Fantastisch! Zeer professioneel! Goede communicatie!

Goede prijs-kwaliteit, harde werkers, duidelijke afspraken.

Vriendelijke mensen, goede service en kwaliteit is prima

Pünktlich, sehr saubere und gut ausgeführte Arbeit

Von der ersten Kontaktaufnahme bis zur Erledigung der beauftragten Arbeit, sehr gute Kommunikation. Fragen wurden immer sofort beantwortet, via E-Mail oder WhatsApp, sodass man als Kunde immer bestens informiert war. Die Arbeit wurde zügig, gut und sauber erledigt. Die nachfolgenden Pflegehinweise für den Rollrasen wurden per PDF-Datei übermittelt. Ein sogenanntes Sorglos-Paket wurde hier abgeliefert, Danke. Der Dank gilt allen Mitarbeiter der Fa. Verspeek graszoden, besonderes an Christaan der unsere Fragen immer mit Geduld beantwortet hat. Mit internettem Gruß und bleibt gesund Rolf

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, stipt en nauwkeurig

Van het eerste contact tot aan het leggen van de graszoden alleen maar pluspunten, zoals de titel al zegt. Ze waren snel, stipt en nauwkeurig met alles. Nu maar hopen dat het gras het goed gaat doen.

Heel vriendelijk en professioneel geholpen

Er is kwalitatief goed werk geleverd door vriendelijk en kundig team. Heel snel geholpen. Prima!

Mooie mat, goede prijs, fijne mensen

Binnen twee weken tijd werden we goed geïnformeerd, kwam er een goede offerte en werden de werkzaamheden naar te tevredenheid uitgevoerd!

Mooi gras

Professioneel gelegd gras, heldere uitleg vooraf en achteraf. Een staaltje vakwerk.

Vrolijke mannen en een prachtig groen tapijt!

Onze tuin is door de gezellige mannen van Verspeek omgetoverd in een oase van groen. Het was snel maar vakkundig gelegd en wij zijn blij.

zeer goed

uitstekende service

Prettig bedrijf en mooi gazon

Gazon is mooi volgens planning uitgevoerd en voortraject was prettig m.b.t. offerte en advies. Op dag van aanleg werd de aanpak net iets anders, maar dat ging wel netjes in overleg.

Weer of geen weer...door!

Prettige ploeg mannen, aan elkaar gewaagd en aan de klus. Op elkaar ingespeeld en gericht op de werkzaamheden die vakkundig worden uitgevoerd.

Vlotte en goede service

Vanaf de eerste mail een goed contact. Christiaan kwam eerst zelf onze tuin bekijken, stuurde de offerte en nu liggen de graszoden er al keurig in. Wij zijn heel blij met het resultaat. De jongens hebben netjes gewerkt. Alles ging in goed overleg.

Super grastapijtje geworden, en vakkundig aangelegen!

Erg bij met de jongens die bij ons het gras hebben aangelegen, vakkundig en best rap.

Top bedrijf die net werk leveren!

Bij ons 60 meter gras verwijderd ,grond geëgaliseerd en 100 meter terug gelegd. Veel werk maar echt heel netjes opgeleverd.

prima bedrijf

Prima bedrijf Vlotte service. Vriendelijk en bekwaam personeel

Super service

Christiaan Verspeek levert uitstekende graszoden maar belangrijker geweldige service. Door broei waren er bij ons een aantal graszoden niet aangeslagen. Er werd direct aangeboden ze te vervangen: een paar dagen later nieuwe zoden. Wat een service. En nu een prachtig gazon. Dank Wytske

Super werk geleverd !

Er is netjes en vakkundig werk geleverd, waar we niets op aan te merken hebben. Ook de nazorg is prima, gezien het nette onderhoudsschema wat we hebben mogen ontvangen.

Prettig contact, goede service, kwaliteit

Na een eerdere zeer positieve ervaring met bestellen en leveren van gras(zelf leggen), nu gebruik gemaakt van de service van egaliseren, grond bewerking, bemesting en leggen van graszoden, wederom erg tevreden. Keurig net team, goede communicatie, super mooi gelegd en goede zoden. Zeker een aanrader!

Mooi spul!

Graszoden opgehaald bij Verspeek. Zelf gelegd met de tips die op de site staan. Gras doet het goed, gras is niet meer groener aan de overkant :)

Alles stond netjes klaar op de aangegeven tijdstip, zeer mooie graszoden.

Snel vakkundig

Volgens planning keurig werk geleverd En alles netjes schoon opgeleverd

Top !!

Angebot angefragt = schnelle Antwort erhalten. Termin für die Arbeiten ausgemacht = Pünktlich erschienen , Arbeiten wurden fachgerecht durchgeführt. Wer Rollrasen verlegt bekommen haben möchte , ist bei der Firma Verspeek gut aufgehoben!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Net werk geleverd na goede offerte

Na een realistische offerte zijn de werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd zoals in de offerte. Nette medewerkers die goed werk hebben afgeleverd. Voor de toekomst een bedrijf om weer zaken mee te doen.

Goede service fijn contact en super gelegd!

Zojuist zijn hier 3 man bezig geweest om het oude gras eruit te halen en de nieuwe erin te leggen. Een nette manier van werken, jongens zijn beleeft en denken goed mee. Wij kwamen grond te kort, want het oude gazon liep meer ongelijk dan ik had gedacht en had aangegeven. Dit werd meteen opgelost! Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden om de gehele service te laten doen.

Mooi grasveld

Ondanks dat het al november was, hebben ze een prachtig gazon neergelegd in mijn tuin. Zand netjes afgegraven en teelaarde gestort. Nu kijk ik de hele winter over een mooi stukje groen uit.

Waldgraaf 6

6561 KT Groesbeek