Proef echt wat het moet zijn. Voor mij uitkomst en toch gezonde maaltijd en veel variatie
Hoi Leny, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je de smaak en variatie zo waardeert. Bedankt voor je mooie woorden en geniet van je maaltijden! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Het eten altijd lekker
Beste Arie, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat de maaltijden altijd lekker smaken. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik ben heel tevreden met Uitgekookt. Grote keuze aan gezonde menu’s
Beste Adrie, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! We doen ons best om een ruime keuze aan gezonde en gevarieerde menu’s aan te bieden. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen dat je nog lang van onze maaltijden blijft genieten! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ben er erg blij mee en het smaakt lekker
Beste Verone, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze maaltijden en ze lekker vindt! We hopen dat je nog lang mag blijven genieten van onze gerechten. Mocht je nog tips of suggesties hebben, dan horen we het graag! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Fijn dat hij keuze heeft en weer 'gewoon' eet. Verder ben ik zeer tevreden hoe er geholpen word zodat hij zijn eten krijgt. Meedenkend!!
Beste Henk, Wat fijn om te horen dat je schoonvader met smaak zijn maaltijden nuttigt en dat hij weer 'gewoon' kan genieten van het eten. Het doet ons goed te weten dat de ondersteuning vanuit ons team heeft bijgedragen aan een zorgeloze eetervaring voor jullie. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik ben nu voor de 2e week Uitgekookt aan het eten en ik ben zeer tevreden. De maaltijden zijn precies genoeg voor mij ( ik eet de 350gr maaltijden). De maaltijden zijn zeer gevarieerd. De bezorger is altijd vriendelijk.
Beste Marjolijn, Wat een mooie review, bedankt voor het delen van je ervaring! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de maaltijden en dat de portiegrootte precies goed voor je is. Ook fijn dat de variatie in het menu je bevalt en dat de bezorging naar wens verloopt. Blijf genieten van de maaltijden en fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
De maaltijden zitten goed in elkaar
Goedemiddag Wim, Bedankt voor je compliment! Ik ga hem voor je doorgeven aan de keuken. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met uitgekookt Het eten is heerlijk Het word altijd op de juiste tijd bezorgt
Hi Denise! Wat fijn om te lezen dat je ervaring zo ver positief is! We zijn blij dat onze maaltijden en de service je goed bevalt. Je complimenten zal ik doorgeven aan de chefs en de bezorgers. We willen je in ieder geval een heel fijn weekend wensen en hopelijk mag je nog lang genieten van onze heerlijke maaltijden! 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
De maaltijden vind ik smakelijk, de keus is groot en ze zien er ook lekker uit. De mevrouw die ze brengt is ook erg aardig!!!
Beste Pito, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je niet alleen van de maaltijden geniet, maar ook tevreden bent over de service van onze bezorgers. We doen ons best om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is. Als er nog iets is waarmee we je ervaring nog beter kunnen maken, laat het ons vooral weten! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Wij genieten enorm van de maaltijden. De keuze is groot en je kunt de hoeveelheid aanpassen wat super handig is voor grote en kleine eters.
Hoi Herma, Wat geweldig om te horen dat jullie zo genieten van de maaltijden! Fijn dat jullie de ruime keuze en de mogelijkheid om de hoeveelheid aan te passen waarderen. We doen ons best om voor ieder wat wils te bieden. Hopelijk mogen we nog vaak voor jullie koken! :) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Bestellen gaat eenvoudig maar de eerste vijf bestellingen voor een gereduceerde prijs? Daar gaat het mis als je eerst drie maaltijden besteld (voor de gereduceerde prijs). En als je daarna een maaltijdbox besteld dan gaat het mis. als je daarna weer afzonderlijke maaltijden besteld betaal je de volle prijs terwijl je nog recht hebt op twee maaltijden voor het gereduceerde tarief. En... mij is opgevallen dat er vaak weinig groenten in zitten en veel aardappelproducten (om aan het gewicht te komen,?). De smaak bevalt goed, hoewel, over smaak valt te twisten. De bezorging is op tijd en vriendelijk.
Hoi Kees, Op de eerste bestelling ontvang je onze kennismakingskorting, je betaald dan per maaltijd 5,95 euro. Dit geldt inderdaad alleen op onze losse maaltijden en niet op de maaltijdboxen. Dat komt doordat er al korting zit op de maaltijdboxen. Hopelijk is dat duidelijk zo! :) We waarderen je feedback over de groenten en aardappelproducten. We willen graag dat onze maaltijden goed in balans zijn, dus we nemen dit zeker mee om te kijken hoe we dat kunnen verbeteren. Verder fijn om te horen dat je tevreden bent over de smaak, dat is natuurlijk het belangrijkste! En we nemen je complimenten over de bezorging uiteraard ook van harte. Als je nog andere opmerkingen hebt of specifieke wensen, laat het ons gerust weten. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Wat een uitkomst is het! Zelf niet meer kunnen koken en dan dit. Goede variaties en keuzes. Het enige minpuntje is dat de bami en wat andere wereldsegerechten behoorlijk pittig is geworden. Dat zou voor mij iets minder mogen. Je kunt nl later beter iets toevoegen dan er uithalen. Altijd een hele vriendelijke bezorger! En vaak even een praatje. Al met al ben verder heel erg tevreden.
