Goed, smaakvol, prijs kwaliteit verhouding

Wij zijn zeer tevreden over jullie maaltijden. Zeer smaakvol en genoeg als portie. Veel groenten en niet te zout.

Lekker eten

Lekkere maaltijden

Het is erg makkelijk en prima verzorgd.

Elke week op maandag worden de maaltijden gebracht. Wij werken beide en dit is een uitkomst voor ons. Thuiskomen en eten verwarmen. Het een is lekkerder dan het ander, maar er is keus genoeg. Iedere week weer verrassing waar we uit kunnen kiezen. Wij gaan het meest voor de pasta's.

Tot nu toe heel goed.

Heerlijke maaltijden Steeds op tijd bezorgt. Keurig verpakt. Maaltijden snel op tafel.

Deze maaltijd niet lekker

Gisteren 31 jullie had ik stampot rode kool met een rundervink De stampot was lekker Maar de runderink niet Ik heb hem niet opgegeten Ik vond het ook niet lekker ruiken Heel jammer!

Verassend lekker

Ik was een beetje sceptisch toen een kennis jullie tipte, maar na een paar weken jullie maaltijden te hebben genoten ben ik om. Smakelijke maaltijden en veel variatie elke week, top! Er staan nu gerechten op tafel die ik zelf nooit zou verzinnen. Een uitkomst voor iemand die weinig tijd heeft en meer plezier uit het eten haalt dan uit het bereiden.

Goede maaltijden en keuze genoeg.

Dat de maaltijden prima zijn van samenstelling en op een prettige manier worden afgeleverd.

Heerlijke maaltijden!

De maaltijden zijn zo lekker en gezond, er zit smaak aan, ik heb eerst bij een ander maaltijden besteld, daar zat weinig smaak aan, de Ribbetjes von ik niet ze lekker, maar de rest is om je vingers bij af te likken!! Ook lekker gemakkelijk!

fantastisch !!!

Tot nu toe: altijd op tijd en lekker, gemak kent geen grenzen !!!

Vies eten

Wij hadden mosterd aardappelen met varkensreepjes en pasta met stroganofsais besteld. Eerst de aardappelen geprobeerd en die waren zompig en niet lekker. Toen de pasta verwarmd, misschien dat dat wel lekker was, maar dat was zo mogelijk nog viezer. Ik weet niet wat voor smaak die mensen hebben die dit eten met een 10 beoordelen. Gelukkig hebben we een kennis met een varkentje...

Super lekker eten!!!

Paar weken geleden de aanbieding geprobeerd, was heerlijk eten… alle vier aan te bevelen. Bevalt zo goed dat we nu vier maaltijden per week bestellen en drie dagen zelf koken.

Buiten verwachting

Ik ben een hobbykok. Sinds enige tijd geen zin meer om voor mezelf te koken. Het alternatief “uitgekookt.nl”. Het kan voor mij nooit goed genoeg zijn maar op de maaltijden valt niets aan te merken. Porties voldoende, gezond, vers, geen pakjes en zakjes gekook en goed gekruid. Complimenten voor de zalm, gelukkig is deze niet overcooked. Keep up the good work.

Heerlijke maaltijden en super bezorging

Helemaal tevreden

De website, keuze uit veel maaltijden elke week, het eten smaakt prima en de bezorging is ook prima geregeld. Complimenten.

goed en smakelijk

Wij zijn erg tevreden met de maaltijden van UITGEKOOKT. De maaltijden zijn smakelijk, gemakkelijk te verwarmen dus snel op tafel.

Heerlijke maaltijden, goede service.

Maaltijden worden stipt en netjes bezorgd. Hygiënisch verpakt en de smaak van de maaltijden is heerlijk .

Fantastisch!!!

Heerlijke maaltijden, mooi op smaak!! Bestellen en bezorgen prima geregeld!! Ruime keuze uit maaltijden!! Een absolute aanrader!! Enne….die dubbele uitroeptekens staan er niet voor niets!!!

Heerlijke maaltijden. Goed verzorgd. Smakelijk.

Heerlijk verse maaltijden!

Lekkere maaltijden, prima service

Heerlijke maaltijden, zowel vegetarisch als met vlees/vis.

Hoeveelheden prima. Zowel groente , als vlees/vis en bij vegetarisch ook alles. . Smaken zijn steeds anders, dus het verveelt niet. Ziet er ook lekker en aantrekkelijk uit. Goede combinaties. Enorm veel keus. Voor de vegetarische maaltijden zou er wat mij betreft bijvoorbeeld 1 of 2 maaltijden meer keuze mogen zijn.

Super lekker en vers

Goede service genoeg keuze en heel lekker

Thuis ‘uit eten’ en de keuze is reuze!

Wat een variatie! Elke week voor elk wat wils. Goede prijs- kwaliteitverhouding. In 3 porties te bestellen: klein, medium en groot. Makkelijke website. Planning van bezorging werkt subliem. Aardige bezorgers die duidelijk met plezier de maaltijden afleveren. Chapeau.

Veel variaties, gezond en erg lekker

Heerlijk

Ik vind het eten geweldig. De smaak is perfect

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden