Wij zijn zeer tevreden over jullie maaltijden. Zeer smaakvol en genoeg als portie. Veel groenten en niet te zout.
Hi Petra, Dankjewel! Het is heel fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze maaltijden. De kers op de taart van ons harde werk. Ik hoop dat we jullie nog lang blij kunnen maken met heerlijke maaltijden. Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Lekkere maaltijden
Hi Rene, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Elke week op maandag worden de maaltijden gebracht. Wij werken beide en dit is een uitkomst voor ons. Thuiskomen en eten verwarmen. Het een is lekkerder dan het ander, maar er is keus genoeg. Iedere week weer verrassing waar we uit kunnen kiezen. Wij gaan het meest voor de pasta's.
Hoi Henny! Bedankt voor je leuke aanbeveling. Het is fijn om te lezen dat we op deze manier een uitkomst voor jullie zijn. We hopen nog lang heerlijke maaltijden voor jullie te mogen koken. Ik ben benieuwd welke pasta's je voor deze keer hebt uitgezocht! Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden Steeds op tijd bezorgt. Keurig verpakt. Maaltijden snel op tafel.
Goedemiddag, Wat fijn om te lezen! Ik zal deze complimenten zeker doorgeven aan de andere collega's. We kijken er naar uit om weer voor je te mogen koken. Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Gisteren 31 jullie had ik stampot rode kool met een rundervink De stampot was lekker Maar de runderink niet Ik heb hem niet opgegeten Ik vond het ook niet lekker ruiken Heel jammer!
Beste, Wat jammer om te lezen! Dat is niet de bedoeling, onze excuses. Zou je ons een e-mail willen sturen naar [email protected] ? Dan kijken we samen naar een passende oplossing. We zien je e-mail graag tegemoet. Groeten, Danielle van Team Uitgekookt
Ik was een beetje sceptisch toen een kennis jullie tipte, maar na een paar weken jullie maaltijden te hebben genoten ben ik om. Smakelijke maaltijden en veel variatie elke week, top! Er staan nu gerechten op tafel die ik zelf nooit zou verzinnen. Een uitkomst voor iemand die weinig tijd heeft en meer plezier uit het eten haalt dan uit het bereiden.
Hoi Udo, Wat leuk om te lezen dat je na de tip van een kennis onze maaltijden bent gaan proberen en dat je nu helemaal om bent. Groeten, Danielle van Team Uitgekookt
Dat de maaltijden prima zijn van samenstelling en op een prettige manier worden afgeleverd.
Beste Jan, Bedankt voor je review en mooi om te lezen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
De maaltijden zijn zo lekker en gezond, er zit smaak aan, ik heb eerst bij een ander maaltijden besteld, daar zat weinig smaak aan, de Ribbetjes von ik niet ze lekker, maar de rest is om je vingers bij af te likken!! Ook lekker gemakkelijk!
Hoi Joke, Fijn dat je, op de ribbetjes na, zo tevreden bent over de maaltijden. We hopen nog lang voor je te mogen koken 👍 Met vriendelijke groet, Danielle van Team Uitgekookt
Tot nu toe: altijd op tijd en lekker, gemak kent geen grenzen !!!
Hi Wim! Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie complimenten. We koken met veel plezier voor je en we zijn blij dat je er zo van geniet. Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Wij hadden mosterd aardappelen met varkensreepjes en pasta met stroganofsais besteld. Eerst de aardappelen geprobeerd en die waren zompig en niet lekker. Toen de pasta verwarmd, misschien dat dat wel lekker was, maar dat was zo mogelijk nog viezer. Ik weet niet wat voor smaak die mensen hebben die dit eten met een 10 beoordelen. Gelukkig hebben we een kennis met een varkentje...
Hi Joke, Wat jammer om te horen dat de maaltijden naar wens waren. Ik kom hier graag met je over in contact. Zou je een mailtje willen sturen naar [email protected] of ons morgen bellen op 085-0406065? Dan wil ik dit in ieder geval graag doorsturen naar de keuken zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Met vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Paar weken geleden de aanbieding geprobeerd, was heerlijk eten… alle vier aan te bevelen. Bevalt zo goed dat we nu vier maaltijden per week bestellen en drie dagen zelf koken.
Hi Tineke, Wat leuk om te horen! Een aanbieding is altijd een leuke manier om even kennis met elkaar te maken. De maaltijden besparen niet alleen tijd, maar bieden ook de kans om van heerlijk eten te genieten. Blijf genieten van de maaltijden en de kookdagen! Met Vriendelijke Groet, Ariene van Team Uitgekookt
Ik ben een hobbykok. Sinds enige tijd geen zin meer om voor mezelf te koken. Het alternatief “uitgekookt.nl”. Het kan voor mij nooit goed genoeg zijn maar op de maaltijden valt niets aan te merken. Porties voldoende, gezond, vers, geen pakjes en zakjes gekook en goed gekruid. Complimenten voor de zalm, gelukkig is deze niet overcooked. Keep up the good work.
