Lekkere theetjes, snelle levering, kortom TOP!

Snelle levering van bestelde producten

Heerlijk Notendroom thee besteld!

Altijd goed en tevreden met Teabar!

Heerlijke verantwoorde thee. Groot assortiment, hoewel ik vrij behoudend ben. Maar oh, wat een prachtige smaak! Alles wordt eco-vriendelijk verzonden. Pluim!

Annemieke

Snelle en perfecte levering en belangrijker heerlijke thee

Super thee erg lekker

Heerlijk thee.

Heerlijk thee. Snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt. Ziet er netjes uit!

Heerlijke thee

Snelle bezorging, heerlijke gezonde thee!

Snelle service en heerlijke thee!

Heerlijke thee

Heerlijke thee en snelle service

Altijd uitstekend

Bestelling is eenvoudig, de keuze is reuze. En altijd heerlijke thee.

Snelle levering en heerlijke soorten thee.

Prima service.

Groot assortiment. Prima service. Klein puntje; jammer dat ik een proefzakje kreeg van thee die ik besteld heb.

Aangenaam, supersnel en 100% correct. Bovendien betaalbaar.

Vriendelijke en snelle reactie op vragen. Zeer snelle levering. Prijs was zeer democratisch.

Ik ben zeer tevreden over Tea Bar, de site en vooral de producten. Veel keus en regelmatig nieuwe smaken, die ook in kleine hoeveelheid (proefsample) voor een klein prijsje uit te proberen zijn. Overzichtelijke site en snelle levering.

Goede kwaliteit

goede kwaliteit thee en snelle bezorging

Heerlijke produkten snel in huis

Makkelijk en snelle bezorging, duidelijke omschrijving produkten. Geniet van de heerlijke thee en chai en niet te vergeten de matcha en chocolade.

Heerlijke thee

De thee ruikt heerlijk en smaakt lekker. De geur is vaak wel sterker dan de smaak. Een echte aanbeveler voor de theedrinker en ook leuk om als cadeau te geven.

super snelle levering, super lekkere thee

topproducten

Overheerlijke thee en super snel in huis

Sinds ik teabar heb ontdekt, drink ik alleen nog maar deze overheerlijke thee. White wonder, energie booster en dennennaalden zijn mijn favorieten! Na bestelling, de volgende dag al in huis. Wel jammer van de verzendkosten. En ik zou er graag losse stickers bij ontvangen, welke ik op de blikjes kan plakken.

Heel goed!

Snel en goed bezorgd en lekkere thee!

Mijn bestelling is snel verzonden en alles was in orde.

Voortreffelijk product en snelle levering

Heerlijke thee van kwaliteit en snelle levering. Ook een sustainable verpakking en geen plastics! Enige verbeterpunt: de doos had wat kleiner gemogen

Lekkere thee

Ik heb vier soorten gekocht het heerlijk deze thee

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn