Ik heb tot nu toe goede ervaringen. De bezorging is ook goed.

Altijd lekker en gezond

Goede producten altijd smaakvol en goede service.

Prima ervaring

In verband met het vervangen van mijn keuken waardoor ik niet kon koken, 4 weken gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de gekoelde warme maaltijd via Uitgekookt te laten komen. Dit was een prima tijdelijke oplossing omdat de maaltijden alleen opgewarmd moeten worden in magnetron of oven. Mijn partner en ik hebben lekker gegeten. De bezorging van de maaltijden verliep ook prima. De levering van de maaltijden was binnen het tijdvak dat vooraf via de mail was aangegeven. Nu heb ik weer een keuken en ga ik weer zelf koken. Mocht ik in de toekomst weer kant en klare maaltijden nodig hebben dan kom ik weer bij Uitgekookt terug.

Heerlijk eten.

Het eten is heerlijk en goed bereid.Zijn erg enthousiast alleen vind ik het jammer dat het niet altijd op vaste tijden word gebracht. Wij vinden na zevenen te laat haas dus kijken het nog even aan.

Aanrader!

Een collega tipte mij over Uitgekookt en ik ben er echt blij mee. Inmiddels bestel ik elke week een paar maaltijden. Het is zo fijn om op drukke dagen niet te hoeven koken! De maaltijden vind ik smakelijk, er is heel veel keuze, de meeste maaltijden bevatten minder zout dan de kant en klare maaltijden uit de supermarkt en ze zijn véél beter gevuld. De prijs is daardoor hoger, maar je krijgt echt waar voor je geld. Er mag van mij zelfs wel wat minder kip in en nog wat meer groente. En als zilvervliesrijst de norm wordt ipv witte rijst, zou dat helemaal perfect zijn en geef ik 5 sterren. De bezorging is ook goed geregeld. Hier een blije klant!

Moet nog veel uitproberen.

Wat ik nu gegeten heb was lekker maar erg flauw.

toppie

Uitstekende kwaliteit , zowel qua maaltijden en bezorging !

Eten is lekker en makkelijk op te warmen. Fijne bezorger.............. Veranderingen in "bezorgtijd" snel geregeld

Uitgekookt een uitkomst

Door omstandigheden kan ik tijdelijk niet zelf koken. Uitgekookt is een uitkomst: lekkere maaltijden, altijd op tijd bezorgd.

Heerlijk en voedzaam

Graag wat meer keuze in vegetarische gerechten.

Verrassend lekker.

Maaltijden zijn heerlijk, iedere keer een feestje om te eten. Ik blijf fan.

Lekkere maaltijden en zelf bepalen hoe laat ik eet.

Ik vind de zeer uitgebreide keuze een groot pluspunt. Na ontvangst van de maaltijden kan ik ze in de koelkast bewaren tot een half uur voor het moment dat ik wil eten. Ik verwarm de maaltijden in de oven, omdat ik dat persoonlijk lekkerder vind.

Makkelijk te bestellen, ziet er erg goed uit en is bovendien top qua smaak!!!

Heerlijke maaltijden

Ik geniet elke dag v.de maaltijd.

Heel lekker en vers

Lekker makkelijk en betaalbaar

Goede, verzorgde maaltijden

Goede maaltijden, gemakkelijk op te warmen.

Redelijk goed eten , bezorging ruim op tijd

Het eten is anders dan als je zelf kookt wennen maar goed te doen Alleen de gekookte aardappelen is niks die zijn hard

Alles goed, behalve spruiten roerbak, spruiten waren veel te hard

Aantal maaltijden ontvangen, prima! Een minpuntje: spruitjes roerbak waren de spruiten keihard, jammer.

Lekker , weinig zout en toch smakelijk!

Prima telf.geholpen en fijne bezorging.

Verrassend lekker en makkelijk

Genoeg keuze uit lekkere maaltijden. Verschillende combinaties te maken! En heerlijke gedachte dat er al een lekkere maaltijd in de koelkast wacht waar je binnen 5 minuten van kunt genieten. Zo makkelijk als gezinsleden op diverse tijden thuis komen ivm sport en/of werk. Uitermate tevreden.

alles klopt

Alles klopt, keuze genoeg, snelle bezorging, maaltijden goed.

Heerlijk!

Lekker vers en goed gekruid.

Heerlijke smaakvolle maaltijden l

Iedere maaltijd is weer een genot op je bord

Deze week diverse maaltijden gehad,voor de derde keer. We zijn beslist tevreden. Het feit dat je de maaltijden 5 dagen in de koeling kunt zetten,en 30 dagen in de vriezer geeft al aan dat alles kakelvers in. En dat proef je terdege.

Makkelijk en erg lekker

Manenbergring 4