Smaakvolle maaltijden op tijd geleverd en gezond, er kan nog wel wat meer groenten bij de maaltijden en misschien iets minder vlees, wat aanbevolen wordt door deskundigen.
Beste Wim, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ik geef je feedback door aan de keuken. Fijn om te lezen dat je geniet van onze smaakvolle maaltijden! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
wij zijn sinds een paar weken avond eten paketten gaan bestellen met steeds verschillende inhoud. het bevalt ons goed, de smaak is goed, het is voldoende om een volle maag te hebben. daarnaast ontlast het mijn vrouw op de dagen dat zij werkt hoeft ze niet meer te koken zodat er meer quallitie time voor ons samen overblijft. wij blijven bestellen iedere week weer een verrassing wat het menu brengt. Fam. Zwets Hardinxveld-Giessendam
Goedemorgen, Fijn dat het bestellen van onze verse en gezonde maaltijden jullie goed bevalt en zo samen meer tijd over houden voor elkaar. Bedankt voor het mooie cijfer 9! We hopen nog lang voor jullie te mogen koken 💚 Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Alleen eten is al niet leuk en voor 1 persoon een heerlijke maaltijd te koken zag ik niet zitten, dus heel blij met uitgekookt!
Beste Els, Bedankt voor het mooie cijfer en je leuke review! Wij zijn blij om te lezen dat wij voor jou een uitkomst zijn en dat jij momenteel geniet van heerlijke maaltijden. Wij hopen nog een lange tijd voor je in de keuken te mogen staan. 💚 ^Muriel
De maaltijden zijn lekker opmaak en gemakkelijk
Hi Judith, Bedankt voor je mooie review! Ik geef je complimenten door aan onze koks. Zij koken met veel plezier voor je 💚 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Wat ook heel belangrijk is dat de bezorgtijd precies kloppen met de melding!!
Hi Wilma, Wat fijn om te lezen dat het goed gaat met de bezorging. Zij doen dit graag voor je! We hopen nog een lange tijd bij je langs te mogen komen. 💚 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Bezorging op tijd. Maaltijden prima.
Hi Jan, Leuk om te lezen dat onze maaltijdservice goed bevalt! Daar doen we het natuurlijk voor 💚 Fijne dag! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Heb al veel besteld. Telkens wat anders. Wel een keer verkeerde spareribs gekregen,heel veel vet eraan,dat was jammer. Voor de rest,ga zo door!! Oja,iets minder zout mag best!
Beste Catharina, Wat leuk om te lezen dat je geniet van ons variërende menu! Wij koken natuurlijk met veel plezier voor je en zijn dagelijks aan het brainstormen voor nieuwe en lekkere recepten. 💚 Uiteraard kunnen wij ook leren van feedback en bespreken onze koks graag je feedback in de wekelijkse proeverij waarbij zij opzoek gaan naar verbetering. Zou je daarvoor wellicht telefonisch contact met ons willen opnemen via 085-0406065? Graag horen wij van je! Groetjes, Muriël van team Uitgekookt
Prima oplossing voor mij omdat ik mijn beide handen niet goed meer kan gebruiken en nu smul ik alle dagen weer van deze maaltijden!
Goedemiddag, Wat een uitkomst he, Chris! Fijn dat je zo geniet van onze verse maaltijden. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
ben zeer tevreden met de levering en kwaliteit
Hi Harry, Bedankt voor je beoordeling! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bezorging en de kwaliteit van de maaltijden. Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
om heel netjes te blijven............. ik heb 75 euro uitgegeven voor 2 x 4 dagen doordeweeks en 1 keer 3 dagen voor het weekend Ik heb een aantal nog redelijk tot ***** beoordeeld , maar de rest is echt ondermaats, de reklame op tv was voor mij verwachtingsvol, helaas niet. Dit heb ik ook aan hun doorgegeven via een mailtje en een telefonische reactie gehad zoals beschreven staat voor een passende oplossing Daar is met geen woord over gesproken, dus ik ga weer de draad oppakken en zelf weer gaan koken,
Goedemiddag, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Uit je bericht begrijp ik dat er telefonisch contact is geweest maar dat er geen oplossing was. Indien je ervoor openstaat ontvangen we graag je postcode + huisnummer en een korte klachtomschrijving per e-mail zodat we de kwestie opnieuw kunnen bespreken. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden!
Hi Elly, Bedankt voor je feedback! Wat super leuk om te lezen dat onze maaltijden voor jou zo naar wens zijn. Blijf genieten van onze maaltijden en mocht je tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden als je van gemak houdt
Beste Erik, Bedankt voor je feedback! Wat super om te lezen dat onze maaltijden voor jou zo naar wens zijn. Mocht je tips voor onze chefs hebben laat het ons gerust weten. Wellicht dat we van een 8 een dikke 10 kunnen maken. :) Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heel lekker. Natuurlijk zit er af en toe iets bij wat niet naar m’n smaak is maar dan bestel ik gewoon iets anders. Ook de aflevering is top. Altijd keurig op tijd.
Beste Lies, Wat een leuke review, dankjewel! Daarnaast zijn wij natuurlijk super blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent. Graag koken wij nog een lange tijd voor je, zodat jij lekker kan blijven genieten van onze lekkere en gezonde maaltijden. 💚 Groetjes, Muriël van team Uitgekookt
bezorging of te vroeg of te laat maar niet zoals gecommuniceerd als in de e-mails helaas. En bij een vervangend goedmakertje is bij een bestelling van elke maaltijd 2 stuks, jammer dat Uitgekookt dan niet denkt, het zijn 2 personen dus twee dessers i.p.v. 1.
