Pluspunten

Het werkt allemaal heel makkelijk. Site is duidelijk. En toen ik het zelf fout had gedaan,werd dit heel snel opgelost

Pluspunten

Makkelijke aanmelding en registratie

Meer zichtbaar als bedrijf bij ophalen goederen. Vrachtwagen was ananoniem omdat extern bedrijf was ingehuurd dar in dit geval tnt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik voel mij bedrogen en ook opgelicht.

Pluspunten

Snelle service Goede communicatie

Pluspunten

Ik ben zeeer tevreden.Over de hele linie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve ervaring. Met het pakket is gegooid, waardoor de inhoud total loss was. Achteraf blijkt de bestelde verzekering te zijn gewist. CREAPCARGO probeert daarna onder hun verantwoordelijkheid uit te komen door naar alle kanten te wijzen, behalve naar zichzelf.

Pas het IT systeem aan, zodat een ingevuld formulier niet wordt gewist, als de backoffice een nieuw formulier aanmaakt (omdat de pakketmaten iets anders blijken te zijn). De optie "verzekerde waarde" verdwijnt dan niet geruisloos.

Pluspunten

Snelle adequate reactie op problemen.

Pluspunten

Krijg een reactie terug bij offerte aanvraag, blijkt dat we zelf de maten in mm. hadden doorgegeven ipv cm. met de vraag of we het toch even wilde nakijken, zeer positief en serieus met klanten omgaan en meedenken.

Pluspunten

Zeer goede service. Erg goede prijzen, goed bereikbaar voor vragen. Aan te bevelen!

geen

Pluspunten

Goede communicatie. Pakket snel afgehaald en geleverd.

Pluspunten

Snel afgeleverd, zeker niet duur.

Pluspunten

Order gezet, zou opgehaald worden echter door vakantie is de ontvanger gesloten. Gebeld naar Cheapcargo dat order niet door kon gaan. Kreeg direct iemand aan de lijn. Was allemaal geen probleem en kreeg zelfs netjes het geld terug, kosteloos.

jammer dat er niet "ver" van te voren geboekt kan worden.

Pluspunten

Makkelijke website, snel en goed geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed geregeld alles volgens afspraak

Ik Krijg een naheffing van 50 euro. Het pakket zou Zwaarder en groter zijn dan opgegeven . voor het ophalen heb ik het nagewogen en gemeten de maat voering klopt met wat ik heb opgegeven. 2x een mail gestuurd als reactie op de na heffing nu 12 dagen geleden op beide mails geen reactie.

Pluspunten

-Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice -goede inzichtelijkheid in de kosten

-zorg dat er een betere uitleg staat op de site over de verschillende termen van de commercial invoice. -zorg dat een extra verzekering op het pakket via de site geregeld kan worden. Nu duurt het te lang en kun je geen labels printen. Ondertussen was de chauffeur al gearriveerd.

Pluspunten

het ging allemaal heel soepel dus dik tevreden

Pluspunten

Vriendelijke communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer behulpzaam

Pluspunten

Snelle service. Makkelijk om mee te werken. Goede prijzen. Ben er heel erg blij mee

Verzenden van meerdere pakketten van verschillende formaten naar één persoon kan eenduidiger. Ik kom er momenteel niet mee uit.!

Pluspunten

Simpelheid om te boeken voor het verzenden van een pakket. De prijs die zeer scherp is. De prettige manier waarop het pakket wordt opgepikt en het volgen van je pakket via track en trace. De super snelle levering van het pakket en de service! Een dikke 10 voor Cheapcargo

GEEN! Ga zo door met deze service!

Pluspunten

Alle maten pakjes

Afleverpunt in centrum, e.o.

Pluspunten

Gemakkelijk te zien wat er in korte tijd bij welk bedrijf nog te regelen viel qua transport. Alle nog beschikbare opties op een rij.

Takenhofplein 1

6538 SZ Nijmegen