Helaas kon ik niet goed kontakt maken. Niet via de telefoon en via de mail. Voor mij was het moeilijk omdat ik niet zo op de hoogte ben met internet. Voor deze handelingen moet ik op mijn dochter wachten, die wat verder van mij af woont. Om deze reden kon ik hem niet zo gauw opsturen. Het was een mooie smartwatch, maar omdat ik reuma heb en niet zoveel aan mijn pols kan hebben, mocht ik het horloge terug sturen. Hartelijk dank voor Uw begrip.
Leider nicht robust genug für Kinderuhr Ich habe diese Uhr bereits zum zweiten Mal innerhalb weniger Monate gekauft. Beide Male ist das Display nach einem kleinen Sturz aus geringer Höhe (ca. 40 cm) gerissen, wodurch der Touchscreen nicht mehr funktionierte. Für eine Kinderuhr erwarte ich deutlich mehr Robustheit und Widerstandsfähigkeit gegen Stöße und Stürze. Kinder sind nun einmal aktiv und es kommt häufiger vor, dass etwas herunterfällt. Eine Uhr, die speziell für Kinder konzipiert ist, sollte solche alltäglichen Belastungen ohne Schaden überstehen. Positiv zu erwähnen ist, dass die Uhr ein Schutzglas hat. Dieses konnte einen Displayschaden aber leider nicht verhindern. Mein Fazit: Die Uhr hat zwar gute Funktionen für Kinder, ist aber in der Verarbeitung und Robustheit leider mangelhaft. Für den aktiven Alltag von Kindern ist sie nicht geeignet. Schade, denn ansonsten wäre es ein gutes Produkt. Ich kann die Uhr daher leider nicht empfehlen
Lieber Silas, Wie ärgerlich, dass Sie dieses Problem mit unserer Uhr haben. Wir würden uns gerne mit Ihnen in Verbindung setzen, damit wir die Angelegenheit weiter bearbeiten können. Bitte senden Sie uns eine E-Mail an: [email protected] Sie können uns auch telefonisch von Montag bis Freitag von 10:00-12:00 Uhr und von 14:00-17:00 Uhr erreichen. Wenn Sie es vorziehen, dass wir Sie zurückrufen, geben Sie bitte Ihre Telefonnummer sowie die Uhrzeit und den Tag an, an dem wir Sie zurückrufen sollen. Wenn Sie weitere Fragen haben, lassen Sie es uns bitte wissen! Mit freundlichen Grüßen, Jimmy one2track Übersetzt mit DeepL.com (kostenlose Version)
Uitstekend!! Ik had een probleemje heel netjes snel en zorgvuldig opgelost
Het doet wat een moet doen. Het is geen speelgoed! Wat voor mij juist de doorslag geeft. De kinderen kunnen er mee (video) bellen, berichten sturen met beeld geluid of tekst. Ow ja, en een stappenteller. Ken je de 6610 nog? Hier moet ik aan denken bij one2track. De app zou wel iets gebruiksvriendelijker mogen, dus daar zit nog ruimte voor verbetering.
Goede klantenservice en de E-mail werd snel behandeld. Diverse opties als oplossing. Ik had een screenshot gemaakt van het horloge en ze zagen dat de accu niet meer oplaadde. Er werd zonder kosten een nw kabel en achterkant van het horloge opgestuurd en had dit binnen een dag in huis. Perfecte en snelle service.
Het horloge zorgt ervoor dat wij onze zoon met een fijn gevoel kunnen laten buitenspelen
Het Next-horloge valt toch tegen. Al mag je natuurlijk geen vijfsterren kwaliteit verwachten voor een bedrag van - wat was het ook alweer? - 110 euro. Maar het zakt door mijn eigen kwaliteitsgrens heen. De watch kan niet wat dochterlief van acht allemaal wil. Bijvoorbeeld video-bellen met vriendinnetjes, die ook een (andere) smartwatch hebben. Misschien had ik dat van tevoren moeten bedenken.
