Na twee weken

Na twee weken kan ik wel zeggen als hardwerkende vrouw die voor haar zelf moet zorgen dat ik niet anders meer wil. Ik ben geen echte vlees of vis eter dus voor mij mag er wel iets meer keuze zijn in vegetarisch 1 maaltijd meer zou al top zijn. Tot nu toe is alles ontzettend smaakvol en gevarieerd. Ik hoef niet meer na te denken over de boodschappen voor het avond eten en hou enorm veel tijd over nu voor mijn ontspanning en mijn hondjes!

hele goede ervaring

een aantal maaltijden gegeten van jullie en we hebben genoten. ga zo door

Lekker en gezond!

Goede service en volgens afspraak op tijd geleverd.

Heerlijk eten, en goede hoeveelheid

Goed en smakelijk eten, en goede porties, en volgens afspraak geleverd

Heerlijk

Erg lekker eten en gevarieerd. Alleen moet de bezorging goed geregeld worden. Ik heb de ervaringen dat naar het tijdvak wat ik heb aangegeven niet altijd gekeken word. Dat kan niet de bedoeling zijn. Verder echt alles goed.

Heerlijke maaltijden, veel keus en snelle levering en dat alles voor een mooie prijs.

alles verliep perfect

Heerlijk

Prima bezorging keurig op tijd netjes en beleeft. Bestellen ff wennen mag je van de losse maaltijden ook een box van 5 samenstellen,?? Mvr gr richard blijdenstein

Prima alternatief voor zelf koken

Als alleenstaande heb ik heel veel zelf gekookt maar door fysieke omstandigheden gaat dit nu minder goed. Wel mis ik bij uitgekookt meer groenten. Ik had als standaard zo'n 300 gram per keer en dan is 150-200 gram wel povertjes

Kwaliteit, prijs en bezorging is uitstekend

De maaltijden zijn goed samengesteld, gevarieerd en kwalitatief goed. Het is fijn als alleenstaande om na een late werkdienst niet nog eens in de keuken te hoeven staan. Ben zeer tevreden over alles.

Een tijdje geleden heb ik via mijn oma Uitgekookt ontdekt, wat een uitkomst! Ik werk vaak tot 17:00 en ben dan tussen 17:15/17:30 thuis waar na ik eigenlijk geen zin meer had om te koken en me liet verleiden tot ongezonde maaltijden. Na het kennismakingspakket van Uitgekookt was ik gelijk verkocht en bestel ik zeer regelmatig gerechten! Vooral de Hollandse gerechten ben ik zeer over te spreken!

Uitgebreide keuze van maaltijden

Met mijn hersenletsel is het lastig om boodschappen te doen en te koken. Dit is makkelijk en er is genoeg keuze. De app werkt (nog) niet goed, helaas. De porties zijn voldoende en altijd goed van smaak. Ik heb slechts één keer een erg zoute maaltijd gehad, dat waren de kipgehaktballen bij de spinaziestamppot. Doorgaans goed op smaak qua peper en zout.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit prijs verhouding. En het wordt tot op heden op de juiste tijd geleverd, zoals afgesproken.

voortreffelijk

Goede servies en bezorging uitstekend

uitstekende gevarieerde maaltijden en correcte bezorging !

er is meer dan genoeg keuze, de maaltijden zijn smakelijk en prima te eten, de bezorging is correct volgens afspraak, ja wat wil je nog meer ?

Prima maaltijden en goede bezorging.

Ik vind de maaltijden tot nu toe erg lekker en goed op smaak. De bezorging is altijd ruim op tijd en vriendelijk.

Smaakvol en gebalanceerd

Ideaal als je een drukke baan hebt en als je thuiskomt geen zin hebt om te koken. Hoe vaak kun je pizza, patat of sushi eten? Het is vaak niet eens lekker en de kilo’s vliegen eraan. En dúúr. Dan is dit dé oplossing. Veel keuze en alles even smaakvol. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is meer dan genoeg en gezond en niet vet.

Super Kwaliteit

Erg gevarieerd en heerlijk vers.

alles is perfect klasse

alles perfect klasse

Lekker

Alles wat wij hebben besteld was lekker. Zelf kan ik het niet zo maken

Tevreden

Alles prima. Goed eten, fijne bezorging.

goede ervaring

Ik heb sinds kort uitgekookt en het bevalt mij prima. Voor een aantal keer per week is dit helemaal prima te doen.

Heerlijke gerechten en gezond

Wat een heerlijke gerechten zijn het toch. En altijd zoveel keuze per week. Elke week weer een feest om te bestellen… Ben dit gaan doen, omdat voor je eentje koken niet gezellig is en vaak maak je te veel en dan zit je 2 dagen hetzelfde te eten. Prijs/kwaliteit is goed en het is gezond zonder toevoegingen O.i.d.

Heerlijke maaltijden dat is voor ons puur genieten, Elke avond een verse maaltijd op tafel.

Heerlijk

Ontzettend lekker eten bezorgd door supervriendelijke mensen.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden