Heel goed en zeker beter dan ik zelf kan brouwen als oudere jongere. Éen punt, de groeten moeten minder worden doorgekookt , naar mijn smaak.(voeg er rauwe groeten bij voor de opwarming) Succes!
Beste Paul, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen. Wij vinden het altijd fijn om te lezen dat klanten met ons meedenken en ik geef jouw feedback gelijk door aan de keuken. Hopelijk kunnen wij met deze aanpassingen binnenkort deze mooie zeven opkrikken naar een fantastische tien! Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Goed geregeld qua bezorging, goede maaltijden, makkelijk in het bestellen.
Beste Laurens, Wat leuk om te zien dat de maaltijden en de bezorging van Uitgekookt goed bevallen! Deze leuke feedback geef ik gelijk door aan onze bezorgers en aan de keuken. We hopen dat je blijft genieten van het gemak en de smakelijke maaltijden. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Helaas kan ik vanwege mijn leeftijd, 93 jaar, niet zelf meer koken. Een tijdje van een andere maaltijd verstrekker, dagelijks een warme maaltijd bezorgd gekregen. Was niet altijd warm, groenten waarschijnlijk uit een potje. Regelmatig herkende ik niet eens war voor soort vlees ik at, droog en smakeloos. Zelfde prijsklasse als uitgekookt. Gelukkig kan ik weer van de maaltijden genieten. Uitgebreide keuze is ook fijn.
Beste Riet, Wat super om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen. We doen elke week ons best om 24 verschillende maaltijden voor onze trouwens klanten zoals jij op het menu te zetten. Daarnaast zijn we ontzettend blij dat je ons laat weten dat de maaltijden zo goed bevallen en dat je geniet van de verse ingrediënten. Ik geef deze leuke feedback gelijk door aan onze keuken en wij hopen nog lang voor je te mogen koken. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Lekker, ziet er goed uit, makkelijk. Meestal een beetje te veel. Ga volgende week voor 350 gram denk ik.
Hi Hans, Bedankt voor jouw review! Wanneer het iets teveel is raden wij inderdaad een een portie kleiner te bestellen, we zien dat dit dan vaak de beste optie is! Mocht je nog verbeter punten voor ons hebben om de 7 een 10 te maken, horen we het uiteraard graag van je 💚 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Onze ervaring tot nu. Heerlijk eten en gemakkelijk, veel minder afwas en ontspannen eten omdat je niet hoeft te koken.
Beste Jacob, Wat een leuke review om te lezen, dankjewel! Het is erg fijn om te horen dat we een mooie uitkomst voor je zijn. We gaan nog veel lekkere maaltijd voor je koken en doen de afwas natuurlijk hier!😉 Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Smakelijke en verantwoord eten Geen diepvries
Beste Nico, Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden bent over onze maaltijden! Wij zijn super blij dat we elke week verse maaltijden voor je klaar mogen maken en hopen dit nog een langere tijd te mogen doen. Hopelijk kunnen wij met onze inzet en lekkere maatlijden die prachtige negen binnenkort omhoog krijgen naar een fantastische 10! Groetjes, Noach van Uitgekookt
De smaak van de maaltijden is goed.
Beste Ineke, Bedankt voor je beoordeling. We zijn er blij om te horen dat je tevreden bent over de smaak van onze maaltijden, we gaan ons best doen om van de mooie 8 in de toekomst een dikke 10 te maken! 💚 Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Gemakkelijk, gezond, thuisgebracht, kortom: ideaal!!
Beste Lia, Bedankt voor je mooie complimenten! We gaan nog veel lekkere en gezonde maaltijden voor je koken. 💚 Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
In de drie weken dat ik nu eten heb besteld via uitgekookt.nl ben ik nog niet 1 keer teleurgesteld. De smaak is voortreffelijk en ook de bezorging is dik in orde.
Beste Richard, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over Uitgekookt! Wij zijn superblij om te lezen dat zowel de maaltijden, als de bezorging goed bevallen en wij doen elke week ons best om weer een groot aantal lekkere en gezonde maatlijden voor je op het menu te zetten. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en blijf genieten van onze maaltijden. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ideaal als je door een ongelukje een aantal weken zelf niet kan koken. Heerlijke maaltijden en veel keuze.
Beste Gerrie, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden zo goed in de smaak vallen! Wat fijn om te lezen dat we jou in deze periode zo hebben kunnen helpen. Wij geven jouw super leuke bericht gelijk door aan onze koks die elke week met veel vreugde voor je koken! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Ik vind het soms erg rommelig uitzien in de bakjes, maar meestal is het lekker, soms valt een menu wat tegen. Maar heefr met persoonlijke smaak te maken.
Beste Rita, Wat super leuk om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent over onze maaltijden! Wij zijn super blij dat we voor jou mogen koken en werken er iedere week hard aan om deze lekkere maatlijden voor je klaar te maken. De feedback over de presentatie van de maatlijden nemen wij mee. Wij hopen dat wij met onze inzet en nieuwe ideeën die mooie acht binnenkort kunnen veranderen in een fantastische tien! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
maaltijden die ik normaal niet eet eet ik nu wel. het wordt met liefde gekookt. het smaakt allemaal overheerlijk. ga zo door.
