Top Kwaliteit, Prima Bezorging, Scherpe prijs, Goede website

Voor het eerst in de 2 jaren na de dood van mijn vrouw, eet ik weer elke dag erg lekker omdat ik wekelijks 4 of 5 maaltijden bij Uitgekookt.nl bestel. Ik heb 4 leverantiers van bezorgmaaltijden geprobeerd, en Uitgekookt.nl is ver uit de beste.

Erg lekker!

Het zijn echt vers gekookte maaltijden, erg smaakvol en met veel groenten. Aanrader!

Mijn moeder van 87 geniet 4 keer per week van jullie maaltijden. Zze zegt dagelijks “ik heb zo lekker gegeten”

Zeer goed en gevarieerd eten.

Mooie porties, zeer smakelijk en veel keus uit verschillende maaltijden en nagerechten

Prima en gemakkelijke maaltijd

De maaltijden zijn kwalitatief goed en smaakvol. Ze worden ook volgens afspraak op tijd geleverd.

Oh zo makkelijk en oh zo lekker

Omdat ik wat gezonder moest gaan eten en al helemaal niet van koken hou is dit voor mij een super makkelijker manier om gezond en gevarieerd te eten. Tot op heden echt zeer tevreden en raadt het anderen ook aan

heel goed veel keuze

kan niet beter

Lekker, makkelijk, snel en vooral gezondere keuze dan via de afhaalrestaurants

Eigenlijk al lang naar gezocht. Door onze werkzaamheden is het vaak toch even snel een pizza halen. Dan ook nog commentaar omdat de een iets anders wil dan de ander. Nu kan iedereen gewoon even kiezen wat ze willen hebben en als het zo uitkomt, snel een lekkere gezonde hap neerzetten.. Natuurlijk is het af en toe even zoeken naar de juiste smaak en er zal ook vast wel eens eentje tussen in zitten die niet helemaal de juiste samenstelling heeft, maar voorlopig zijn wij allemaal fan.. Ga zo door..

Geweldig!!!

Ben er heel blij mee. Een vriend attendeerde mij er op en het vaak geproefd bij hem, als de asperge’s er waren. Operatie,kon ik nergens heen dus waren jullie gerechten een uitkomst!,, En blijf ze bestellen Groetjes Marjan kunz

Snel, makkelijk, gezond!

Prima maaltijden, goede porties en ruime keuze. Wij vonden ze erg smakelijk. Het bestellen is ook heel eenvoudig en alles wordt op de afgesproken tijd bezorgd.

Tot nu toe heel tevreden alleen 1 menu die ik besteld had vond ik helemaal niet lekker, maar dat komt door mij zelf, rest geweldig

smakelijk en goed

positief

De maaltijden zijn geweldig

De bezorging is altijd op tijd door vriendelijke medewerkers TOP.

Goede maaltijden, volgens afspraak bezorgd, in een woord prima.

Zeeeeeer goed

Het eten is uitstekend. Bezorger zeer correct

Erg blij en enorm geholpen dat ik snel ingeroosterd kon worden met het bezorgen van de heerlijke maaltijden. Een zorg minder! Top service door jullie allen. Bedankt hiervoor.

De oplossing als je door omstandigheden zelf even niet kan koken.

Ik heb een goede ervaring met uitgekookt de oplossing voor mij als ik even niet zelf kan koken. Lekkere en smakelijke maaltijden ruime keuze .Op tijd geleverd en fijn dat je van te voren een mail krijgt hoe laat de maaltijden bezorgd worden.

Het eten is heerlijk En bezorging is top

heel erg goed zeer tevreden

hallo ik vind de maaltijden boven verwachting , erg lekker en ziet er heel goed uit ik bestel 6 maaltijden van 600 gram per week en dit blijf ik doen ik wist niet dat dit mogelijk was super elke dag weer een verrassing , ga zo door.

Super vers en heerlijk

Lekker makkelijk heerlijk en super vers

Uitstekende kwaliteit

Prima kwaliteit, afspraken over levering helemaal nagekomen

Bereiding,smaak en oog,geweldig Had ik het maar eerder gefaan

Uitstekend !!

Perfecte maaltijden, smaakt goed en genoeg variatie in wekelijks aanbod!! - Extra pluspunt is vermelding van bedreiging juiste stand magnetron, waar bij de meeste maaltijden uit de supermarkt nooit bereiding bij 600W aangeeft (wat een instelling op min magnetron is), maar altijd 700W-750W wordt aangegeven terwijl deze stand op geen enkele magnetron te vinden is. Resultaat is dan vaak hard uitgedroogd voedsel...

Elke keer verrassend goed.

Perfect, de bezorging. Super gevarieerd.

Kwaliteit verschild sterk per gerecht.

We waren enthousiast begonnen aan “uitgekookt.nl” maar hebben ondertussen wisselende ervaring met smaak en kwaliteit. Bami was onlangs nog wel het lekkerst, rodekool met gehakt ging ook goed, rijst met kip ook wel , maar de andere bestelde gerechten waren matiger. De maaltijd schnitzel boontje krieltjes was matig. Vooral de boontjes hadden onprettige “bite” en smaakte niet goed. Voorlopig een 2,5 ster. Op Uitgekookt.nl nu al aan te bevelen komt mij te vroeg.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden