Ik betrek nu al meer dan 1 jaar mijn warme maaltijden van Uitgekookt.nl Dat wil zeggen dat ik de keuze en kwaliteit heel goed vind. Ook de bezorging is uitstekend en als ik binnen Weert ergens op bezoek ben wordt de bestelling daar bezorgd.
Ik heb goede ervaring hiermee en service van thuis bezorgen is uitstekend!
Beste Agnes, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de maaltijden als de bezorgservice. We blijven ons best doen om je van lekker en gezond eten te voorzien! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
gerechten zijn Top.
Beste Dennis, Bedankt voor je enthousiaste feedback! Fijn om te lezen dat je zo geniet van de gerechten. Smakelijk eten! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Alles is prima geregeld
Beste Bout, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van team Uitgekookt
Veel keus en leuke aanbiedingen.
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je geniet van de maaltijden en de variatie in het aanbod. We blijven ons best doen om lekkere en gezonde opties aan te bieden. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Nu ben ik teruggekomen omdat het gewoon goed is
Beste Marleen, Wat leuk om te lezen dat je terug bent! Hopelijk bevalt Maastricht je goed, en we zijn blij dat je weer voor ons hebt gekozen. Geniet van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Ik behoef me nooit zorgen te maken of mijn maaltijden op tijd komen. 'Uitgekookt' is uitermate betrouwbaar en maakt geweldig lekkere maaltijden. Ben al jaren klant en dan blijft ook zo.
Beste T.H.J. van Beeck, Wat een prachtige review, bedankt! We zijn blij om te lezen dat je al zo lang tevreden bent over onze service en maaltijden. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons! We blijven ons best doen om je iedere keer weer te laten genieten. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Over het algemeen vinden wij het lekker en de porties zijn groot genoeg. Het zou fijn zijn, als je zo vaak als dat wij bestellen, dat er een soort van korting zou zijn.
Beste Yvonne, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie de maaltijden lekker vinden en de porties goed zijn. We waarderen jullie als trouwe klanten! Houd gerust onze lopende acties en aanbiedingen in de gaten, en wie weet komt er in de toekomst nog iets extra’s. Ik kan helaas nog niet meer vertellen. 😉 Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Wat een gemak! Je zoekt maaltijden die je lekker vindt en in de koelkast bewaard. Heb je een dag geen zin om zelf te koken of je bent de hele dag weg dan kun je toch van een verse maaltijd genieten.
Beste Janneke, Wat fijn om te lezen! We zijn blij dat de maaltijden goed bevallen en dat het zo'n gemak voor je is. Het is inderdaad heerlijk om altijd een verse maaltijd in huis te hebben, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Geniet van de maaltijden! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
X
Beste Juus, Bedankt voor de 9, fijn om te lezen dat de maaltijden zo naar wens zijn! Blijf genieten van de maaltijden en nog een fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Lekker.en meer dan voldoende
Beste M. Hommersom, Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en dat de porties meer dan genoeg zijn. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lise van Team Uitgekookt
Uitstekend. Kwaliteit met vriendelijkheid.
Hoi Jaap, Wat een mooie woorden, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over de smaak en service. We blijven ons best doen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
ik ben nog niets tegen gekomen, wat mij niet gesmaakt heeft.
Hoi Anna, Hartelijk dank voor de review en het aanraden. Super dat je zo tevreden bent over de maaltijden. Wij gaan zo door! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Gemakkelijk en koken voor als je alleen bent vindt ik niks ,en zo krijg ik toch mijn vitamines enzovoort binnen. Fijn dat uitgekookt er is en ik vindt de prijs voor één maaltijd redelijk.
Goedemiddag, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat onze maaltijden je helpen om gemakkelijk en gezond te eten. We blijven ons best doen om het lekker en betaalbaar te houden. Eet smakelijk! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Makkelijk, goed gekookt, blijver!!
Goedemiddag, Wat een leuke review, bedankt. Super om te horen dat je zo tevreden bent. Blijf vooral genieten van de maaltijden! :) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
iedere week veel keuze mogelijkheden,nooit hetzelfde
Hoi Hans, Fijn om te horen dat je de variatie en zorg in onze maaltijden waardeert. We blijven ons best doen om je elke week weer iets lekkers voor te schotelen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ik ben nog geen niet-lekkere maaltijd tegen gekomen. Je kan zien wat er in de maaltijd verwerkt is, dus bij de bestelling weet je dat je gaat eten wat jij besteld hebt.
