Snel en zonder poespas

Eenvoudig een order te plaatsen, bevestiging kwam wat laat en de order werd zoals afgesproken in de email na een aantal werkdagen bezorgd.

Bestelde spullen sneller binnen dan gedacht.

Supersnel geleverd en een goed product En juiste informatie op de site

Slecht

Verkeerd product gestuurd. Ik heb gereclameerd maar geen reactie. Niet telefonisch en niet per mail. Heel slecht. Zal het aan niemand aanbevelen. Maar waarschuwen. Achteraf is het toch nog goed gekomen. Het geld is keurig en snel binnengekomen.

Goed geholpen en snelle levering!

Goede service snelle levering

Ik heb pas een keer besteld Voor deze eerste keer ben ik zeer tevreden Prijs en snelle levering

Zij doen wat ze beloven.

Klein probleempje met kwaliteit batterijen snel opgelost

Van bestelde batterijen waren er een paar niet goed. Het probleem was snel opgelost door nieuwe toe te zenden. Keurig van SeelQ Winkel

Keurig

Accurate site en vlotte levering

Van aan koop levering, perfect!

Vlotte aankoop. snel geleverd. Alles volgens afspraak. Enkel betalingsmogelijkheden mochten wat uitgebreider. Maestro, Mastercard, Visa... Dan was het een dikke 10 waard geweest.

Onze dank

Vorige week ontvingen wij de batterijen reeds 1 dag nadat we ze besteld hadden. Wij waren verrast dat de bestelling zo snel verzonden en bij ons in de brievenbus lag. We hebben de batterijen meteen verwekt zodat alles nu weer prima werkt van het alarmsysteem. Onze dank.

Uitstekend bedrijf

Was op zoek naar batterijen voor mijn beveiliging. Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering. Gewoon top.

Prima materiaal, snelle levering tegen redelijk prijs

telefonisch totaal onbereikbaar

telefonisch totaal onbereikbaar 06-29595104

zeer goede ervaring

duidelijke website met een goede en duidelijke uitleg. Alles netjes verpakt aan geleverd, ben gewoon zeer tevreden. Ik ga eerst eens op deze site kijken of ze ook voor de toekomstige accu's deze kunnen leveren. top site met een top uitleg. en voor een GOEDE PRIJS.

Matig

De batterijen waren niet helemaal vol. 3,5.7 dus geen 3.6v. Jammer .

Het is mij heel goed hel goed tevreden

Heel goed geholpen deze winkel kan aanbevelen

snel geleverd en volgens afspraak

snel en volgens afspraak geleverd

Fijne communicatie, snelle levering

50 wandlampjes besteld voor een project, vragen op voorhand werden snel per mail beantwoord, gemakkelijk bestellen via site, snelle levering, vriendelijke service.

Goed product, lijkt mij, moet de praktijk nog uitwijzen natuurlijk.

Snelle en vriendelijke service!

Snelle en vriendelijke service!

Pluspunten

Goede informatie en afspraken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie en goed product

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurige en snelle levering.

Langestraat 62

1271rc Huizen