Goedemorgen Marcel, Wat vervelend dat jullie problemen ervaren met ons horloge. Wij helpen jullie graag aan een goed werkend horloge. Ik heb jullie een mail gestuurd om jullie probleem verder af te handelen. Overigens kunnen de horloges onderling wel bellen met elkaar. Het is dan belangrijk dat in beide horloges het contact door de ouderapps worden toegevoegd. Op onze overzichtelijke beltegoed pagina kan je terecht voor alle informatie omtrent het verbruik of het opwaarderen van het tegoed: www.one2track.nl/beltegoed Met vriendelijke groeten, Jimmy one2track
Originele beoordeling
Horloges van kermiskwaliteit, wellicht ergens in China in elkaar geknutseld. Met ook nog eens slecht bereik. Niks 'Veilig voor kids´. Bovendien staat de website van One2track bol van de ronkende teksten en zoek je je een ongeluk naar bijvoorbeeld beltegoed opwaarderen. Binnenkort ga ik een Samsung-watch' voor dochterlief aanschaffen: twee keer zo duur maar tien keer meer kwaliteit en mogelijkheden.
Goedemorgen Marcel, Wat vervelend dat jullie problemen ervaren met ons horloge. Wij helpen jullie graag aan een goed werkend horloge. Ik heb jullie een mail gestuurd om jullie probleem verder af te handelen. Ter info: Onze horloges zijn niet 'in elkaar geknutseld in China'. Onze horloges worden rechtstreeks door ons geproduceerd in China. Onze lokale kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producties. Daarmee hebben wij optimaal invloed op het productieproces en de gebruikte materialen. Op onze overzichtelijke beltegoed pagina kan je terecht voor alle informatie omtrent het verbruik of het opwaarderen van het tegoed: www.one2track.nl/beltegoed Met vriendelijke groeten, Jimmy one2track
Het horloge van mijn zoontje laadde niet meer op. Contact gezocht met de klantenservice en die hebben het heel vlot opgelost. Horloge opgestuurd om te laten repareren. Reparatie was niet mogelijk en men heeft een nieuw horloge opgestuurd. Communicatie van de klantenservice was ook top!
Blij met het horloge, geeft een gevoel van veiligheid voor zowel ouder als kind. Bestellen ging in eerste instantie lastig. Ik kon niet meteen telefonisch contact krijgen met de klantenservice, waardoor ik de volgende dag pas kon bestellen. Tevreden over het horloge en de uitstraling. Dochter is er blij mee. Bij normaal gebruik nu eens per 3 nachten opladen. Mij is echter niet helder wat precies geld kost (al kun je dit achteraf zien). Of berichten sturen van en naar mijn dochter beltegoed kost, is mij bijvoorbeeld niet duidelijk. GPS werkt goed, maar niet exact. GPS geeft aan dat dochter, als ze thuis is, zich aan de andere kant van het water bevindt. Fijn dat er weinig 'onnodige' functies op zitten. Stappenteller telt volgens mij soms door met fietsen, niet zo betrouwbaar als een smartwatch.
ook de berichten gaan gemakkelijk heen en weer.
Gegeven voor de verjaardag van mijn kleinzoon. Niet alleen hij maar ook wij (en de ouders) zijn er erg blij mee. Hij mag nu nét wat verder de wijk in en weet ons te bereiken als het moet. Verder geeft het een gevoel van rust als je (snel) weet waar hij uithangt en je hem kunt bereiken als het nodig is. De notificatie in de app dat de batterij bijna op is is zeer handig. En het verlaten van vooraf ingestelde zones werkt ook uitstekend!
Eenvoudig in gebruik te nemen door zowel ouders als kind. Werkt goed en geeft leuke opties zoals foto’s en berichtjes sturen. Wij zijn er erg blij mee!
Soms gaat er iets kapot. Bij ons was dat de achterkant van het horloge, waarschijnlijk door een val of doordat iemand erop heeft gestaan. Hierdoor konden we het horloge niet meer opladen. Na onze melding werd gevraagd het horloge op te sturen. One2track heeft het vervolgens gerepareerd, getest en inclusief een nieuwe lader netjes verpakt in een nieuw doosje binnen een week teruggestuurd. In de tussentijd werden we per e-mail op de hoogte gehouden van de stappen die ze ondernamen en wat de volgende stappen waren. Bij veel andere bedrijven had je voor zo’n reparatie aanzienlijk meer moeite moeten doen en/of kosten gemaakt, maar One2track lost het gewoon voor je op. Wij hebben twee actieve horloges (in totaal vier gehad: één was helaas gestolen en een ander verloren) en hebben in het verleden ook support nodig gehad. Altijd was de support uitstekend. 10/10 voor de klantenservice.
Onze zoon draagt hem graag. Hij kan bellen als er iets is en wij kunnen zien waar hij is. Dit geeft een erg veilig gevoel.
Erg fijn horloge dat onze dochter van 8 zonder problemen kan bedienen. Er is duidelijk goed nagedacht over de functionaliteiten. De bijhorende app voor de ouders werkt ook uitstekend.
Ik ben zeer tevreden met het One2track horloge. Het is gemakkelijk te installeren, heeft een goed werkende en duidelijke app, perfect bereik, goed geluid in het horloge bij het bellen en een duidelijke gps tracking. Heel fijn dat je kan kiezen tussen het afsluiten van een abonnement dan wel het kopen van tegoed. Al met al zeer tevreden als ouder zijnde en daarbij een heel gelukkige zoon (9+).
Mijn beide kinderen, 6 en 9 jaar oud, maken gebruik van de horloges van One2Track. Wij zijn groot fan. De horloges hebben geen extra dingen zoals spelletjes etcetera, waardoor er geen extra afleiding is. De stilte tijd werkt ideaal voor tijdens schooltijd. Ze kunnen dan wel zien hoe laat het is, maar verder geen acties uitvoeren. Als ze naar de speeltuin in de wijk gaan, kan ik ze met een gerust hart daar laten spelen. Ik weet precies waar ze zijn er als er iets is, dan bellen ze. Het geeft mij een gerust en veilig voel en de kinderen ervaren er meer vrijheid door.
Goed horloge , fijn in gebruik
Prettige website, makkelijk te bestellen. Snelle service. Mooi product. Werkt goed.
Het horloge van onze zoon gaf zomaar vanuit het niets geen sjoege meer. En dat was superjammer want wij zijn heel blij met de horloges voor onze kinderen. One2track heeft ons een uitstekende service geboden en opweg geholpen met een nieuw horloge. Omdat deze buiten de garantietermijn viel moesten we een nieuwe aanschaffen. One2track gaf ons een hele mooie korting om alsnog een beetje tegemoet te kunnen komen en het tegoed op het oude horloge hebben ze op de nieuwe overgezet. Ze reageren supersnel en adequaat. Kan niets anders zeggen dan dat we heel blij met ze zijn. Zeker een aanrader.
Top product, doet precies wat het moet doen!
Wij zijn heel blij met dit horloge. Handig om onze dochter even te kunnen bellen. Hierdoor is een smartphone minder snel nodig. Enige minpuntje: batterij is snel leeg, dus om de dag opladen.
Heel tevreden! Alleen jammer dat ik de stilte tijden in het weekend niet aan kan zetten..
Ik ben ontzettend tevreden en blij met het one2track horloge van mijn kinderen, het geeft me een veilig en gerust gevoel. Hoop dat de levensduur ook goed is.
We hebben onlangs een kinderhorloge met gps gekocht. Deze werd heel snel geleverd en was goed verpakt. Ben zeer tevreden en zal dit bedrij zeker aanraden.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 150.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.