Hoi Vrouwkje, Fijn om te lezen dat je al met al tevreden bent over onze verse en gezonde maaltijden. Heb je bij onze klantenservice al gemeld dat je de bami en de wereldse gerechten te pittig vind? Dit is een goed punt om te melden, dan kunnen wij dit namelijk doorgeven als feedback richting de keuken. Hiervoor kun je het beste even een e-mail sturen naar [email protected] We zien je e-mail graag tegemoet en bedankt voor jou review! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
De keuze is reuze. Smaakvolle maaltijden. Gezond en lekker. Keuze voor magnatron of oven. Portie grote keuze is ook heel fijn voor grotere of kleinere eters. Je zit niet perse vast aan een abonnement ook heel fijn. Moeite waard om de maaltijden te proberen.
Hoi Jantina, Bedankt voor deze mooie aanbeveling! Bij ons is bestellen altijd vrijblijvend en zit je nergens aan vast. Fijn dat je zo tevreden bent en we hopen nog lang voor je te mogen koken! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Het is prima.
Hi Anneke! Bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat de maaltijden je goed bevallen. 💚 Met vriendelijke groet, Ariene van Team Uitgekookt
Voor de eerste keer gebruikt een paar weken geleden en al het eten wat ik al besteld heb was uitstekend.
Hoi Ger, Bedankt voor je geweldige review. Super dat je zo tevreden bent met ons eten. We zijn blij dat je onze maaltijden lekker vindt! :) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ik ben pas gestart met de levering van maaltijden van "uitgekookt" de keuze van de maaltijden zijn geweldig en smaakvol en de leverings momenten zijn echt een fijne oplossing momenteel voor mij.
Hoi Marcea, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze maaltijden en de leveringen! We doen ons best om het iedereen naar de zin te maken. Als je nog vragen of tips hebt, laat het gerust weten. Eet smakelijk! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Heb inmiddels 2 weken verschillende maaltijden besteld en ze waren allemaal even lekker. Ben nog geen maaltijd tegengekomen die ik niet meer zou bestellen.
Hoi Cor, Dat is mooi om te horen! Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Heb het sinds een paar weken en ben zeer tevreden. Bezorger is ook top.
Hoi Riette, Mooi dat je zo tevreden bent over de maaltijden en de bezorging. Ik ga je complimenten doorgeven! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Na de eerste maaltijd dacht ik :"Oh nee, dit gaat hem zo niet worden!!" Ik had mijn vrouw een maaltijd met vis (waar ze dol op is) gegeven maar ze vond het maar zo-zo : te weinig groente en de vis vond ze ook niet echt lekker. Ik vond het "redelijk" maar niet meer dan dat. MAARR...ik moet dan wel eerlijk vertellen dat het opwarmen niet goed was gegaan. Ik had nog nooit de magnetron bedient en 4 min. op 650 leverde een lauw product dat verbeterde na verdere verhitting. Maaltijd 2 t/m 4 deed alles veranderen en toverde brede glimlachen en we deelden dikke 8en uit. En...dat doe je niet zo gauw als er bijna 60 jaar een keukenprinses voor je gekookt heeft. Ja, het blijkt DE oplossing voor iets dat een probleem werd. Dàt probleem zelf kunnen we niet oplossen ...maar Uitgekookt lijkt wel een lekkere oplossing te worden. Het niet meer kunnen koken, blijft een pijnlijk iets voor haar, maar ze eet nu weer met smaak en wie weet ben ik over een maand of zo een echte 'magnetronnoloog',
Beste, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Begrijpelijk dat het niet makkelijk is om de keuze te maken om maaltijden te gaan bestellen als je altijd met veel plezier zelf gekookt hebt. Fijn dat het goed is uitgepakt en dat ze nu weer met smaak eet. Ik ga jullie complimenten doorgeven aan onze keuken. Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Door een knieoperatie even wat minder mobiel en op deze manier toch een lekkere maaltijd. Stampotje of iets dergelijks kan ik zelf. Veel kip bij de gerechten en wortels en sperziebonen bij tagliatelle niet heel bijzonder.
Hoi Aleida, Wat fijn dat we maaltijden voor jou mogen verzorgen nu je even wat minder mobiel bent. De feedback over de kip en wortelen/sperziebonen ga ik doorgeven aan de keuken. Bedankt voor jou review. Ik wens je een goed herstel van de knie operatie! Met vriendelijke groet, Danielle Team Uitgekookt
Super lekkere maaltijden en desserts Ik bestel elke week ben super tevreden
Hoi Remco, Wat fijn dat je zo tevreden bent en dat je onze lekkere desserts ook ontdekt hebt! Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Vers, lekker en beter dan verwacht
Beste Mark, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat de maaltijden je positief verrast hebben. We streven ernaar om elke maaltijd vers en smaakvol bij je af te leveren. Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ziet er al lekker uir
Beste John, Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat de maaltijden er lekker uitzien en goed smaken. Daar doen we het voor! Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder. Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Gerechten zijn divers, goed van smaak en in voldoende hoeveelheid. Persoonlijk zou ik meer knoflook prefereren, maar ik vermoed dat dat niet mogelijk is om voor mij alleen (en misschien ook voor anderen?) te realiseren.
Beste Bas, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je geniet van de diversiteit en smaak van onze gerechten! We begrijpen je voorkeur voor wat extra knoflook. Helaas is het inderdaad lastig om dat per persoon aan te passen, maar we waarderen je feedback enorm. Mocht je nog andere suggesties of wensen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. We blijven ons best doen om de maaltijden naar ieders smaak zo lekker mogelijk te maken! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Makkelijk en lekker
Hi Siets, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fantastisch om te lezen dat je het lekker én makkelijk vindt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt