Goede inkoop van mooie merken

Snelle levering Wederom top jeans van Ba&sh

Super snelle levering

Top en een leuk bedank kaartje erbij

zeer goede service

de site is prima, de bestelprocedure verloopt goed, zeer snelle bezorging, dus zeer goede service

Tevreden

Snelle verzending! Vriendelijk contact!

Teleurgesteld

2 poloshirts besteld en betaald. Krijg ik later te horen dat ze uitverkocht zijn. Dit vind ik slecht en zeker niet klantvriendelijk. Na een paar dagen nogmaals gekeken, stonden de polo’s nog op de site. Nee ik pas voortaan hier. Groetjes Ingeborg

Vlot met problemen op te lossen

Klant vriendelijk en verzorgd verpakt

Altijd vriendelijk, behulpzaam en adequaat personeel

Na meerdere malen telefonisch contact pluim voor alle zeer betrokken, meedenkend personeel!

Slechte ervaring!!

Het is een fijne site met mooie kleding. Echter heb ik online een kledingstuk besteld, waarna ik een dag later een melding kreeg dat dit item toch al verkocht was in de winkel. Erg ververlend!

Ben tevreden over mijn bestelling.

Nooit eerder wat besteld, maar ga ik in de toekomst zeker vaker doen!

Prima verzorgd

Via shop besteld maar vervolg aankoop gebeld en gereserveerd

Makkelijk bestellen, snelle levering

Het bestellen gaat makkelijk, levering zelfs 1 dag eerder dan gepland rn je kan je pakket goed volgen. Mooie collectie.

Webshop die niet op orde is

Een trui besteld en afgerekend. Later op de dag een mailtje ontvangen waarin wordt aangegeven dat de trui helaas niet meer op voorraad is en ik m’n geld binnen drie dagen teruggestort krijg.

wederom erg slecht

Te laat bezorgd, eergisteren alles teruggestuurd. Ook nog niet gehoord dat het pakket is ontvangen en geld is teruggestort.

Zeer slecht

Levering is niet zoals aangegeven: Volgende dag in huis !!. Het heeft een aantal dagen geduurd voordat het binnen was. Belangrijkste en grootste fout. De mails van Leurink kwamen niet aan op mijn eigen emailadres/account, maar werden naar iemand anders emailadres gestuurd!!!!. En de mail die in naar Leurink heb verzonden met de vraag hoe dat allemaal mogelijk is ,is tot op vandaag 2 juli 2021 nog niet gereageerd. Nee,ik koop niks meer bij Leurink.

Snelle levering en prima service

Blij met mijn aankoop

Een goede beschrijving van de sjaals in de webshop maakte kiezen gemakkelijk. Zeer vlotte levering , fijne attentie.

Top service!

Item werd snel geleverd. In een mooi pakketje.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering !!! Uitstekende winkel.

Fijn dat je kunt bellen en mailen met de dames achter webshop voor vragen en dat hier snel op wordt gereageerd.

Zeer goede service!!

Prima afgehandeld

Idem

Fantastisch!

Heel blij met mijn Isabel Marant tas, snelle levering, hele mooie collectie en mooi verpakt

Snelle levering, leuk aanbod!

Snel verzonden, fijn contact met klantenservice.

Snelle verzending en super service!

Kan niet anders dan deze zaak aanbevelen, mooie kleding en super snelle verzending. Een product retour moeten zenden, wel jammer dat ik daar vezendkosten voor moest betalen maar dat neem ik voor lief.

Dorsetplein 3

7622CH Borne