Snel en goed

Goede thee en hele snelle levering

Overheerlijke thee

Ik ben echt gek op jullie thee. Ook zoveel keus uit kruidentheetjes. Ik drink elke dag 1 a 2 potjes van jullie heerlijke thee.

Super !

Hele vriendelijke klantendienst, antwoord ook heel snel! Producten worden proper/ goed verpakt en snel geleverd! Zeker een aanrader

Nog nooit zo’n lekkere thee beproeft!

Snelle, nette levering.

Heerlijke thee ,snelle levering

Zocht losse thee en thee blends, de keuze is groot. De smaken verassend. Na deze 3 , ga ik weer 3 andere proberen. Heerlijk

Goede shop

Fijne service, ik had iets besteld waar ik niet tevreden over was, dit werd naar volle tevredenheid afgehandeld.

Goede service, goed geholpen, heerlijke thee

We hadden een probleem bij het plaatsen van een bestelling. We werden goed geholpen. De thee is altijd heerlijk, bestellingen worden goed bezorgd.

Vele zalige thee smaken

Ik hou van de thee van Tea bar, puur en zoveel lekkerder. Heel veel keuze dus kan lekker variëren

Prima service en producten.

Gemakkelijk om te bestellen. Je krijgt dadelijk meerdere e-mails over de bevestiging en betaling van je bestelling. Vlot geleverd en correct. Zelfs een leuk extraatje gekregen, heerlijk zakje losse thee! Prima webshop! Hier bestel ik nog!

geweldig !

De Earl Grey en de Lady Grey zo ook Rooibos Honey Twist heb ik besteld en gekregen. Ik ben erg verbaast en vind de smaak heel erg lekker van deze drie. de rooibos hony is mijn favoriet. Ik ga zeker weer bestellen als deze op zijn!

TOP-thee

Lekkere kruidentheetjes en ook eens snel geleverd.

Super snel geleverd en heerlijke thee!

Heerlijke theesoorten

Heerlijke theesoorten, altijd 1 verwennerij. Zo veel keus

Beste thee

Ongelooflijke beleving van deze theesoorten

Heerlijke thee!

Supersnel verzonden.

Hele snelle levering en prima thee zeven. Zien er kwalitatief goed uit.

Pure verwennerij!

Altijd perfect. Super lekkere melanges. Ik laat me altijd verleiden door op reis of op uitstap in steden thee te kopen. En steeds kom ik bedrogen uit. Geen enkele thee smaakt zo lekker als deze die ik bij tea bar koop. Alhoewel daar ook wel eens eentje tussen zit die ik minder lust natuurlijk. Voor mij zijn white delight en avondzon en de zoete ice teas voor de zomer pure verwennerij. Zoveel smaak dat je geen zoetstof nodig hebt. Opgelet, niet te veel ineens kopen. Vers zijn ze het lekkerst! En met tea miles spaar je voor korting op een volgende aankoop.

Heerlijk

De diverse smaken zijn heerlijk om af te wisselen.

Heerlijke soorten thee in mooie theedoos

Ik heb de teabar box gekocht met 8 verschillende soorten thee. De teabar box staat mooi in de keuken en de variatie in theesoorten doet mij nog meer thee drinken. De soorten thee die ik tot nu geprobeerd heb smaken erg lekker.

Heerlijke thee

Goede snelle services. Ik drink nu ook de thai latte thuis, heerlijk.

Altijd goed!

Ja, want de producten zijn goed, de verpakking altijd zorgvuldig en eco en de bestelling is er snel!

Altijd heel goed!

Snelle service en altijd lekkere thee.

Perfect geleverd

Perfect en snel geleverd