrekker, dagelijks een warme maaltijd bezorgd gekregen. Was niet altijd warm, groenten waarschijnlijk uit een potje. Regelmatig herkende ik niet eens war voor soort vlees ik at, droog en smakeloos. Zelfde prijsklasse als uitgekookt. Gelukkig kan ik weer van de maaltijden genieten. Uitgebreide keuze is ook fijn.

Prima.

Lekker, ziet er goed uit, makkelijk. Meestal een beetje te veel. Ga volgende week voor 350 gram denk ik.

heerlijke en gemakkelijke maaltijden

Onze ervaring tot nu. Heerlijk eten en gemakkelijk, veel minder afwas en ontspannen eten omdat je niet hoeft te koken.

Smakelijke en verantwoord eten

Smakelijke en verantwoord eten Geen diepvries

De smaak van de maaltijden is goed.

Heerlijke maaltijden en vol op keuze!

Gemakkelijk, gezond, thuisgebracht, kortom: ideaal!!

Heerlijk eten in 4 minuten !

In de drie weken dat ik nu eten heb besteld via uitgekookt.nl ben ik nog niet 1 keer teleurgesteld. De smaak is voortreffelijk en ook de bezorging is dik in orde.

Veel variatie en erg lekker.

Ideaal als je door een ongelukje een aantal weken zelf niet kan koken. Heerlijke maaltijden en veel keuze.

Meestal lekker

Ik vind het soms erg rommelig uitzien in de bakjes, maar meestal is het lekker, soms valt een menu wat tegen. Maar heefr met persoonlijke smaak te maken.

het is allemaal heerlijk.

maaltijden die ik normaal niet eet eet ik nu wel. het wordt met liefde gekookt. het smaakt allemaal overheerlijk. ga zo door.

SUPER!!!!!

het is zeer goed verzorgd. En de tijd die wordt aangegeven voor het bezorgen is wel heel fijn. Dank voor alles!!!!!

En gezond

Het eten is heerlijk...gezond en wordt netjes bezorgd.

Heeeeerlijk!!!

De maaltijden zijn goed op smaak en steeds weer verrassend!

Heerlijk uitgebalanceerd

Lekker van smaak en precies voldoende.

bijzonder

ik geniet er elke dag weer van super

Heel simpel:lekker en goed eten voor een schappelijke prijs en altijd op tijd in het bezorgingsuur,klasse!!

Fantastisch smakelijk eten!!!

Wij zijn aangenaam verrast door alle lekkere maaltijden. Wij hebben het nu al enkele weken besteld en zijn heel tevreden. Er is genoeg variatie en we kunnen gerechten uitkiezen die we allebei lekker vinden.

Gemak én lekker!

Bezorging top, eten prima alleen nie altijd echt warm na aanbevolen wat en tijd.

Prima !

Op tijdsafspraak geleverd. Lekkere maaltijden. Ga zo door. Dank.

Heerlijk!

Het eten is vers pas klaargemaakt en dat is te proeven Zelfs het vlees is goede kwaliteit en heerlijk bereidt

Zie boven

Heerlijk

Heerlijk, lekker en makkelijk! Niet altijd de tijd en zin om te koken en dan is dit een geweldige oplossing.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden