Sinds drie weken bestellen wij 5 maaltijden i.d week en pas 1x vond ik het minder lekker, maar ja je kunt eten nu 1 maal niet altijd lekker vinden. Ik zou graag iets meer jus zien bij de hollandse maaltijden maar dat is dan ook de enige negative opmerking die ik zou kunnen maken .....t'zijn heerlijk maaltijden...
Beste Aart, Hartelijk dank voor je waardering en feedback! Geweldig om te lezen dat het eten boven verwachting lekker is. We waarderen je eerlijke mening, en we nemen je opmerking over de jus bij de Hollandse maaltijden zeker mee. We doen ons best om de smaak en kwaliteit te optimaliseren. Bedankt voor het vertrouwen en de bestelling van de afgelopen drie weken. We hopen je nog vele smakelijke maaltijden te mogen bezorgen! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Alles is zoals beloofd!!
Goedemiddag, Bedankt voor je enthousiaste feedback! Geweldig om te lezen dat alles super lekker was en voldeed aan de beloftes. We waarderen je feedback enorm. Blijf genieten van de maaltijden maar dat moet wel goed komen als ik het zo lees. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Op tijd geleverd. Keurig verpakt i.n stevige doos. En oh zo lekker allemaal.
Hi Marit, Wat geweldig om te lezen dat je genoten hebt van onze maaltijden! We zijn blij dat de maaltijden op tijd zijn geleverd en goed verpakt waren. Dit grote compliment steken we gelijk in onze zak. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne avond! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Een prima en goed georganiseerde organisatie. Tot nu alleen maar vriendelijke mensen van de organisatie gesproken. Qua eten , is het allemaal goed en gezonde maaltijden. Ziet er ook netjes uit. En niet te vergeten is ook lekker. De bezorgers zijn ook vriendelijk en op tijd. Kortom , prima allemaal.
Beste Wil, Wat een ontzettend leuke review, dankjewel! Het is natuurlijk een enorm groot compliment voor ons dat je aangeeft dat wij een goed georganiseerde organisatie zijn. Wij hebben een ontzettend leuk team waarbij vriendelijkheid en service voorop staat. Daarnaast is de smaak en presentatie van de maaltijd natuurlijk ook zeker niet onbelangrijk. Onze koks staan met veel plezier in de keuken en voorzien je graag van een lekkere en gezonde maaltijd, zodat jij lekker kan blijven genieten. 💚 Met vriendelijke groet, Muriel van Team Uitgekookt
voedzaam
Beste, Fijn dat je tot nu toe onze maaltijden lekker vind! Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
De maaltijden worden altijd keurig netjes op tijd bezorgd. De bezorgtijd word altijd netjes 1 dag voor de bezorging aangekondigd en strikt nageleefd. De maaltijden zijn meestal heerlijk , en mooi geportioneerd , en gepresenteerd. Nog nooit een verkeerde bestelling , altijd precies dat wat besteld is gekregen. Kortom een dik tevreden klant hoor.
Hoi Hanny, Wat mooi dat je zo tevreden bent! We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Lekker eten,veel keus,duidelijke omschrijving ivm opwarmen. Vriendelijke bezorger.
Hoi Monique, Op alle vlakken tevreden zie ik! Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Gewoon lekker eten.
Goedemiddag Emiel en Thea, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met onze verse maaltijden. Bedankt voor de 10 en de complimenten geef ik door aan de keuken! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn gevarieerd en lekker, je kan kiezen uit verschillende maaltijden, echt super
Beste Anna, Wat ontzettend leuk om te horen dat onze maaltijden goed bevallen! Wij zijn super blij dat je ons dit laat weten en deze fantastische feedback wordt meteen doorgegeven aan onze koks, die elke week met veel enthousiasme en toewijding voor je koken. Bedankt dat je ons dit laat weten en wij hopen nog lang voor je te mogen koken! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Supervriendelijke maaltijdbezorgers die de maaltijden binnen het gegeven tijdsbestek bij jou bezorgen. Het is altijd weer een verrassing en de keuze is groot.
Hi Lucy, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice goed bevalt! Ik zal aan de bezorgers laten weten dat ze zo door mogen blijven gaan 😊. We hopen dat we nog een lange tijd voor je mogen koken. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Elke maaltijd tot nu toe was lekker en genoeg voor mij persoontje dus een dikke plus.