Hi Linda, Wat een mooi compliment! Super om te horen dat je altijd geniet van onze maaltijden. Dankjewel voor je review en je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Heeeeeel tevreden .
Hoi Lien, We zijn heeeeeel blij dat je zo tevreden bent. ;) Dankjewel voor je enthousiasme en je aanbeveling. Hopelijk geniet je nog van veel lekkere maaltijden! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Ik ben geen liefhebber van Oosterse maaltijden. Geregeld tref ik in de bestelbrochure twee derde van deze maaltijden aan en een derde Hollandse kost. Ik zou graag wat breder aanbod van Hollandse maaltijden zien.
Goedemorgen, Bedankt voor je feedback! We snappen dat smaken verschillen. We proberen een gevarieerd menu aan te bieden, maar we nemen je wens voor meer Hollandse maaltijden zeker mee. Hopelijk zit er alsnog genoeg lekkers voor je tussen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Elke week weer een verrassing wat er gebracht wordt en hoe het zal smaken! De maaltijden zijn heerlijk en er zijn maaltijden bij die subliem zijn van smaak. Ik proef de vakmanschap van de kok! Er is enorm veel keuze en er komen wekelijks nieuwe gerechten bij. UITGEKOOKT zet een grootse prestatie neer tot in de puntjes uitgebalanceerd. Deze maaltijden zijn 5 sterren waard! Uitgekookt is op m'n pad gekomen. Ik laat ze niet meer gaan!
Hoi Willion, Bedankt voor je lieve woorden, we zijn echt blij dat je zo enthousiast bent! Het is super om te horen dat je elke week geniet van de verrassingen en de smaak. We blijven zorgen voor lekkere, verse maaltijden en hopen je nog lang te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Heel erg lekker en veel keuze
Goedemiddag, Super leuk om te horen dat we al 2 jaren voor jou mogen koken. Hopelijk mogen we dit nog lang blijven doen. Hartelijk dank voor de review! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Beter kan ik het niet zeggen: GOED!
Hi Kees, Wat een leuke review, bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de maaltijden, de timing en de variatie. We blijven ons best doen om het lekker te houden. :) Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Al ruim 1,5 jaar bestel ik bij Uitgekookt en de maaltijden,soepen,salades en toetjes zijn erg lekker. Keuze uit goedkopere maaltijd boxen,vooral de wereldboxen zijn erg lekker en exclusief! Maar ook veel keuzes om zelf de maaltijden te kiezen en wat vooral ook handig is,de hoeveelheid! Iedere week vers en niet iedere week hetzelfde. Wat ook belangrijk is,is de bezorging, netjes op tijd ,een dag vantevoren een kortere tijds bestek,keuze uit 2 dagen. Ik ben alleen en hou niet van koken,vooral de liflafjes erbij niet. Het is ook niet zomaar hollandse pot ,er zit altijd iets lekkers en speciaals in! Ik eet nu vers en gezond en hoop nog lang van de maaltijden van Uitgekookt te kunnen genieten! Chapeau voor de koks!
Hoi Loes, Zo fijn om te horen dat je al 1,5 jaar zo blij bent met onze maaltijden. We doen ons uiterste best om iedere week iets nieuws en lekkers te bieden, en het is super om te weten dat je daar zo van geniet. We blijven onze best doen om je te verrassen met vers, gezond en lekker eten. Dank je wel voor je steun en vertrouwen, en we hopen je nog heel lang blij te maken! Met vriendelijke groet, Arinda van Team Uitgekookt
Lekker, gevarieerd en iedere week weer een feestje.
Hi Albert, Wat fijn om te horen dat het elke week een feestje is! We streven er altijd naar om lekker en gevarieerd eten te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt
Kan niet beter!
Dag, Wat een fantastisch compliment, dank je wel! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met zowel het eten als de bezorging. We blijven ons best doen om deze kwaliteit te behouden. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Syoli van Team Uitgekookt