Niet behulpzaam in het vinden van oplossingen als er iets mis gaat.
Ik had een bestelling van 1000 gram 'Old Dutch Apple' thee geplaatst, nadat ik eerder al een bestelling van 200 gram had gedaan. Tot mijn teleurstelling bevatte de grootverpakking te grote stukken sinaasappel die niet in een thee-ei pasten. Ik heb contact opgenomen met mevrouw Britt Kramer, die de klantenservice bij TeaBar verzorgt en mogelijk ook de eigenaar is, om deze situatie te bespreken. Echter, ik ontving enkel gestandaardiseerde antwoorden die leken op die van een chatbot, zoals ChatGPT. De reacties kwamen er in wezen op neer dat ik pech had gehad en dat dit te wijten was aan 'natuurlijke variatie in het productieproces'. Hieruit concludeer ik dat het productieproces niet consistent is en dat de klantenservice onvoldoende ondersteuning biedt bij problemen met een bestelling. Uiteindelijk zag ik mezelf genoodzaakt om de grote stukken sinaasappel eigenhandig te snijden om zo tot een bruikbaar eindproduct te komen. Op basis van deze ervaring met de klantenservice en klantvriendelijkheid, kan ik niet anders dan een 1-sterrenbeoordeling geven.