Elke keer weer goed

Ik betrek nu al meer dan 1 jaar mijn warme maaltijden van Uitgekookt.nl Dat wil zeggen dat ik de keuze en kwaliteit heel goed vind. Ook de bezorging is uitstekend en als ik binnen Weert ergens op bezoek ben wordt de bestelling daar bezorgd.

Uitgekookt is lekker en gezond eten!

Ik heb goede ervaring hiermee en service van thuis bezorgen is uitstekend!

top

gerechten zijn Top.

Heerlijke maaltijden

Alles is prima geregeld

Maaltijden zijn lekker en gezond.

Veel keus en leuke aanbiedingen.

Ik ben even weg geweest omdat ik van Haarlem naar Maastricht verhuisd ben in augustus 2024.

Nu ben ik teruggekomen omdat het gewoon goed is

Altijd op tijd, heerlijk en gezond!

Ik behoef me nooit zorgen te maken of mijn maaltijden op tijd komen. 'Uitgekookt' is uitermate betrouwbaar en maakt geweldig lekkere maaltijden. Ben al jaren klant en dan blijft ook zo.

Lekker en vooral handig

Over het algemeen vinden wij het lekker en de porties zijn groot genoeg. Het zou fijn zijn, als je zo vaak als dat wij bestellen, dat er een soort van korting zou zijn.

Smakelijke maaltijden!

Wat een gemak! Je zoekt maaltijden die je lekker vindt en in de koelkast bewaard. Heb je een dag geen zin om zelf te koken of je bent de hele dag weg dan kun je toch van een verse maaltijd genieten.

X

X

Lekker.en meer dan voldoende

Zeer smaak vol.

Uitstekend. Kwaliteit met vriendelijkheid.

heerlijk en gezond

ik ben nog niets tegen gekomen, wat mij niet gesmaakt heeft.

Goed en lekker ruime keuze.

Gemakkelijk en koken voor als je alleen bent vindt ik niks ,en zo krijg ik toch mijn vitamines enzovoort binnen. Fijn dat uitgekookt er is en ik vindt de prijs voor één maaltijd redelijk.

Gewoon lekker!!

Makkelijk, goed gekookt, blijver!!

elke maaltijd goed verzorgd.

iedere week veel keuze mogelijkheden,nooit hetzelfde

Altijd een lekkere maaltijd

Ik ben nog geen niet-lekkere maaltijd tegen gekomen. Je kan zien wat er in de maaltijd verwerkt is, dus bij de bestelling weet je dat je gaat eten wat jij besteld hebt.

Heeeeeel tevreden .

Redelijk goed

Ik ben geen liefhebber van Oosterse maaltijden. Geregeld tref ik in de bestelbrochure twee derde van deze maaltijden aan en een derde Hollandse kost. Ik zou graag wat breder aanbod van Hollandse maaltijden zien.

Rijk met de maaltijden van Uitgekookt

Elke week weer een verrassing wat er gebracht wordt en hoe het zal smaken! De maaltijden zijn heerlijk en er zijn maaltijden bij die subliem zijn van smaak. Ik proef de vakmanschap van de kok! Er is enorm veel keuze en er komen wekelijks nieuwe gerechten bij. UITGEKOOKT zet een grootse prestatie neer tot in de puntjes uitgebalanceerd. Deze maaltijden zijn 5 sterren waard! Uitgekookt is op m'n pad gekomen. Ik laat ze niet meer gaan!

sinds 2 jaar heeft het uitstekend gesmaakt

Heel erg lekker en veel keuze

Altijd lekker, op tijd en gevarieerd

Beter kan ik het niet zeggen: GOED!

Nog nooit zo vers,gezond en gevarieerd gegeten!

Al ruim 1,5 jaar bestel ik bij Uitgekookt en de maaltijden,soepen,salades en toetjes zijn erg lekker. Keuze uit goedkopere maaltijd boxen,vooral de wereldboxen zijn erg lekker en exclusief! Maar ook veel keuzes om zelf de maaltijden te kiezen en wat vooral ook handig is,de hoeveelheid! Iedere week vers en niet iedere week hetzelfde. Wat ook belangrijk is,is de bezorging, netjes op tijd ,een dag vantevoren een kortere tijds bestek,keuze uit 2 dagen. Ik ben alleen en hou niet van koken,vooral de liflafjes erbij niet. Het is ook niet zomaar hollandse pot ,er zit altijd iets lekkers en speciaals in! Ik eet nu vers en gezond en hoop nog lang van de maaltijden van Uitgekookt te kunnen genieten! Chapeau voor de koks!

Heerlijk !

Lekker, gevarieerd en iedere week weer een feestje.

geweldig eten. prima bezorging.

Kan niet beter!

Manenbergring 4