Super webshop

Goede kwaliteit, duidelijk, prima service, snelle levering :)

Eenvoudig, overzichtelijk, professioneel en snel geleverd

Moooooooooi

We zijn heel erg tevreden met de geleverde stickers. Snelle levering, duidelijke beschrijving en mooi resultaat!

perfect

Ik heb regelmatig plakletters nodig. Goede en snelle levering. Allen kleuren en lettertype

Zeer goede service. Prijs-kwaliteit dik ok !

Zeer goede ervaring.

prima!

een duidelijke site om te bestellen. vlotte service.

Superservice, snelle levering en makkelijk te bestellen

Al best veel bestellingen gedaan, soms als er dingen van mijn kant niet lukte, kreeg ik goede hulp van het bedrijf. Communicatie verloopt vlot en vriendelijk. Alle bestellingen werden supersnel geleverd en geheel naar tevredenheid. Website is overzichtelijk, veel opties en mogelijkheden en de stickers zijn goed en snel te verwerken. Door de jaren meerdere bedrijven benaderd voor stickers maar geen één die zo'n goede en snelle service levert! 100% tevreden!

Het bedrijf is heel goed. Prima ervaring al een paar keer

Gewoon goed en netjes

Snel en goed

Eer snelle levering , zeer goed materiaal en een goede prijs

erg goed

Snelle levering, prima materiaal Wij kopen onze plakletters voor de zaak altijd hier

Prima product en snel geleverd

Ik had plakcijfers besteld voor mijn kliko. Snel geleverd, duidelijke instructie. Ik had nog wel iets meer

Gewoon een goed begrijpt wat doet wat het moet doen!

Gewoon oké

Goede kwaliteit, snel geleverd

Rond 12.30u de dag ervoor besteld, een dag later binnen zoals aangegeven. Kwaliteit is goed. Kan niet oordelen over de lange duur maar ga er vanuit dat ze dat ook voor elkaar hebben.

Zeer makkelijk aan te brengen. Heel mooi resultaat.

Aanrader

Goede producten tegen een redelijke prijs en keurig bezorgd.

Kwaliteit én snel !

Kwaliteit én snel !

Tevreden

Goede website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeer goede ervaring.

Ik ben er erg blij mee.Snel,mooi.

Super mooi en snel.

Zoals verwacht

Perfect!

Snelle levering volgens opgave.

Eenvoudig te bestellen. Snelle levering volgens opgave.

gemakkelijk en goed

makkelijk bestellen goede kwaliteit zeer snelle levering

Duidelijk, klantvriendelijk en 100% nakomen wat er wordt beloofd!

Uitgebreide keuze, prettig werkend ontwerpprogramma, duidelijke weergave van ontwerp, makkelijk te bestellen en betalen! En volgens toezegging, de volgende dag netjes in enveloppe in de brievenbus. En voor een bedrag dat je ook kwijt zou zijn in de bouwmarkt, maar dan voor een mindere kwaliteit en zeer beperkte keuze.

Eigen lettertype mogelijk en snel geleverd

Het mooie bij cheapletters is dat je een eigen lettertype kan uploaden en gebruiken. Je zit dus niet vast aan een beperkt aantal lettertypes. Daarnaast was de bestelling ook snel geleverd.

Veel keuze, eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Handige tool op de website om vooraf goede inschatting te maken hoe de letters er uiteindelijk uit gaan zien en snelle levering, blij mee!

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.