Goede variatie.

Alles goed geregeld

Heerlijk

De Maaltijden zijn goed verzorgd ziet er keurig uit, en tot nu toe erg lekker, De afwikkeling gaat ook perfect inclusief de bezorger

Heerlijk

Heerlijke verse maaltijden! Nog maar 1 maaltijd gegeten die ik niet lekker vond... dat kan, maar verder niets klagen. Gemak dient de mens.

Heerlijk eten en gevarieerd.

Wat een uitkomst als je niet van koken houdt

Veel keuze en variaties ! Eten smaakt voortreffelijk en ik ben nogal kieskeurig dus dat zegt genoeg

Het eten is heel goed. Ik had vier maaltijden besteld heb er drie gekregen.

Lekkere maaltijden. Goed van smaak en variatie

Goed verzorgd.

Zeer wisseld

Bezorging is super! Maaltijden wisselen van zeer goed tot slecht. Soms zulke missers en afwijkend van het voorbeeld? Als er geen verbetering in komt Weet nog niet of ik hier mee verder ga?

Makkelijk en heerlijke gerechten

Uitstekend!

Ik ben een moeilijke eter dus voordat ik de eerste bestelling plaatste, was ik best sceptisch. Vanwege de lovende recensies op internet durfde ik het toch aan. Na het nuttigen van de eerste maaltijd direct een nieuwe bestelling gedaan voor de week erna. Ik eet nu sinds 3 weken 4 maal per week een maaltijd van uitgekookt, en echt alles is goed. Makkelijke website, veel keuzes, goede en vriendelijke, bezorging. En het belangrijkste zijn natuurlijk de heerlijke maaltijden!

Het smaakt goed zou iets meer zout op de aardappelen mogen

Het smaakt goed maar er mag iets meer zout op de aardappelen

Maaltijden zijn top en gezond zeker doen

In één woord HEERLIJK!

Steeds een gevarieerde maaltijd en nog echt smakelijk ook!

Heerlijk!

Maaltijden erg lekker, afwisselend en goed verzorgd. Ik ben 90 jaar. Mijn dochter bestelt en ik kijk er naar uit!

Goed bereikbaar

Goede keuze. Ziet er verzorgd uit. Hap klaar. Goed van smaak, beet gaar.

Hele lekkere maaltijden

Heerlijke maaltijden. Kan zo genieten van de meest uiteenlopende maaltijden en leer zo nieuwe smaken,ingredienten en bereidingswijzes kennen. Uiteraard is niet alles mijn ding maar maaltijden zijn goed bereid.

Als klant ben ik zeer tevreden en mijn hartelijke dank!

Super lekkere gerechten

Super tevreden over de. Maaltijden

Heerlijk , smaakvol, goede porties

Het is erg lekker. En zelfs na invriezen blijft het top. Complimenten voor Uitgekookt

Lekker eten en op tijd gebracht

Wat ik tot nu toe geproefd hebt,is alles lekker,maar 1 klein min puntje de krieltjes waren vrij hard gekookt,ik had gedacht dat ze gebakken waren dat was helaas niet zo,dat was jammer verder alles lekker hoor!

Het is allemaal erg lekker. Ik geniet er elke dag van. Bedankt koks

Heerlijk

Ruime keuze meer dan voldoende inhoud en geen rommel in de keuken. Wij genieten er iedere dag van.

Heerlijke zeer gevarieerde maaltijden

Het is een uitkomst als je zelf niet kan of wil komen. Grote keuze en de porties zijn ruim voldoende. De bezorger zet de doos met maaltijden zelfs voor mij in de keuken . Super.

Bestelling niet op tijd ontvangen

Hierover gebeld en kon helaas alleen op vrijdag geleverd worden.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden