Pluspunten

Snelle service en zeer betaalbaar!

Keuze ophalen; van 9.00-13.00 of van 13.00-18.00

Pluspunten

Goede service. Pakket werd snel opgehaald en de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het pakket moest naar Portugal en wordt correct afgeleverd terwijl andere pakketdiensten het adres niet kunnen vinden. Ik ben 1 keer "vreemd" gegaan door een andere pakketdienst in de arm te nemen maar ben snel teruggegaan bij Chepacargo.

Pluspunten

Prima om mee te werken, prijs direct bekend en afhalen en bezorging als vooraf aangegeven.

Pluspunten

juiste mensen op de juiste plek , gewoon goed en goedkoop

Pluspunten

Ze houden zich aan de afspraak. We waren moeilijk te bereiken i.v.m. groot onderhoud aan onze weg. Maar toch hebben ze op tijd de spullen gehaald en afgeleverd in Oostenrijk. Compliment.

Pluspunten

Goed geholpen door één van uw medewerkers. Wat een klein beetje lastig is, is het contact met de transporteur. Dat gaat via jullie cheap cargo en als er even een klein dingetje is wat je wilt weten is de afhandeling wat langer dan wanneer je direct contact kunt hebben.

Pluspunten

Supergoed. Goede prijs kwaliteit. Extra service nav vragen mbt het ophaaltijdstip en hierop werd volgens afspraak de dag erna nog even terugkoppeling gegeven. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbaar, op tijd, goede handling, heldere website en instructies

Een kortere tijdsperiode aangeven waarop het pak wordt opgehaald. In plaats van een hele dag zou dat een halve dag kunnen zijn.

Pluspunten

Communicatie

Blijf geweldig zijn! Dank jullie wel!

Pluspunten

Overzichtelijke website met duidelijke mogelijkheden

Pluspunten

Snelle, terzake kundige service.

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Goedkoop en duidelijke wat een pakket gaat kosten als je maat en gewicht weet.

Het invulprogramma verbastert gegevens als je ze met kopiëren/plakken invoert. Vervelend als het om adresgegevens gaat.

Pluspunten

snel, correct en resultaatsgericht

ophaalplanning op een afgesproken dag mag iets strakker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Direct prijsoverzicht van vervoerders, handig systeem om meerdere zendingen te volgen

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van cheapcargo voor een pallet zending naar Duitsland via DHL. Het begon met dat de vervoerder niet op de aangegeven datum kwam opdagen zoals vermeld stond bij de order op de website. Cheapcargo gebeld en deze gaf aan dat er iets niet goed was gegaan. Ik zou terug gebeld worden. Bij het uitblijven hiervan zelf wederom gebeld. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de vervoerder de volgende dag zou komen. Deze kwam inderdaad de pallet de volgende dag halen. Bij levering heeft de DHL vervoerder de pallet van zijn laadklep laten vallen, waarop de ontvanger de zending uiteraard heeft geweigerd. Deze was zo slim om het gehele voorval te fotograferen. Vervolgens hebben wij een claim ingediend via Cheapcargo. Gelukkig waren de goederen niet zodanig beschadigd dat wij hebben aangegeven genoegen te nemen met een restitutie van het vervoersbedrag ipv de gehele zending. Echter claimt cheapcargo dat DHL maar een fractie wilt uitkeren. Dit zonder de correspondentie kenbaar te maken die tussen cheapcargo en DHL heeft plaatsgevonden. Wij zijn tot op heden nog steeds in afwachting een restitutie bedrag.

Pluspunten

Snelheid, kwaliteit, prijs

Pluspunten

Betrouwbaar, snel en scherpe tarieven

Pluspunten

Pluspunten

Werkt snel en eenvoudig

Pluspunten

Alles werkt, overzichtelijk, handig

De 'commissie' wordt op het laatst duidelijk, nergens op de site staat dat er extra kosten op de vervoerskosten komen maar er komen op het laatst nog boekingskosten (1 euro in mijn geval) bij. Het lijkt mij dat deze kosten bij de tarieven meteen moeten worden aangegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld

Enige artikelen in de verzonden doos waren beschadigd. Er moet een zwaar voorwerp op hebben gelegen.

Pluspunten

Goed bereikbaar Correcte klantenservice Goede communicatie en vooral: Goede prijzen.

Pluspunten

Vervoeren ook afwijkende afmetingen die andere vervoerders niet accepteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak met internetbestellen

Afhaalperiode is lang

Takenhofplein 1