Beste Willem, Wat fantastisch om te lezen dat onze maaltijden niet alleen heerlijk zijn, maar zelfs je eetgewoonten positief hebben beïnvloed! Het feit dat je nu gerechten probeert die je normaal niet zou eten, vervult ons met trots. Dank je wel voor de waardering en het vertrouwen. We zullen zeker doorgaan met het bereiden van smaakvolle gerechten. Blijf vooral genieten en ontdekken! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
het is zeer goed verzorgd. En de tijd die wordt aangegeven voor het bezorgen is wel heel fijn. Dank voor alles!!!!!
Hi Gerda, Wat een geweldig bericht om te ontvangen! We zijn ontzettend blij dat je onze service zo waardeert. Dank je wel voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van Uitgekookt! We kijken ernaar uit om je nog veel meer smaakvolle en zorgvuldig bezorgde maaltijden te mogen bieden. Fijn weekend! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
En gezond
Beste Pieter, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden. We zijn dolblij dat we jouw smaakpapillen verwennen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde levensstijl. Bedankt voor de feedback en blijf genieten van onze maaltijden. :) Fijne avond! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Het eten is heerlijk...gezond en wordt netjes bezorgd.
Hi, Gezond en dan ook nog eens geweldig! Daar doen we het voor 💚. We zijn blij om te lezen dat het met de bezorging ook goed gaat, schouderklopje voor de bezorger. Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
De maaltijden zijn goed op smaak en steeds weer verrassend!
Hi Jackie, Fijn om te lezen dat de maaltijden goed in de smaak vallen! Met zo'n uitgebreid assortiment proberen we de klant altijd te verrassen, en we zijn blij dat dat is gelukt! 💚 We hopen je nog veel vaker blij te mogen maken met onze maaltijden. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Lekker van smaak en precies voldoende.
Hi Rob, Bedankt voor de mooie review en de 10! Fijn om te lezen dat je lekker kan smullen van de maaltijden 😋. We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
ik geniet er elke dag weer van super
Hi, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice goed bevalt! Heb je nog tips voor ons, zodat we die 8 naar een mooie 10 kunnen krijgen? 😉 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Heel simpel:lekker en goed eten voor een schappelijke prijs en altijd op tijd in het bezorgingsuur,klasse!!
Hi Erwin, Bedankt voor je mooie review en het goede cijfer! Wat fijn dat het zo goed bevalt, daar doen we iedere dag ons uiterste best voor. We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. 💚 Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Wij zijn aangenaam verrast door alle lekkere maaltijden. Wij hebben het nu al enkele weken besteld en zijn heel tevreden. Er is genoeg variatie en we kunnen gerechten uitkiezen die we allebei lekker vinden.
Beste Frank, Wat fantastisch om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over onze maaltijden! We waarderen het enorm dat jullie al enkele weken tevreden klanten zijn. Het feit dat er genoeg variatie is en jullie gerechten kunnen kiezen die beiden lekker zijn, is precies waar we naar streven. :) Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en blijf genieten van onze maaltijden. Fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Bezorging top, eten prima alleen nie altijd echt warm na aanbevolen wat en tijd.
Goedemiddag, Bedankt voor de review! Fijn dat de bezorging goed verloopt, compliment geef ik door! Wel jammer om te lezen dat de maaltijden niet goed warm zijn wanneer je ze volgens instructie op hebt gewarmd. Mocht je een idee hebben hoe dit kan komen, laat het ons weten! Misschien kunnen we dan wel van een 8 naar een 10 😉. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Op tijdsafspraak geleverd. Lekkere maaltijden. Ga zo door. Dank.
Beste Harry, Bedankt voor je waardering en feedback! Fijn om te lezen dat de levering op tijd was en dat je de maaltijden lekker vond. Mocht je tips hebben voor onze chefs, laat het ons gerust weten! Wellicht dat we van een 8 een 10 kunnen maken. :) Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne avond verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Het eten is vers pas klaargemaakt en dat is te proeven Zelfs het vlees is goede kwaliteit en heerlijk bereidt
Beste Daan, Bedankt voor je perfecte score en prachtige woorden! We zijn verheugd te lezen dat je geniet van de verse en pas klaargemaakte maaltijden. Het is geweldig om te weten dat de kwaliteit van het vlees en de bereiding aan je verwachtingen voldoet. Blijf genieten van de maaltijden maar dat moet wel goedkomen als ik het zo lees. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Zie boven
Beste Pieter, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij dat alles naar wens is. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne avond verder. Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijk, lekker en makkelijk! Niet altijd de tijd en zin om te koken en dan is dit een geweldige oplossing.
Goedemiddag, Wat fantastisch om te lezen dat je onze maaltijden heerlijk, lekker en makkelijk vindt! We begrijpen dat het soms lastig is om tijd en zin te vinden om te koken, en we zijn blij dat we een geweldige oplossing voor je kunnen zijn. Mocht je tips hebben voor onze chefs, laat het ons gerust weten. Wellicht dat we van een 8 een 10 kunnen maken. :) Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne avond! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt