Smakelijke maaltijden.

Als gevolg van heupoperatie echtgenote, mooie overbrugging tot weer volledige zelfredzaamheid.

Ik heb nu een maandje maaltijden van Uitgekookt en ben daar wel tevreden over, ook de bezorging is altijd op tijd en de klantenservice staat je ook goed te woord. Ik heb 1 maartje...ik heb een 2 maaltijd boxen 10 maaltijden, 5 voor mijn zoon en 5 voor mijzelf, maar heb nu al 3 weken achter elkaar bloemkool en spinazie en 2 weken achter elkaar stoofpeertjes en bieten erbij zitten, dit vind ik jammer. Mag wel iets gevarieerder zijn. Qua smaak is het lekker.

Dankjewel

Ik ben pas bij jullie heb al 1 keer besteld eten is goed en lekker voor de volgende keer herhaalbaar

Heel lekker

Ik geniet van de maaltijden. Mis alleen wat meer jus. Dat zou wat meer mogen zijn.

Lekkere maaltijden, vriendelijke bezorgers

Het zijn over t algemeen lekkere maaltijden en ik vind het vooral gemakkelijk en duurzaam. Je hebt nooit meer restjes in de koelkast. Alleen nog naar de supermarkt voor ontbijt en lunch

het eten is heel lekker.

De ene maaltijd is lekkerder dan de andere dus is het uitproberen.

Heerlijke en geznde maaltijden

De keuze aan maaltijden is groot en ze smaken heerlijk. Een uitkomst als je niet altijd zin hebt om te koken en toch lekker wil eten.

Een goede opvolger van van onze keuken.

Het is na 62 jaar een hele stap om afstand te doen van je eigen keuken, maar na een maand maaltijden van UITGEKOOKT zijn we er bij mee.

Heerlijke maaltijden!

Het zijn heerlijke maaltijden die binnen 5 minuten op tafel staan. Niet meer nadenken wat we nu weer gaan koken en bijna geen afwas. Ik ben er echt super blij mee!

Heel erg goed

Dit is voor.me.zelf.een grote.uikomst iedere dag iets anders en nog vreselijk lekker ook genoeg keus om te bestellen per week

Prima eten fijne bezorging klasse Gr Frans!

Super lekker

Maaltijd zijn heerlijk vers ook als je ze in de diepvries bewaard.

Gezond eten en makkelijk.

Weinig boodschappen doen, geen gesleep meer. Niet meer eten klaar maken, weinig afwas. Kortom...gezond eten met veel gemak.

Gezonde maaltijden nu ik even niet zelf kan koken

Gezonde maaltijden nu ik even niet zelf kan koken. Ik heb voor mijn heupoperatie geregeld dat de maaltijden thuisbezorgd zouden worden na mijn ontslag in het ziekenhuis. Elke vier dagen bestel ik opnieuw. Heel erg blij dat ik nu niet in de keuken hoef te staan om te koken. De maaltijden zijn lekker en alles wat je nodig hebt voor een goed herstel zit er in.

zeer gevarieerd en heerlijk van smaak

heerlijk om een paar dagen in de week niet zelf te hoeven koken. en even geen afwas,

Ik wilde dat ik dit een jaar eerder had gedaan.

Tot nu toe heb ik 12 maaltijden besteld. Allemaal heerlijk van smaak. Heel gevarieerd en de bezorging was perfect.

Heerlijke verse maaltijden, even in de magnetron en je eet heerlijk.

De maaltijden zijn vullend, over het algemeen lekker (sommige vind ik of mijn vrouw niet lekker, maar goed dat is smaak) en goed. Het is snel klaar en het helpt echt als je een druk leven hebt zoals wij. Ik ga veel minder naar de snackbar e.d. omdat dit net zo makkelijker is en goedkoper EN gezonder.

Heerlijke maaltijden en zo klaar als ik avonddienst heb. Ik zou het fijn vinden als er meer vegetarische maaltijden zijn.

Heerlijk eten

Veel variatie en erg lekker eten. Goede portie keuze. Makkelijk te bestellen en wordt bezorgd op het zelf gekozen en aangegeven tijdstip. Kan het iedereen aanbevelen.

Je krijgt een aanmaning terwijl je via ideal hebt betaald

Ik bestel al heel lang bij Uitgekookt en ben dus een vaste klant. Ik bestel altijd online en betaal dan middels ideal. De bestelling komt dus pas tot stand als je de betaling hebt afgerond. Toch ontving een aanmaning van Uitgekookt over een nog niet betaalde bestelling. Dit is dus onmogelijk, omdat ik via ideal betaal. Toch even nagekeken. En inderdaad ook die bestelling heb ik gewoon via ideal voldaan. Vervolgens laat ik dat weten aan Uitgekookt, maar ontvang ik vervolgend geen enkele reactie terug. Dus wel een onterechte aanmaning sturen, maar daarna reageer je niet meer. Bijzonder klantonvriendelijk en bovendien dom: ze zijn een klant kwijt…

Smakelijk

Porties zijn genoeg en eten is smaakvol.

Heerlijke maaltijden.

Heerlijke maaltijden. En ook nog gezond! Wat ik ook fijn vindt is dat er zoveel afwisseling is. Top!

Heerlijk genieten

1 woord UITSTEKEND

oke

wat je kiest krijg je ook en das is goed

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden