Pluspunten

Makkelijk als bedrijf te registreren en de spullen zijn makkelijk in te leveren op vele punten in het land.

Pluspunten

Makkelijk

Prijs initieel is niet perse de definitieve

Pluspunten

Super snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zéér vriendelijke en behulpzame chauffeur en helpdesk medewerkers.

Betere bepaling van het tijdstip van afhalen en bezorgen. Er zou pas om 13.00 uur op de dag van afhalen bepaald kunnen worden hoe laat de goederen opgehaald konden worden. Dat betekent voor mij als ondernemer een hele dag zitten wachten totdat er iemand komt opdagen. Dat moet tegenwoordig toch veel beter kunnen. De ontvanger heeft zelfs 1 dag langer moeten wachten dan was afgesproken, dit kan toch eigenlijk niet. Dit gaat ook ten koste van mijn goede naam, ondanks het feit dat ik hier niets aan kan veranderen. Ik kan jullie bedrijf wel aanbevelen, maar wel met de genoemde punten in mijn achterhoofd.

Pluspunten

Heldere keuze uit veel vervoerders, kostenbesparend, geen keuzestress meer, ideaal voor MKB-bedrijven - kortom top!

Vooral dóórgaan.

Pluspunten

Snelle reactie op emails.

svp doorgeven als het momenteel erg druk is met parketten.

Pluspunten

Alles top ! , telefoon geprek , emails , prijs, vracht, etc !

Pluspunten

Goede mogelijkheid om prijsbewust goederen te laten transporteren. Info vergelijking firma's werkte niet goed. na e-mail is adequate assistentie verleend.

Pluspunten

Snel,accuraat, en zending in goede staat aangekomen.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zijn geen positieve punten, helaas. Geen sterren dus

Heb 2 dagen gewacht en 4 keer gebeld de pallet is niet opgehaald. Heb de opdracht geannuleerd want het bedrijf moet de lading vrijdag hebben!

Pluspunten

Goede zorgvuldige communicatie, vlotte afhandeling, scherpe prijzen voor verzenden, bezorging verliep zoals het hoort

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

vlotte service tegen acceptabele kosten

Pluspunten

Duidelijk en scherp geprijsd.

Pluspunten

Vriendelijk snel telefonisch geholpen . Goed duidelijk overzicht meerdere aanbieders. Ook invullen pakket formaten . De geïntegreerde Google maps voor juiste adres ook buitenland zeker een pré.

Op dit moment niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werken met gerenomeerde vervoerders.

Pluspunten

keurig afgeleverd

Pluspunten

Snelle en goede service tegen betaalbare prijzen.

Voor het ophalen moet iemand de hele dag op vervoerder wachten

Pluspunten

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Pakket is keurig en snel verzonden van Boxtel naar Cambridge.

Pluspunten

Simpel, snel, betrouwbaar

Prijzig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eerste contact was vriendelijk en behulpzaam. Website is overzichtelijk en snel. Prijzen zijn scherp.

Tweede telefonische contact was onvriendelijk en geïrriteerd. Vervolg contact (telefonisch en email) was kortaf en de betreffende telefonist had een duidelijk gebrek aan kennis. Met name op het gebied van het regelen van aanvullende verzekering op mijn kostbare zending. Dat bleek na veelvuldige verzoeken uiteindelijk niet geregeld te zijn, zodat mijn pakket onverzekerd de oceaan overging. Afgedaan met een 'excuses voor 't ongemak' en geen reactie op mijn daaropvolgende klacht. Heel jammer. Eerste en laatste keer dat ik zaken met ze doe.

Takenhofplein 1

6538 SZ Nijmegen