Betrouwbaar en kwalitatief goed product

Mijn zoon is zeer tevreden met de horloge.

Gps goed, bellen lastig

Het is een degelijk horloge en ziet er stevig uit. De locatie is heel nauwkeurig. Het swipen gaat niet heel makkelijk. De kids hebben al een paar keer per ongeluk de sos knop ingedrukt of iemand gebeld.

Fantastische service!!

Al een jaar maakten wij gebruik van een gps horloge van One two track. Na een defect in het horloge was het bedrijf heel erg behulpzaam. Uiteindelijk werd geconstateerd dat het horloge niet meer te maken was en hebben wij een nieuwe toegezonden gekregen. Echt top service!!

Fijn product, hele goede service!

Mijn zoontje is erg blij met zijn horloge (Connect Neo)! We zijn heel tevreden. Leuk is dat hij ook kan bellen met zijn broer, die ook een horloge van One2Track heeft. Verder complimenten voor de klantenservice, die ons heel goed en bovendien erg snel heeft geholpen!

Goed functionele en fijne horloge.

Goed functionerende horloge. werkt naar behoren. enigste minpuntje is dat je niet de stiltetijden per dag in kunt stellen. Mijn kind heeft niet elke dag dezelfde tijden op school.

Handige horloge

Kind is makkelijk te volgen en te bereiken. Duurt soms wel even voordat een nieuwe locatie is gevonden. De stappenteller is erg leuk.

Mijn dochter is er helemaal blij mee. Het geeft haar weer meer zelfstandigheid.

Mooi compact horloge!

Wij hebben het kleinste horloge gekocht voor onze dochter. Deze bevalt prima en werkt naar behoren. Verbeterpunt zal wel zijn dat de ouders via de beheer-app kunnen bepalen welke menu-onderdelen je kind kan zien. Video bellen zouden wij bijvoorbeeld uit willen zetten en zo zijn de stappenteller en rekenmachine voor haar nu ook meer afleiding van voordelig.

Je weet waar je kind is

Fijn dat je kan zien wat je kind is, en dat ze zelf met vertrouwen naar buiten kan. Goeie service.

handige horloges en super fijn service

Al meerdere horloges bij one2track besteld. Reparatie binnen het jaar wordt opgelost door een nieuw horloge opgestuurd te krijgen voor nog geen 50 euro. Val je buiten dit jaar, dan kan dit helaas niet, maar dan wel een flinke korting gekregen op een nieuw horloge. Dat is echt fijn! Horloges zijn handig als je kinderen nog net te klein zijn voor een telefoon, maar je wel wil dat ze kunnen bellen. Met de GPS kan je zien waar ze ongeveer zijn, ook leuk om de GPS geschiedenis eens te kijken om te zien welke trajecten ze gedurende de dag afleggen.

Goed en makkelijk

Alles makkelijk te volgen. Van informatie benodigd voor het bestellen tot het installeren. Makkelijk werkende app. Beltegoed opwaarderen eenvoudig. Duurt soms wel tot 2 min om nieuwe locatie op te vragen. Locatie is aardig nauwkeurig.

Perfect!

Precies zoals omschreven, heldere uitleg, werkt direct en gemakkelijk voor de kinderen.

Top producten!

Onlangs het 2e horloge gekocht. Top producten met een goede klantenservice mocht je ergens tegenaan lopen.

Heel klantgericht

Mijn zoontje kreeg voor zijn 7e verjaardag dit horloge. Hij begreep direct hoe het werkte. Helaas viel hij de 1e dag ongelukkig tijdens het rennen waardoor er een barst in het scherm zat. Na contact hierover met One2track kregen we kosteloos een nieuwe horloge. Ook het beltegoed werd direct omgezet. Hele goede service!

Bij twijfel doen

Lang getwijfeld. Maar het geeft zoveel rust. Zoon gaat lekker op pad en als er wat is kan hij me een berichtje sturen. Er was een foutje door het verkeerde horloge te sturen maar na een telefoontje keurig opgelost.

Meestal zeer goede service!

Het bedrijf is telefonisch maar beperkt bereikbaar, maar je wordt vervolgens wel goed geholpen! Beide kinderen hebben een horloge van One2Track en van de nieuwste ging helaas na 1,5 jaar de accu kapot. Net buiten de garantieperiode en erg snel voor een accu (je mag toch verwachten dat deze langer meegaan), maar vervolgens wel goed geholpen (met korting een nieuw horloge moeten aanschaffen). Enige minpuntje: je krijgt het oude horloge niet terug en er wordt (nog) geen antwoord gegeven wat ze met het horloge (en de informatie erop) gedaan hebben. Onze oudste heeft het horloge al een jaar of drie a vier en met dat horloge bijna geen problemen (alleen af en toe een bandje dat kapot gaat, maar dat wordt ook goed en snel opgelost). De GPS is niet heel nauwkeurig en je moet ongeveer twee minuten wachten voordat de locatie wordt ververst, dus als je echt precies wilt weten waar je kind uithangt, is dit misschien niet de beste oplossing. Maar als je wilt dat je kind bereikbaar is voor jou en andersom, is dit de perfecte oplossing.

