Topservice

Netjes, doen wat ze zeggen en zelfs bij retouren is alles top geregeld!

Prachtig ingepakt en goed geregeld.

Prachtig hoe Leurink het click en collect systeem heeft gerealiseerd.

Super presentatie en styling.

Super presentatie en styling.

Altijd goed geregeld!

Mooie collectie! Vriendelijk, en op tijd geleverd!

Snelle levering, keurig verpakt.

Mijn ervaring met Leurink mode is dat zij de bestelling snel leveren. Zij voegen altijd een persoonlijke groet bij het pakket. Kwalitatief hoogwaardige producten welke met zorg ingepakt zijn.

Perfect!

Snelle levering en mooi ingepakt!

Gewedig / Chapeau

Ben er erg positief . Mooie site onder ander het design wat mij bevalt . En ook als je de pakketje ontvang staat erop de doos de naam ( Groot) van de winkel en de rekening heel professioneel .

Netjes verpakt en snel bezorgd.

Zondag besteld en dinsdag al in huis

Perfecte snelle levering.

Wederom super kwaliteit en perfecte pasvorm.

Helemaal tevreden!

Netjes verpakt, mooie jas!

Efficiënt ingepakt in een luxe uitstralende verpakking, dan maak je het open…een kadootje, handgeschreven kaartje met proefje van StellaMaris handcreme…kortom een feestje! Bij Leurink weten ze hoe het werkt. Nu wil ik die handcreme ook…;)

Snelle bezorging, ruim aanbod, mooie verpakking

Snel en netjes ontvangen.

Perfect!

In de drukste maand (december) voor het eerst hier een online bestelling geplaatst en zeker niet de laatste. Snelle levering, perfect verpakt, hier is echt aandacht aan besteed door een mooie verpakkingsdoos, duidelijke informatie, een persoonlijk bericht en een leuke sample. Dit zijn de kleine dingen die klanten erg waarderen en hoe service hoort te zijn. Ga zo door :)!

Vriendelijk, snel en prettig geholpen!

De dames van de webshop zijn prima bereikbaar, denken mee met een vraag en lossen het in één keer voor je op. Als het pakketje dan conform belofte op de afgesproken dag aankomt met een leuk briefje en een klein presentje erbij dan weet je hoe je een klant blij kan maken met zijn aankoop!

Gwn een top zaak!

Oke

Jammer dat mijn bestelling niet compleet geleverd werd maar er zijn ergere dingen .

Keurig verpakt

Prima zaak

Prima zaak met fijne mensen en een goed advies

Super snel geleverd

Snelle levering binnen 1 dag, mooi verpakt.

Top service en een leuk kaartje er bij

Mooie verpakking en een vriendelijk berichtje er bij plus nog lotion wat wil je nog meer!

Snelle levering, vriendelijk briefje, mooie verpakking

Enorm goede service

Alles top geregeld!

Meedenken

Meedenken met het product dat ik zocht voor mijn man. Fysieke winkel gesloten vanwege corona, en toch behulpzaam blijven bij het vinden van een passend product. Top!

Dorsetplein 3

7622CH Borne