Ja daaag

Prima service.

Goede informatie. en snelle reactie op vragen of problemen. Prima site en bedrijf.

Erg goed

Bestelde product was uitverkocht. Ik kreeg de nieuwe versie geleverd!

SeelQ is een zeer betrouwbare leverancier die een zeer goede service levert.

Omdat mijn bestelling via de brievenbuspost van PostNL om onbekende redenen veel vertraging opliep, is door SeelQ op de vijfde dag na de besteldatum dezelfde bestelling per pakketpost nogmaals verzonden. Maar nu met Track en Trace. Binnen 2 dagen binnen!! Super! De bestelde producten van de brievenbuspostbestelling zijn later alsnog door de brievenbus gekomen. En dat alles zonder extra kosten mijnerzijds!

Uitstekend, snelle levering en geen gedoe!!!

Goed product, goed geprijst en snelle levering Direct na bestelling werd het product op de post gedaan.

Goedkoop en snel bezorgd

Via Google vond ik al gauw het product dat ik zocht en kwam snel op de site van SeeIQ. Het bestelen ging soepel, echter bij het betalen vanaf mijn tablet kreeg ik een foutmelding. Met de laptop werkte alles wel prima. Hierop belde ik met SeeIQ en kreeg onmiddellijk iemand aan de lijn. Hij was blij met de melding en zou er snel werk van maken.

Supersnel en helemaal volgens de bestelling

Gisteren besteld en betaald. Vanmorgen om 11:00 al afgeleverd door DHL. Is precies wat ik nodig heb.

snel levering

Snel levering

Te lange verwerkingstijd

Mijn bestelling was op voorraad, toch een levertijd van twee weken, hoewel dit mij niet duidelijk was, mogelijk over het hoofd gezien. Maar een voorraad product hoort direct geleverd te worden. Geen bevestigingsmail van bestelling, geen mail bij levering. Wel goede opvolging na reclamatie over uitblijven levering. Bestelstatus staat na levering nog steeds op betaling verwerkt Wel of niet aanbevelen is verplicht veld, ja op basis van Procter/prijs en persoonlijke opvolging, maar nee op systeem.

Afwachtend

Ak vaker is een review gevraagd nog voordat de status van mijn bestelling bekend is Hieronder wordt nu gevraagd om aan te bevelen, ja of nee. Vooralsnog “moet” ik nee zeggen, maar “ misschien “ is wellicht beter op zijn plaats. Echter die keuze is er niet

Snel en goed

uitstekende service snel en goed

genoeg op voorraad

Goed op tijd geleverd

Goed meer niet

Veel keuze en prima kwaliteit

Ik zocht n speciale buitenlamp, omdat ik 2 dezelfde wilde die ik ook al had. Gelukkig vond ik ze bij SeelQ. Niet de goedkoopste lampen, maar prima prijs.

Ik zal zeker opnieuw iets bestellen

Zeer snelle reactie en afhandeling nadat één onderdeel van m'n bestelling defect was. Binnen een dag had ik een nieuw exemplaar binnen.

Correct op tijd geleverd

Heldere site en gemakkelijk met opzoeken van artikel!

Het product kan nog goedkoper. Maar het is snel geleverd. Of het voldoet moet ik mog ondervinden

Goede en snelle levering

Zowel de accu als de batterijen zijn prima voor een goede prijs.

Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en opgestuurd.

Mijn bestelling deed ik in het weekend, er volgde direct een reactie dat artikel klaar lag voor verzending. En artikel werd zelfs in deze corona tijd snel geleverd. Keurig!

Perfect product. Snelle afhandeling. Graag nog eens

Perfect product. Snelle afhandeling. Graag nog eens

Snelle levering en prima geprijsd

Door op google zoeker in te geven deze site gevonen.

Perfecte levering

Ondanks het het feit dat ik een verkeerd leveringsadres had opgegeven is mijn pakketje goed aangekomen. De winkel heeft mij zelfs een mailtje gestuurd om te vragen of het adres wel klopte. Dus zover is het al een uitstekende service.

Goede telefonische hulp en service

Na de goede telefonische hulp, Ontving ik binnen 24u mijn bestelling.

Zonder problemen besteld product snel geleverd.

Zie boven.

Het bestelde netjes verpakt geleverd

Bestellen was makkelijk en de communicatie goed en duidelijk. Het bestelde produkt is netjes verpakt na een paar dagen geleverd. Het werkt ook prima.

Langestraat 62

1271rc Huizen