Hi Wilma, Wat een ontzettend mooie review! We zijn zo blij dat je Uitgekookt hebt ontdekt en dat onze maaltijden je verwachtingen hebben overtroffen. Jouw complimenten over de voldoende porties, gezonde ingrediënten, versheid en het feit dat we zonder pakjes en zakjes koken, betekenen veel voor ons. We zullen er zeker voor blijven zorgen dat we de beste maaltijden leveren en jouw smaakpapillen blijven verwennen. We kijken ernaar uit om je nog meer heerlijke maaltijden te bezorgen! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden en super bezorging
Hi Ab, Bedankt voor je fantastische review! We zijn zo blij om te horen dat je onze maaltijden heerlijk vindt en dat je tevreden bent over onze bezorging. We kijken ernaar uit om je nog meer heerlijke maaltijden te bezorgen! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
De website, keuze uit veel maaltijden elke week, het eten smaakt prima en de bezorging is ook prima geregeld. Complimenten.
Hi Peter, Hartelijk bedankt voor je fantastische feedback! We zijn zo blij om te horen dat je helemaal tevreden bent met onze service! Het doet ons goed te weten dat je blij bent met onze gebruiksvriendelijke website en de uitgebreide keuze aan maaltijden elke week. We doen ons best om je een gevarieerd en smakelijk menu aan te bieden, zodat er altijd iets lekkers voor jou tussen zit! We kunnen niet wachten om je nog meer te verwennen met heerlijke maaltijden en een goede service! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Wij zijn erg tevreden met de maaltijden van UITGEKOOKT. De maaltijden zijn smakelijk, gemakkelijk te verwarmen dus snel op tafel.
Hi Hans, Wat een geweldig nieuws om te horen dat je zo tevreden bent met onze maaltijden. We kunnen niet stoppen met glimlachen van blijdschap! :) Hopelijk mogen wij jou nog lang van heerlijke maaltijden voorzien. Geniet van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Maaltijden worden stipt en netjes bezorgd. Hygiënisch verpakt en de smaak van de maaltijden is heerlijk .
Hi Riet, We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo van onze maaltijden geniet en dat je onze service waardeert! Het doet ons goed om te weten dat de maaltijden stipt en netjes worden bezorgd, en dat je tevreden bent met de hygiënische verpakking. En natuurlijk, de kers op de taart, dat je de smaak van de maaltijden heerlijk vindt! We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te verwennen met heerlijke maaltijden. Fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Hi, Bedankt voor deze review! Wat een groot compliment, deze steken wij meteen in onze zak. Hopelijk mogen wij jou nog lang van heerlijke maaltijden voorzien. :) Geniet van de maaltijden en nog een fijne dag verder! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden, mooi op smaak!! Bestellen en bezorgen prima geregeld!! Ruime keuze uit maaltijden!! Een absolute aanrader!! Enne….die dubbele uitroeptekens staan er niet voor niets!!!
Hi Myrna, Fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over onze maaltijden! Wat super om te lezen dat onze maaltijden zo naar wens voor jou zijn. Wij steken dit compliment meteen in onze zak. :) Dank je wel voor je vertrouwen in Uitgekookt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van smaakvolle maaltijden te voorzien. Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Heerlijke maaltijden. Goed verzorgd. Smakelijk.
Hi Ineke, Bedankt voor de dikke 10! Leuk om te horen dat de maaltijdservice zo goed bevalt. 😊 Eetsmakelijk bij je volgende bestelling en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Lekkere maaltijden, prima service
Hi Johan, Wat leuk om te lezen dat onze maaltijdservice je goed bevalt! We hopen nog een lange tijd voor je te mogen koken, dit doen we namelijk graag 😄 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Hoeveelheden prima. Zowel groente , als vlees/vis en bij vegetarisch ook alles. . Smaken zijn steeds anders, dus het verveelt niet. Ziet er ook lekker en aantrekkelijk uit. Goede combinaties. Enorm veel keus. Voor de vegetarische maaltijden zou er wat mij betreft bijvoorbeeld 1 of 2 maaltijden meer keuze mogen zijn.
Hi Dorien, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice zo naar wens is! Na de zomer hopen wij flink uitgebreid te zijn, wellicht dat ons vegetarische assortiment dan ook mee mag groeien. 😄 We hopen nog lang voor je te mogen koken, dit doen we namelijk met veel plezier. Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Goede service genoeg keuze en heel lekker
Hi Jan-Hein, Bedankt voor deze leuke review! Ontzettend leuk om te lezen dat alles goed bevalt. 😊 Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Wat een variatie! Elke week voor elk wat wils. Goede prijs- kwaliteitverhouding. In 3 porties te bestellen: klein, medium en groot. Makkelijke website. Planning van bezorging werkt subliem. Aardige bezorgers die duidelijk met plezier de maaltijden afleveren. Chapeau.
Hi Paul, Wat fijn om te lezen dat onze maaltijdservice zo naar wens is! Het is altijd fijn dat er variatie is natuurlijk! Kan je extra genieten van de verschillen in de maaltijden 😄. Eetsmakelijk alvast en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Estelle van team Uitgekookt.
Veel variaties, gezond en erg lekker
Hi Gerrit, Geweldig om te horen! Het is altijd fijn wanneer er veel variatie is en tegelijkertijd gezonde en heerlijke opties beschikbaar zijn. Smakelijk genieten! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik vind het eten geweldig. De smaak is perfect
Hi Ajg, Dat klinkt fantastisch! Er gaat niets boven een heerlijke maaltijd met een perfecte smaak. Geniet er met volle teugen van! Met Vriendelijke Groet, Lise van Team Uitgekookt