Pluspunten

ze waren heel hulpvaardig, toen ik iets niet begreep bij de online bestelling, super

Pluspunten

Vlotte levering, meteen al volgende dag.

De beloofde email met link naar de track en trace voor de bezorging heb ik niet ontvangen. Desalniettemin was de zending er de volgende dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verstruring, correcte retourafhandeling

Wel jammer dat je bij retourzending zelf de verzendkosten moet betalen.

Pluspunten

schoenen van de kwaliteit die vooraf vermeld is en zending snel op huisadres. Prijs kwaliteit is goed.

De handelingen en kosten voor retour zenden van artikelen. Onhandig en geen retour sticker

Pluspunten

Snel, punctueel en vriendelijk!

Pluspunten

Hebben hun best gedaan na ontvangst van de negatieve beoordeling alles recht te zetten.

De goederen ook daadwerkelijk leveren. Nu gedaan en goed.

Pluspunten

Pluspunten

vriendelijke en perfecte service !

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Bestelling was helemaal goed en is goed en snel bezorgd . Via mails kon ik op de hoogte blijven van de status van de zending. De bestelling zat in een verpakking die ook weer goed te gebruiken was voor een eventuele retourzending.

Pluspunten

Proces van aankoop verliep prima. Goed geinformeerd en bestelling goed ontvangen.

De schoenen zelf hadden lichte schade terwijl op het bijgevoegde formulier stond schadevrij. Tip aan Rutten om de zending goed te controleren. Rutten schoenen heeft eea wel heel netjes opgelost overigens, waardoor ik nu achteraf weer erg tevreden over hen ben!

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Prima website. Duidelijkheid over leveringsvoorwaarden en retourmogelijkheden. Ontvangst van de bestelling in perfecte staat de volgende dag. Ik kon de routing van de bestelling volgen en werd geïnformeerd over het globale tijdstip van afleveren.

Pluspunten

Wordt mee gedacht. Ik kocht schoenen en het ging over maat 39. Omdat volgens de verkoopster de schoen groot uit viel adviseerde zij mij maat 38,5 te nemen.. Ben hier erg blij mee. Het bedrijf heeft een grote collectie, ook voor moeilijke voeten. Ik ga de volgende keer zeker weer terug naar deze zaak.

Pluspunten

Super snelle bezorging! Ziet er keurig uit!

Geen! :)

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch bereikbaar voor overleg bij vragen. Product (laarzen) in perfecte staat, ook in de Sale!

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling. Ben zelfs gebeld toen ze per ongeluk een verkeerde maat gestuurd hadden. Schoenen zijn prima precies goed.

Pluspunten

Prima levering: compleet, volledig en snel. Niets op aan te merken!

Pluspunten

Super fijn personeel, goede bediening niets is te veel. Had via de webshop gekocht in de winkel opgehaald, gepast en meegenomen naar huis. Thuis nog even gepast vond het toch niet geheel lekker zitten. Mail gestuurd en kon ze na 2 dagen nog omruilen geen enkel probleem. Super en heel erg bedankt voor de goede en fijne afhandeling.

Voor al zo door gaan

Pluspunten

perfect verzorgd telefonisch contact gehad snelle en goede levering

ga zo door !

Nieuwstraat 135