Snelle levering, perfect product

Mijn zelf gekozen huisnnummers kwamen vlot aan. Heel zuiver gesneden en exact de juiste maatvoering. Prima!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Hoe makkelijk kan het zijn, veel keuze aan letter stijl, kleuren en de volgende dag al geleverd.

zeer tevreden

volgende dag al geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit plakletters

Mooie sticker tegen betaalbare prijs en supersnel geleverd.

prima, snel en correct

als hierboven

Fantastisch service

Snelle levering Prima kwaliteit Zat er zo op Top service

Goede service, snelle levering

Nu meerdere malen besteld en erg tevreden!

Stipt en mooi verzorgd

Heel mooie letters!

Vlotte levering en goed product

Goed product

Super klantgericht

Stickers zijn perfect. Netjes verpakt met duidelijke gebruiks handleiding

Alweer mooi vakwerk geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en afspraak nakomen zeer tevreden al meerdere keren besteld en gaan echt heeeel lang mee zonder verkleuren aanrader

Mooie letters/cijfers

Makkelijk te plakken.☺

goed en snel

snel geleverd tegen een goede prijs

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering, makkelijke website waar je de afmetingen ook goed kunt instellen.

Zoals altijd prima !

Snel en goed ! En de letters zijn gemakkelijk te verwerken en blijven ook mooi

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Prima gelukt om naam in plakletters aan te brengen op buitendeur.

De oorspronkelijk bestelde letters (4 mnd oud) waren helaas niet meer te gebruiken. Wilden niet meer loskomen van plastic folie. Toen maar nieuwe besteld. Dat is prima gelukt. Het lijkt me zinvol om in de gebruikershandleiding te vermelden dat ze niet te lang ongebruikt moeten blijven liggen.,

Snel en goed afgeleverd

Precies binnen gekregen wat ik bestelde. Wat kan je nog meer wensen? Geen idee, GOED is GOED

geweldig

zeer snelle en correcte levering

Erg goede kwaliteit en goede beschrijving hoe het plakken moest

top, snelle levering, goede kwaliteit.

top !!

doen wat je belooft

snel, makkelijke site en goedkoop

Mooi product dat snel en netjes aangebracht kan worden.

Snelle levering en betaalbaar.

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.