Beste Nettie, Wat een leuke review! Het is ontzettend fijn om te horen dat je zo positief bent over onze maaltijden. We gaan nog veel lekkers voor je koken! 💚 Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Alle tijd optijd lekker eten
Beste Mathijn, Wat een mooi cijfer, dankjewel! Het is natuurlijk geweldig om te lezen dat te lezen dat je alle gerechten super lekker vindt. Wij zijn enorm blij met tevreden klanten zoals jij en hopen nog een lange tijd voor je te mogen blijven koken. 💚 Met vriendelijke groet, Muriel van Team Uitgekookt
zijn zeer tevreden over de maaltijden, bij een gerecht vonden we de bloemkool beetje te hard
Beste Jan, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn over de maaltijden! Wij staan met veel plezier in de keuken en het is dan ook leuk om terug te lezen dat je lekker aan het smullen bent. Het spijt mij natuurlijk om te lezen dat je de bloemkool een keer te hard vond. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Echter hebben wij achter de schermen natuurlijk niet stilgezeten en hebben wij inmiddels een nieuwe leverancier voor de bloemkool. In het vervolg kan je gelukkig dus ook weer gaan smullen van deze heerlijke groente. 😊 Met vriendelijke groet, Muriel van Team Uitgekookt
Ik had eerst mijn bedenkingen erbij maar na de eerste paar maaltijden wist ik het zeker.... dit is echt lekker! Mijn complimenten aan de kok, ik blijf hier zeker bij bestellen.
Beste Erik, Fantastisch om te lezen dat je onze maaltijden hebt geprobeerd, en dat ze goed zijn bevallen! Wij zijn ontzettend blij dat je ons een kans hebt gegeven, en ik geef je leuke feedback gelijk door aan onze koks. Bedankt voor je superleuke reactie! Wij zien er naar uit om nog lange tijd heerlijk voor je te koken! Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Bezorging is prima , koel geleverd , heerlijk eten! Complimenten!
Beste Tini, Wat super om te lezen dat het eten en de bezorging goed bevallen! ! Je feedback maakt ons ontzettend blij en ik zorg ervoor dat jouw complimenten en mooie score direct bij onze chefs terechtkomen. Bedankt voor je berichtje, en we hopen nog lang lekker en gezond voor je te koken. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Het zijn gezonde maaltijden met een goede smaak. Worden altijd op tijd bezorgd door vriendelijk personeel.
Beste Antoinette, Wat fijn om te horen dat onze gezonde maatlijden goed bevallen! Wij vinden het ontzettend leuk om te lezen dat de maatlijden goed bevallen, en dat je tevreden bent over de bezorging. Wij hopen nog lang lekker en gezond voor jullie te koken, en hopelijk kunnen wij met onze inzet en ambitie die mooie 8 op een dag verhogen naar een schitterende 10! Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Alles wat we tot nu toe hebben gegeten was echt heerlijk!! We hebben echt niks wat we anders zouden willen. Perfect!
Beste Marion, Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze maaltijden! Wij zijn super blij om te lezen dat jullie geen verbeterpunten hebben en onze koks werken er elke hard aan om voor jullie te koken. Ontzettend bedankt voor deze topbeoordeling en het is super om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Het is heerlijk eten ,helemaal nu ik ziek ben .En zo makkelijk in de magnetron
Beste, Wat super fijn om te lezen dat onze maaltijden goed bevallen! Wij zijn super blij dat wij je kunnen ondersteunen, zodat jij je volledig kan richten op herstel. Onze chefs koken iedere week weer met veel plezier voor je, en zij hopen dat nog lang te mogen doen. Bedankt voor jouw mooie recensie, en het prachtige cijfer! Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Goede maaltijden,alleen groente mogen wat meer!"en ietsje minder De smaak is ook goed.lverders veel keus in de maaltijden.
