Snelle levering en super verpakt!

Ik heb mijn bestelling gisteren geplaatst en het werd de volgende ochtend al geleverd! Ontzettend lief briefje erbij gekregen en netjes ingepakt! Blij met mijn nieuwe trui! Helemaal super :)

Gezellige winkel, mooie kleding

Goed geholpen / advies. Vriendelijke personeel, koop er graag

Snel geleverd en keurig ingepakt

Snel geleverd mooi verpakt

Binnen een dag geleverd. Goed/netjes verpakt.

Verkeerd artikel ontvangen

Ik heb een verkeerde broek ontvangen maar de afhandeling was goed

Uitstekende service

Leuke broek besteld, binnen 1 dag in huis in een mooie verpakking met een "dankje-wel" kaart erbij. Zo attent!

Goed en snel

Goede communicatie en snelle levering. Top

Perfect.

Goed geholpen.

Ik ben blij met de mooie t-shirts. De maten zijn correct en de pasvorm goed voor mij.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Even een ritje fietsen twee uur in de winkel geweest privé hulp begon bij de uitverkoop toen zag ik natuurlijk al die mooie nieuwe collectie dus daar ook van gekocht. Verkoopster zou mij nooit meer vergeten ik was natuurlijk mooi lastig alles wou ik passen maar heel goed geslaagd en heel goed geholpen met de combinaties maken voor het najaar en voor nu en nou ja gewoon fantastisch mijn man was niet zo blij die moest heel lang wachten

Zeer persoonlijk, hoger segment maar down to earth!

Gastvrij, persoonlijk en ongedwongen ontvangen. Mooie winkel, mooi assortiment. Is mij een rit van 100KM enkele reis zeker waard, tot de volgende keer!

Mooie producten + snelle levering

Snel en netjes afgeleverd.

Vriendelijke dame gaf relevante informatie

Snelle levering, keurig verpakt

Voor mij de eerste keer dat ik iets bij Leurink besteld heb en zeker niet de laatste keer! Snelle levering keurig verpakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Top!!

Keurig verzorgd

Het voelt als een cadeautje als je het pakketje overhandigd krijgt van de koeriersdienst.

Mooie collectie, snelle bezorging, vriendelijk!

Altijd goed!

Prettige degelijke winkel.

Mijn ervaring met deze zaak is me goed bevallen. Veel keus naar wat ik zocht en Snel le verzending. Dus heb t als prettig ervaren.

Fijne winkel- webshop

Webshop met mooie kleding ! Veel keus En altijd netjes antwoordt per mail of telf ! Ben super tevreden !

Mijn bestelling hing klaar, was even kleine verwarring om welk artikel het ging.Vooraf netjes via mail op de hoogte gebracht dat mijn bestelling binnen was.

Mooie collectie kleding. Bestelling wordt snel geleverd.

geweldig

een snelle levering maar ook terugsturen geen probleem

Alles zeer correct

Keurige levering, jammer van retour door de grootte maar ook het aankoopbedrag weer snel retour ontvangen, dus zeker een adres om een aankoop te doen.

Dorsetplein 3

7622CH Borne