Geweldig!

Snelle service en uitstekende kwaliteit!

Superrrrr

Mooie letters en snel geleverd

Snelle levering en mooi uitgevoerd

Mooie plakletters en duidelijke werkinstructies erbij. Snel geleverd.

Mooie site, alles precies naar wens te ontwerpen. Keurige prijzen, snel gemaakt, snel verzonden. Toppers!

Perfect product, en ze denken mee.

Ik heb een perfecte ervaring gehad met mijn opdracht voor Cheapplakletters. Het lettertype dat ik aanvankelijk gekozen had, was niet heel handig voor dat wat ik wilde, ze hebben me geholpen om iets beters te kiezen. Product was perfect, opbrengen was een makkie en het resultaat is prachtig.

Goede website, makkelijk bestellen, brievenbus pakket met instructie, snel geleverd.

Zie zin boven

Super snel geleverd. En heel erg fijn dat de hoogte zelf in te stellen is

Heel goed bedrijf. Levering top. Kwaliteit top. Fijn programma

Oubollige site, werkt wel goed

Prima veel mogelijkheden

Prima veel mogelijkheden Prima handleiding Helemaal goed

Snelle en uitstekende afhandeling

Mooie plakletters met duidelijke handleiding hoe ze te verwerken. Resultaat is precies als verwacht. Handig softwareprogramma om je keuze te maken

goede en gemakkelijke keuzemogelijkheid, snelle levering, letters hechten goed

Zoals boven, maar één opmerking: jammer dat de letters niet nòg kleiner te leveren zijn: het kleinste formaat (bestemd voor achternaam op de voordeur) is eigenlijk te groot, en daardoor wat te opzichtig.

Altijd top!

Snelle levering en altijd top kwaliteit!

Afspraken correct nagekomen en snel geregeld.

Geregeld zoals we het graag wilden.

Zeer snel geleverd in een goede kwaliteit!

Alles ok

super shop goede kwaliteit

goede kwaliteit super stickers

Prachtig bedrijf

Reageert snel. Binnen no time opdracht binnen. Beveel het iedeteen aan. Prijs/ kwaliteit een toppertje.

precies wat ik besteld heb, keurig verpakt, goede kwaliteit!

Super snel bezorgd, top service

Goede service, snelle bezorging!

Super geregeld

Super geregeld

Snel en goed

Goed product, snel per post geleverd. Redelijke prijs.

Beter kan ik niet wensen

Vandaag besteld binnen een paar dagen in huis. Prima kwaliteit

Mooie strakke letters

Snelle levering. Goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen

Top goed product en ben w

Zie bovenstaande

Prachtige plakletters

We hadden naamstickers besteld om op onze brievenbus te plakken. Ze zijn precies zo mooi geworden als het er op internet uitzag! Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, zodat de letters heel makkelijk te plakken zijn. Daarnaast is dit een heel nette prijs!

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.