Beste Anita, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de maaltijden goed bevallen, en dat je tevreden bent over onze klantenservice! Wij nemen de feedback van de groente meteen mee naar de keuken, en wij gaan ermee aan de slag. Hopelijk kunnen wij de balans zo nog beter maken, en kunnen we die mooie 8 veranderen in een stralende 10! Bedankt voor jouw super leuke bericht, en wij kijken er naar uit je weer te verassen met onze gezonde maaltijden. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Heel goede bezorging en maaltijden
Beste Roger, Fantastisch om te lezen dat zowel onze maatlijden als onze bezorging goed bevalt! Wij werken er elke week hard aan om voor onze gewaardeerde klanten, zoals jij, weer lekkere en gezonde maaltijden klaar te maken. Super bedankt voor dit mooie bericht, en wij gaan hard aan de slag om die mooie score van een 8 naar een perfecte 10 te tillen. Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
Goede bezorging en smaakvolle maaltijden
Beste Cor, Wat super fijn om te lezen dat de maaltijden goed bevallen! We zijn super blij om te lezen dat je de maaltijden smaakvol vindt, en dat de bezorging goed verloopt. Wij zijn blij dat we voor je mogen koken, en wij blijven er hard aan werken om iedere week de maaltijden weer voor je te bereiden! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt
De maaltijden worden vers aan huis geleverd en smaken heerlijk. Genieten op en top. Ideaal wanneer er minder tijd is maar je wel gezonde voeding wil eten.. Wanneer je optimaal wil genieten van je tijd en de chefs voor jou al hebben gekookt.. Ook wanneer je ziek bent, herstellende bent of net een operatie gehad hebt laat je heerlijk in de watten leggen door deze maaltijden.. Wanneer je een topsporter bent en gebalanceerd wil eten.. De maaltijden smaken heerlijk zijn vers en verrassend van smaak, zo is er altijd wel een reden om te bedenken waarom.. waardoor ik zeg doen probeer het en geniet!
Beste, Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze verse maaltijden zo goed bevallen. Wij zijn superblij om te lezen dat onze maaltijden altijd goed uitkomen, wanneer je druk bent, of wanneer je gewoon zin hebt in een lekkere en gezonde maaltijd! Bedankt voor jouw super leuke bericht, en wij hopen nog lang voor je te mogen koken, zodat jij altijd kan genieten van een verse maaltijd wanneer jij hier behoefte aan hebt. Met Vriendelijke Groeten, Noach van Team Uitgekookt
Elke maaltijd is een ware belevenis en smaakt heerlijk. Er zijn altijd keuzes door de verscheidenheid die geboden wordt door de Uitgekookt chefs.
Hi Ton, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice goed naar wens is! Onze koks koken graag voor je. 💚 We zijn erg blij dat we je tevreden kunnen maken met onze variatie, en dat het dan ook nog eens goed smaakt is al helemaal top! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
De maaltijden van Uitgekookt.nl zijn gevarieerd en smaken prima. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook dik in orde. Ik had een hogere beoordeling gegeven als de administratie achter de deelname wat soepeler zou lopen. Ik heb al weken geleden een formulier voor automatische incasso van de bestelde maaltijden opgestuurd, maar die is nog altijd niet verwerkt. Daarnaast is een telefonisch verzoek van mij om een doos maaltijden op een ander adres in hetzelfde gebouw af te leveren nutteloos gebleken. Uitgekookt heeft niets mee gedaan en de maaltijden op het oorspronkelijke adres voor de deur gezet.
Goedemiddag Alex, Fijn dat je tevreden bent over onze verse maaltijden! Zou je ons een e-mail willen sturen m.b.t. het niet verwerkte formulier voor de automatische incasso. Je mag de e-mail sturen naar [email protected] Onze excuses dat de wijziging in het afleveradres niet is uitgevoegd. Zijn de maaltijden wel in goede orde ontvangen ondanks dat ze voor de deur stonden? Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Ik ben echt super tevreden. Het eten is heerlijk, vers en gevarieerd.
Beste Annet, Wat super leuk om te lezen dat de maaltijden van Uitgekookt goed bevallen! We zijn echt blij dat we voor je mogen koken en zetten ons iedere week in om een reeks verse en gezonde maaltijden voor je klaar te maken! Wij zijn super blij dat je ons dit laat weten, en wij hopen dat we met onze inzet, en gevarieerde maaltijden die mooie negen kunnen binnenkort kunnen ombuigen naar een stralende tien! Groetjes, Noach van Team Uitgekookt