Werkt fantastisch

Voor beide kinderen een horloge gekocht bij One2Track. Het is zo’n fijn gevoel om te weten waar ze zijn. Het horloge is vrij simpel in gebruik. De kinderen kunnen ons altijd bereiken en ook elkaar als dat nodig is. Mooi strak design. Zeker een aanrader.

Handig maar groot

Handige horloge en makkelijk om in gebruik te nemen. Jammer dat het klokje zelf best groot is om het polsje van onze 8 jarige zoon.

Mooi horloge, goede klantenservice

Mijn dochter is heel blij met het horloge. Het is makkelijk in gebruik en heeft een mooi design. Bij vragen en problemen stond de klantenservice snel voor ons klaar.

Fijn om contact met elkaar te kunnen hebben als nodig is.

We hebben het horloge voor onze zoon zijn verjaardag gegeven zodat we altijd contact met elkaar kunnen hebben als nodig is, wanneer hij buiten speelt. Voor beide geruststellend idee nu hij ouder wordt en steeds iets verder van huis speelt. Hij kan ons gemakkelijk bereiken met het horloge en ook kunnen we ongeveer zien waar hij is (bij huizen niet exact het goede huisnummer). Hij is er erg blij mee en vindt hem stoer. Ik vind hem iets groot om zijn pols, maar is even wennen. We hebben hem sinds kort, dus nog even wennen aan opladen, beltegoed erop etc.

Top bedrijf!

Wij gebruiken al langere tijd de horloges van One2track voor onze kids. Goede en betrouwbare horloges. Zodra er een probleem met een horloge was konden wij deze opsturen en ontvingen wij binnen 1 dag direct een nieuwe. Zeer vriendelijke en doortastende klantenservice. Geen moeilijke vragen of gezeur. Je horloge werkt niet goed meer, we sturen gelijk een nieuwe op, zelfs met gratis extra accessoires! Kortom een top bedrijf qua product en klantenservice! Een echte aanrader!!

Super service!

Wij hadden 2 horloges gekocht voor onze 5 jarige zoon. De UP en de Connect Next. Beide werken super! Helaas was de eerste Connect Up gesneuveld en hebben we de reserve ( UP) in gebruik genomen. Het omzetten van het abbonnement ging vlekkeloos, echter wilde wij toch graag de Connect Next. Deze is ideaal voor videobellen, en de batterij gaat lang mee. De foto's en belletjes die we krijgen van onze man zijn Fantastisch en Hilarisch! GPS is super zuiver en wijkt niet af. De SOS knop is duidelijk en hij vindt deze super stoer! Voor de zekerheid 2 screenprotectors besteld, het blijven jongens ;-) Na telefonisch contact super fijn geholpen en met het overzetten van het abbonnement geen problemen gehad. Een echte aanrader! Lieve vriendelijke groet, Annika Bekker, & Devin

Goed product, erg accuraat

Mooi licht horloge, eenvoudig te bedienen. Uitgebreide instellingen. Accurate GPS locatie.

Het horloge is top! Enige nadeel was dat de oplader niet goed werkte. Daar kwam ik pas later achter. Er werd snel een nieuwe oplader gestuurd. Goede service

One2track NEO: Techniek ok

One2track: NEO, Technisch een aardige oplossing die doet wat het moet doen. Positiebepaling soms even van de rel maar beter dan een chinees horloge dat ik had. Dit is ook chinees maar ontwerp vanuit NL. Video en foto is matig, batterij is ok, zeker niet wat beloofd wordt maar voor dit geld mag je niet brommen. Overduidelijk door een paar technische mensen bedacht maar vergeten een GUI specialist en product designer in te huren. Gebruikers interface, grafische vormgeving is een zwakke plek. Te dik horloge. Klein beeldscherm, rommelige indelingen van schermen en menu’s. Wil je bewust geen fancy horloge met leuke kleurtjes en spelletjes omdat het serieus bedoeld is om je kind te bereiken in nood of voor praktische zaken? Dan is dit een prima oplossing en aan te bevelen. Doet de basics goed maar er is nog een flinke weg te gaan om dit veel mooier en beterder te doen!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.