Het proeft vers, smaakvol en het is genoeg.

Eerste pakket zaten wat dezelfde maaltijden in, daar heb ik een opmerkinf over gemaakt en nu elke keer verschillende. Her is fijn dat er zoveel variatie inzit en het is smaakvol en gemakkelijk.

Super lekker en makkelijk .

Maaltijden zijn heel smakelijk en goed verzorgd. Mijn ouders smullen elke dag. Ben blij dat ze goed en gezond eten Dank jullie wel team uitgekookt

Geweldig! Ik geniet van elke maaltijd

Bijzonder vriendelijke bezorger! Het is keurig verpakt. Ik ben heel tevreden en wat een gemak.

Lekker eten, prima bezorging.

Uitgekookt is niet meer wat het was...

Jarenlang bestelde ik wekelijks maaltijden bij Uitgekookt en was daar zeer tevreden over. Dat is de laatste maanden veranderd: de kwaliteit van de maaltijden gaat achteruit, de verpakking laat te wensen over, rauwkost -zoals sla- is opeens vervangen door gekookte groenten en je krijgt, zonder ook maar enig bericht, andere maaltijden dan je hebt besteld. De oorzaak? Het afgelopen halfjaar heeft Uitgekookt zich suf geadverteerd om nieuwe klanten te werven, maar dat gaat duidelijk ten koste van de kwaliteit. Als het zo doorgaat gaat het bedrijf ten onder aan zijn eigen succes. Erg jammer!

Lekker eten

Gevarieerd en altijd optijd bezorgd

Lekker gezond eten met gemak!

Heerlijke, gezonde maaltijden keurig volgens afspraak geleverd. En wat een keuze elke week weer! Een welverdiende 10 voor Uitgekookt!!

Lekker en gevarieerd tafelen

Als alleenstaande en niet echt een keukenprins eens bij Uitgekookt enkele maaltijden besteld. Keurig afgeleverd met toelichting bij de eerste bestelling. Smaakvol, mogelijkheid tot variëren in portiegrootte. Valt helemaal niet tegen. Elke week ruime keuze... Aanrader...

Geweldig, heerlijk, genoeg variatie

Heerlijk, bevalt prima is smakelijk en genoeg variatie

Heerlijk eten

De maaltijden zijn lekker. Het is goed verzorgd en het wordt netjes thuis afgeleverd! Zeer tevreden

Top service, lekker eten

Per week lekkerveten in huis, prijs is perfect, ik gooi niks meer weg zoals ik zelf boschappen moeten doen.

Gevarieerde maaltijden

Maaltijden zijn prima op smak. Op eigen smaak soms wat sambal toegevoegd. Heel handig voor de vakantie. Bezorging was ook keurig op tijd

Heel lekker.

Op tijd thuis bezorgd.

boven verwachting

Tot heden toe bevalt het ons prima

Goede maaltijd en snel bezorgd.

Ik ben verbaasd over de kwaliteit van de maaltijden, ze zijn heerlijk, vers, en zeer smaakvol. 100 keer beter dan de maaltijden uit de supermarkt.

Smakelijk en makkelijk eten

Prima organisatie. Eten smaakt over het algemeen prima. Hygiënisch verpakt enop tijd bezorgd.

Smaakvol!

Heel tevreden over smaak, variatie en levering. We hebben uit het grote aanbod de juiste keuze gemaakt !

Een uitkomst voor alleenstaande!

Het smaakt allemaal erg lekker al mag er soms wel wat meer groente bij… soms kom ik niet verder dan 1 eetlepel groente. Verder top ook de bezorging netjes op tijd!

So far heerlijk eten

Laatst voor de eerste keer besteld, ging niet helemaal goed maar wel snel en goed opgelost. Vriendelijke en snelle (klanten) service. En de maaltijden die ik inmiddels heb gegeten zijn heerlijk! Ga hier zeker vaker bestellen. Goede variatie ook aan maaltijden en een lekker verjaardagstaartje bij mijn bestelling gekregen. Super attent en leuk!

Heerlijk

Dankbaar dat uitgekookt voor ons kookt. Prachtige producten, mooie kleuren, heerlijke geuren, fijne smaken. Goede houding wat groenten betreft. Wij besparen tijd wat boodschappen, logistiek, koken, afwassen betreft en houden meer kwalitatief tijd voor onszelf over :)

Uitmuntend voor kwaliteit

Beter kan niet beter

Heerlijk. En grote variatie.

Zeer goeie bezorging. En heerlijk eten

Gewoon lekkere maaltijden

Mijn ervaring is super goed de maaltijden zijn lekker en altijd worden ze op de afgesproken tijden bezorg

smaakvol en lekkere maaltijden

netjes verzorgd en bezorgd voor iedereen veel keuze en smaakvolle maaltijden

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden