Kort maar krachtig! Dankjewel!
Ik heb mijn bestelling gisteren geplaatst en het werd de volgende ochtend al geleverd! Ontzettend lief briefje erbij gekregen en netjes ingepakt! Blij met mijn nieuwe trui! Helemaal super :)
Goedenavond Isha, Wat fijn om te horen dat jouw pakketje als een cadeautje op de deurmat viel. Hier zijn we trots op! Met vriendelijke groet, Team Leurink
Goed geholpen / advies. Vriendelijke personeel, koop er graag
Goedenavond Mariette, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag weer terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Team Leurink
Snel geleverd en keurig ingepakt
Goedemiddag Ine, Een dikke 10! Wauw, hier zijn wij heel trots op. Dankjewel voor je lieve recensie. Met vriendelijke groet, Team Leurink
Binnen een dag geleverd. Goed/netjes verpakt.
Hallo susan, Dankjewel voor deze fijne recensie. Veel plezier met jouw Scent Diffuser! Met vriendelijke groet, Team Leurink
Ik heb een verkeerde broek ontvangen maar de afhandeling was goed
Goedemiddag Nelleke, Dankjewel voor je eerlijke beoordeling. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Hopelijk komt de cadeau code die je van ons ontvangen hebt goed van pas! Met vriendelijke groet, Team Webshop - Leurink Mode
Leuke broek besteld, binnen 1 dag in huis in een mooie verpakking met een "dankje-wel" kaart erbij. Zo attent!
Goede communicatie en snelle levering. Top
Goedemiddag Eric, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe trui! Met vriendelijke groet, Team Webshop - Leurink Mode
Goed geholpen.
Hallo Hermine, Dit is een kort maar krachtige recensie! Hier zijn wij trots op. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Team Webshop - Leurink Mode
Ik ben blij met de mooie t-shirts. De maten zijn correct en de pasvorm goed voor mij.
Goedemiddag Ria, Wat ontzettend goed om te horen dat de T-shirts naar wens zijn. Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag. Veel plezier met je aankopen en dankjewel voor deze lieve recensie. Met vriendelijke groet, Team Webshop - Leurink Mode
Heel goed geholpen. Even een ritje fietsen twee uur in de winkel geweest privé hulp begon bij de uitverkoop toen zag ik natuurlijk al die mooie nieuwe collectie dus daar ook van gekocht. Verkoopster zou mij nooit meer vergeten ik was natuurlijk mooi lastig alles wou ik passen maar heel goed geslaagd en heel goed geholpen met de combinaties maken voor het najaar en voor nu en nou ja gewoon fantastisch mijn man was niet zo blij die moest heel lang wachten
Goedemorgen Karin, Oh wat is dit leuk om te lezen! Wij zijn ontzettend blij dat jullie bezoekje bij ons naar wens was. Wat uw man betreft, die heeft het er uiteindelijk vast voor over ;) Jullie zijn natuurlijk altijd weer welkom bij ons in de winkel! Heel erg bedankt voor deze top recensie. Met vriendelijke groet, Team Leurink Mode
Gastvrij, persoonlijk en ongedwongen ontvangen. Mooie winkel, mooi assortiment. Is mij een rit van 100KM enkele reis zeker waard, tot de volgende keer!
Goedemorgen Mats, Wauw, Hier zijn wij trots op! Dankjewel voor deze fijne recensie. Wij zien je inderdaad graag weer terug in onze winkel. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Leurink Mode
Snel en netjes afgeleverd.
Hallo Nieck, Dankjewel voor deze top recensie. Hier doen wij het voor. Veel plezier met jouw aankopen, en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Leurink Mode
Vriendelijke dame gaf relevante informatie
Goedemiddag Nel, Ontzettend lief dat je ons een dikke 8 geeft! Dankjewel voor deze recensie. Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag! Geniet van deze zonnige vrijdag. Met vriendelijke groet, Leurink Mode
Voor mij de eerste keer dat ik iets bij Leurink besteld heb en zeker niet de laatste keer! Snelle levering keurig verpakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top!!
Goedemiddag Jan, Wauw een dikke 10! Hier doen we het voor, dankjewel. We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Leurink Mode
Het voelt als een cadeautje als je het pakketje overhandigd krijgt van de koeriersdienst.
Goedemiddag Ine, Wat een fijne recensie! Heel erg bedankt voor deze lieve woorden. Hier zijn wij trots op! Met vriendelijke groet, Leurink Mode
Altijd goed!
Goedemiddag Marianne, Kort maar krachtig! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Het Leurink Team
Mijn ervaring met deze zaak is me goed bevallen. Veel keus naar wat ik zocht en Snel le verzending. Dus heb t als prettig ervaren.
Goedemiddag Paula, Heel erg bedankt voor deze fantastische recensie. Hier doen wij het voor! Nog veel plezier met je gekochte items. We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team.
Webshop met mooie kleding ! Veel keus En altijd netjes antwoordt per mail of telf ! Ben super tevreden !
Goedemiddag Toos, Wat ontzettend fijn om te horen dat onze service naar wens is. Wij zijn ontzettend trots op deze dikke 10! Dankjewel hiervoor! Met vriendelijke groet, Het Leurink team
Mijn bestelling hing klaar, was even kleine verwarring om welk artikel het ging.Vooraf netjes via mail op de hoogte gebracht dat mijn bestelling binnen was.
Goedemiddag Caroline, Dankjewel voor deze prachtige recensie. Hier zijn wij trots op! We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team.
Goedemiddag Eric, Wij zijn ontzettend trots op deze 10 van jou! Heel fijn om te horen dat het naar wens was. Dankjewel! Met vriendelijke groet, Het Leurink Team
Mooie collectie kleding. Bestelling wordt snel geleverd.
Hallo Anneloes, Dankjewel voor deze fijne recensie! Hier streven wij naar. We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team
een snelle levering maar ook terugsturen geen probleem
Hallo Loes, Wat goed om te horen dat onze service naar wens is. Deze 10 maakt ons trots! We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team
Hallo Marjolein, Een kort maar krachtige feedback. We zijn erg trots op deze 10! Dankjewel voor de fijne recensie. We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team
Keurige levering, jammer van retour door de grootte maar ook het aankoopbedrag weer snel retour ontvangen, dus zeker een adres om een aankoop te doen.
Goedemiddag mevrouw Mooij, Wat maakt het ons trots om zo'n mooie recensie te ontvangen! Dankjewel! We zien je graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Het Leurink Team.