Beste Johannes, Wat leuk om te lezen dat je geniet van onze lekkere en gezonde maaltijden! Het spijt mij om te lezen dat de bezorging niet binnen het aangegeven tijdvak valt en dat wij één dessert i.p.v. twee desserts hadden toegevoegd als compensatie. Uiteraard is dit wel feedback waar wij van kunnen leren en graag mee aan de slag gaan. Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen via 085-0406065, zodat wij dit verder kunnen oppakken? Alvast bedankt! 😊 Groetjes, Muriël van team Uitgekookt
De maaltijden die ik voor mijn moeder bestel zijn lekker ! Netjes op tijd geleverd
Beste Els, Wat leuk om te lezen dat wij voor je moeder mogen koken en wat lief dat je je moeder helpt met het plaatsen van de bestellingen! Super dat de maaltijden zo lekker smaken en dat dit op tijd wordt bezorgd. Wij kijken er naar uit om nog een lange tijd voor je moeder te mogen blijven koken. 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Heerlijk, heel fijn dat ik niet voor mezelf hoeft te koken. Al tegen veel vrienden verteld een uitkomst
Beste Clazien, Wat een leuke review, dankjewel! Wij staan natuurlijk met veel plezier in de keuken, zodat jij kan genieten van een stukje gemak. Hopelijk kunnen wij ook nog veel vrienden blij maken met onze gerechten en kunnen jullie onderling jullie favoriete gerechten uitwisselen. 💚 Groetjes, Muriël van Team Uitgekookt
Ruime keuze, smaakt goed, porties groot genoeg en nette bezorging.
Hi Backer, Bedankt voor deze leuke review! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze ruime keuze, de smaak van onze maaltijden, de portiegrootte en de nette bezorging! 🍽️💚 Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik ben alleen, en geen zin om te koken, dan is dit een goed en lekker en makkelijk manier voor mij .ik bestel 4 maaltijden en de andere dagen kook ik zelf
Hi Loly, Bedankt voor deze leuke review! Dat klinkt als een slimme en smakelijke oplossing! We zijn blij dat je geniet van onze maaltijden op de dagen dat je geen zin hebt om te koken. Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Smaakt heerlijk ! Goed bereid en gezond.
Hi Marijke, Leuk om te lezen dat de maaltijden je goed van smaak zijn! We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken😊. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Super lekkere maaltijden, goede porties, variatie, gezond en geen toegevoegde zoet of zoutige mineralen .
Hi Marcel, Bedankt voor deze mooie review! Ik geef je complimenten door aan de koks 😊 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Elke week ruime selectie, Elke week probeer ik weer iets nieuws Normaal gesproken was het vaak 2-3 keer in de week eten koken en anders wat bestellen als ik even geen energie had om lang in de keuken te staan ,dat je dan voor 2-3 dagen als alleen-staande zelf eten bereidde en beperkt omdat je anders teveel losse ingredienten hebt waar je altijd wel wat van weg gooit na bereiding. Ik bestel nu 5 maaltijden per week. (ma-vr) En eet ik nu veel gevarieerder (mogelijk ook gezonder), probeer ik recepten/combinaties waar ik zelf nooit aan zou denken. (Een aantal hebben mij totaal verrast zoals biefstukreepjes in sesamsaus met noodles of shoarma met roergebakken groenten en bami)Ik heb daarnaast praktisch geen afval of afwas. Na een lange dag werken is het na thuiskomst eenvoudig maaltijdje in de magnetron en in het weekend alle energie om dan wat lekkers klaar te maken (soms geinspireerd op een van jullie gerechten) Dus mij kun je niet blijer maken.
Hi Olaf, Wat ontzettend leuk om te lezen dat ons maaltijdservice je zo goed bevalt! We koken elke week ook met veel plezier voor jou 💚. Ik ga je complimenten doorgeven aan onze koks. We hopen nog lang voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
iets minder zout gebruiken
Hi, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden zo naar wens zijn. Ik geef de tip over het zout meteen door aan onze chefs. Maar wellicht heb ik ook nog een goede tip voor jou. Heb je al eens gekeken naar onze categorieën gezondste en bewuste keuze? De maaltijden geven wij per week ook aan met een "Hartje" 🧡 voor de Gezondste keuze en een "Appeltje" 🍏 voor de Bewuste keuze. Onze gezondste keuze bevat maximaal 0,4 gram zout per 100 gram en onze Bewuste keuze maximaal 0,67 gram zout per 100 gram van de maaltijd. Nogmaals bedankt voor je feedback en blijf genieten van onze maaltijden. :) Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Fijn dat jullie er zijn als het eens iets minder gaat met je en jetoch een goede maaltijd kunt eten daar alleen al wordt je beter van
Hi, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijden je helpen als het eens wat minder gaat en dat je zo positieve ervaringen hebt met onze maaltijdenservice. Mocht je tips hebben voor onze chefs laat het gerust weten! Wellicht dat we dan van een 6 een 10 kunnen maken. :) Blijf genieten van onze maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker eten zoals het moet zijn
Hi Patrick, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice voor jou zo naar wens is. Dit grote compliment steken we meteen in onze zak. Mocht je tips hebben voor onze chefs, laat het ons gerust weten! Zo kunnen we wellicht van een 9 een dikke 10 maken. :) Nogmaals bedankt voor je feedback en blijf genieten van onze maaltijden. Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Uitstekende maaltijden en ook de afspraken van bezorging worden nagekomen.
Hi Cor, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice je naar wens is! Onze koks koken dan ook met heel veel plezier voor je 💚 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt