Perfecte gevarieerde maaltijden en zeer fijne bezorging.

kan beter

stampotten een 8 de rest een magere 6. kip te droog of niet gaar,rundvlees zeer slecht te gaar of vol harde stukken.de gehakt komt me de strot uit het zijn ballen of een smulrol.ik geen kok maar ik kon beter koken dan uitgekookt.

Heerlijk

Ikzou het fijn vinden als het ook voor mensen met diee??

Toppers!

Prima eten voor een nette prijs en met een goede bezorging op tijd!

Heerlijke maaltijden

Elke week wisselende maaltijden en niet duur.

Geweldig,!

*Heerlijke maaltijden *Ruime keuze *Snel op tafel *Super vriendelijke bezorgers *Mooi verpakt *Ik zou het iedereen kunnen aanraden *Minder naar de supermarkt

Lekker, makkelijk

Ik woon alleen en weet niet altijd wat ik nu weer zal eten. Dus kies ik elke week voor drie maaltijden. Je kunt kiezen uit vierentwintig! maaltijden. Dus daar zit altijd wel wat bij wat jij lekker vindt. En niet alleen de Hollandse pot. En dan heb je nog bijgerechten, ook lekker. En het wordt thuisbezorgd op de tijd dat jou uit komt door vriendelijke mensen.

Makelijk en lekker

Uitgekookt ondekt in de Corona periode. Omdat ik vaak moe thuis kwam van mijn werk schoot het koken er nog wel eens bij in. Proefbestelling gedaan en dat beviel gelijk prima, dus klant gebleven.

9 van de 10 keer ontzettend lekker!

9 van de 10 keer ontzettend lekker. De 10e keer een tikkie minder lekker. Maar nog steeds goed.

Bevalt prima zou alleen meer keuze in vis willen hebben.

Van bestellen tot leveren helemaal super. Keuze genoeg ..verse maaltijden en zeer vriendelijke mensen bij levering .. duidelijk en altijd op tijd

Veel keus in lekkere maaltijden

Iedere dag een heerlijke maaltijd, die ik niet zelf hoef te koken. Daar heb ik geen hekel aan, maar wel aan boodschappen doen. Dat hoeft nu niet zo vaak meer, want ik kan ook toetjes, soepen, fruit en andere dingen erbij bestellen. Het was bedoeld voor tijdelijk omdat ik ziek was, maar ik doe het nu al meer dan een jaar. Mijn favoriete maaltijden zijn de Indische maaltijden en de stamppotten. In het seizoen asperges en ook geregeld maaltijden uit een voor ons minder bekend land. Bevalt prima, ook door de aardige bezorgers.

Ziet er verzorgd uit en het is lekker.

Simpelweg uitstekende kwaliteiten lekker

Sinds kort zijn wij klant bij Uitgekookt.nl een beetje door de nood gedwongen. Je leest al die reclames en je denkt Tja zal wel, gewoon weer zo'n kant en klaar maaltijd, zoals er zoveel in de supermarkt liggen. Nee dus, het zijn echt kwalitatief goede maaltijden, niet te zout en niet te vet en met voldoende groenten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar tot nu hebben wij echt lekker gegeten. Geen onvertogen woord over Uitgekookt.nl. Van harte aanbevolen.

Smakelijk en gezond

Goedverzorgde smakelijk en gezonde maaltijden met voldoende afwisseling en zeer plezierige bezorging aan huis.

Alle maaltijden smaken allemaal prima.

Ik had niet gedacht dat de maaltijden zo heerlijk zouden zijn. Ik was bang voor teveel zout en vet, maar daar wordt goed naar gekeken. Ben er erg blij mee!

Quite good

Healthy and delicious meals with sufficient quantities. However I must mention that when I had the meal for the first time, I had a mild food poison from the fish. This never occurred again so I am happy to pass this as an accident.

Lekker eten

Het is prettig om met de folder in de hand een keuze te maken

Eten is fantastisch

De maaltijden zijn goed verzorgd en smaken heerlijk. Ook de Kerstmenu's zijn geweldig.

Altijd op tijd bezorgt En veel van alle maaltijden vind ik heerlijk en lekker makkelijk klaar te maken. Ik ben zeer tevreden. Groetjes Jaap

Heel lekker eten!

Prima ervaring.

Het is altijd lekker

Heerlijk eten wat je ook besteld!

Lekker

Lekker en gevarieerd

Super smakelijk

Heerlijke maaltijden. Altijd vers. Veel variatie. Bezorging op tijd en aadrdige chauffeur. Dik tevreden

Grote klasse!

Wat ben ik blij dat ik Uitgekookt.nl ontdekt heb.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden