Snel en goed

Gewoon goed

Snel geleverd, product volgende bestelling

Netjes, compleet.

het was duidelijk en goed omschreven en super snelle levering

Goede wijn behoeft geen krans

Zegt genoeg

Snelle levering en heel klantvriendelijk

Snelle levering en heel klant vriendelijk

goede kwaliteit en snelle levering

Correcte service. Zeer klantvriendelijk. Mooi resultaat op m'n raam.

Correcte service. Zeer klantvriendelijk. Mooi resultaat op m'n raam.

Zeer snel geleverd

De stickers voor onze boot werden zeer snel geleverd en geheel naar wens.

Snel geleverd en goed resultaat

Plakletters besteld voor op een baby bord. Gebeld hoelang het zou duren, werd aangegeven dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden. En het lag inderdaad de volgende dag al in mijn brievenbus. Kwaliteit was ook goed.

Duidelijke instructie, goed product

De gekozen letter waren gemakkelijk op te brengen, de instructie was duidelijk. De instructie op de website was ook gied te gebruiken en leverde een mooi product!

Professionele werkwijze met een geweldig eindresultaat

Handig bestelprogramma, waarin je de grootte van de letters kunt uitproberen. Snelle levering. Eenvoudige manier van plakken. En een geweldig eindresultaat waar ik dagelijks plezier van heb.

Snel en een goed product!!

Makkelijk aanbrengen Top!!

Wordt keurig geleverd

Zit mooi op één vel, hoef geen losse letters te plakken

Toppie

Goede service en uitleg

Altijd snelle leveringen, correcte prijs en prima kwaliteit.

Schitterend

Mooi,snel en heel deel bezorgd

Ideale site om je letters/stickers te ontwerpen Maten zijn prima instelbaar Snelle levering, goede prijs. Kortom: tot een volgende keer!!

Snel en naukeurig

Op zondag besteld en op dinsdag binnen. Eenvoudig zelf samen te stellen, duidelijke instructies en goede kwaliteit.

teleurstellend

alles kleef zeer hard, met uitzondering van de letters zelf... wat een geklooi om de schutbladen eraf te krijgen, zowel deze voor als achter.....is zonder meer de slechtste kwaliteit die ik ooit heb gebruit....

Zoals het hoor netjes en snel

Heb een hele mooie naam sticker laten maken en deze was binnen een aantal dagen in huis. Duidelijke instructies erbij hoe je deze moet aanbrengen.

Heb mijn bestelling aangekregen

De bestelling is toegekomen met wat vertraging door post.Nl Cheap plakkertjes heeft er alles aan gedaan om dit tot een goed einde te brengen bedankt PS: het bestelde bestelling is top top kwaliteit Alvast bedankt Gr Franky Hayse

Goede kwaliteit , snelle levering

Mooi materiaal, exact volgens aanvraag geleverd. Blij mee

Perfecte levering.

Gewoon netjes en snel

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.