ja er worden wel eens foutjes gemaakt maar oke we zijn allemaal mensen en daar worden weleens foutjes gemaakt

Geweldig bedrijf!

Al heel lang eten mijn man en ik via Uitgekookt. Ik weet niet eens meer hoe lang… We hebben het bedrijf in al die jaren zien groeien tot het megagrote bedrijf wat het nu is. Ik ben zelf best een moeilijke eter maar door Uitgekookt heb ik toch meer gerechten leren eten. Dat is fijn! Elke woensdagmiddag komt Ajing met een grote glimlach, 1 of 2 doosjes brengen. Mag ze nog heel lang blijven doen!

Uitstekend lekkere maaltijden.

De maaltijden worden altijd op tijd bezorgd.

Heerlijk!

Smakelijke maaltijden en ruim voldoende qua hoeveelheid. Echt een aanrader!

Goede ervaring

Uitgekookt is smakelijk gemakkelijk en veel keus.Ook zijn diegene die ik aan de telefoon krijg als ik bestelling doe uiterst vriendelijk.Bevalt prima .

uitstekend

Wij zijn super tevreden. Altijd keurig op tijd. Laat alles vooral zo het is. Prima maaltijden

Alle maaltijden heerlijk

Gelijk de smaak van de koks... zal ik via jullie smakelijk blijven eten!

...

Lekker maaltijden en alles goed geregeld

Super !

Maaltijden van Uitgekookt zijn met zorg bereid . ik ben zeer tevreden . wil ik een ieder aanbevelen.

Alles is verzorgd en heerlijk van smaak

Lekker eten en veel variatie in maaltijden

Ik bestel al meer dan 3 jaar regelmatig maaltijden bij Uitgekookt. Er zijn steeds weer nieuwe maaltijden en het aanbod wisselt elke week. De koelverse maaltijden zijn in 4a5 minuten bereid in de magnetron. Het eten is verrassend smakelijk en wordt aan de deur gebracht door een vriendelijke en vaste bezorger. Een aanrader!

Heel gezonde maaltijden

Heerlijk eten Fijne bezorgers Heele goede kwaliteit eten

mooi z0 door gaan.

Ben zeker denk al meer dan 5 mnd klant 4 a 5 maaltiden per week WIL nooit weer anders ook als je als man alleen bent. Gemakkelijk en goede kwaliteit en keuze groetjes fijn weekend.

Geweldig eten , zeer gevarieerd en een uitstekende bezorging

Alsof ik de maaltijd zelf bereid heb!

Smakelijk, vers, gevarieerde keuze. Niks invriezen: gewoon vers en s Kies maalltijden die ik niet snel voor mijzelf (alleen) zou bereiden, dus extra feestelijk! Beveel het ieder die eraan toe is van harte en enthousiast aan.

Gewoon lekkere maaltijden en goede bezorging, ga zo door.

Gewoon lekkere maaltijden en goede bezorging, ga zo door.

Heerlijke maaltijden van verschillende samenstelling

Altijd keurig op tijd bezorgd

Lekkere en gezonde maaltijden, gekoeld thuisbezorgd.

Bij de maaltijden kijk ik altijd naar het zoutgehalte. Ik ben namelijk zoutarm. Kan ik ook een box bestellen met een laag ( tot 0,5 ) zoutgehalte ? Dan kan ik ook eens profiteren van 4 maaltijden a € 19,95 Verder alle lof !

Heerlijk

Goed verzorgden maaltijden en lekker, iedere week veel keus. Zeer tevreden

Met zorg klaargemaakt en smakelijke maaltijden..

Al een tijd genieten we van de maaltijden, divers, smakelijk en ook royaal... Wat ik mis: Poké (achtige maaltijden, ook al is het jaargetijde er nog niet echt naar. Die er waren, vond ik erg smakelijk. Constante heel goede kwaliteit (met bijna liefdevolle zorg).

Prima eten

Ik geniet er elke keer weer van.

Uit de Kunst

Wegens een handicap ben ik niet in staat om zelf te koken. Uitgekookt is voor mij een uitkomst. De maaltijden zijn smaakvol en van goede kwaliteit. Ik kan niet wachten op de asperges met ham en hollandaise saus! Groet, Wouter

kwaliteit

gezonde , smakelijke maaltijden in een mum op tafel

Keurig verzorgd.

Over gerechten met aardappelen heb ik geen mening, daar ik altijd de wereldgerechten bestel.

Manenbergring 4

8271 RX Ijsselmuiden