geweldige service

Nadat wij een nieuwe simkaart moesten bestellen voor een wat ouder horloge bleek deze niet meer met de huidige provider te werken. Daarna is dit door de klantenservice op een prima en zeer nette wijze opgelost door een mooi aanbod te doen voor de aanschaf van een nieuw horloge. Was een prima deal en wij zijn zeer blij met de oplossing van het probleem.

Een top horloge !!

Omdat je heel veel dingen kunt doen, ik mis foto's bekijken

Het geeft ons een heel fijn gevoel als onze dochter buiten gaat spelen.

Iedereen kent het wel. Je kind is heerlijk buiten spelen, maar je weet niet waar. Net even te donker buiten of nog niet thuis voor sport/ eten. Met dit horloge om zijn ze én te traceren en te bereiken. Wij naar hun, maar zij kunnen ons ook berichten. “ mam, A is niet thuis, dus ik loop nu naar B”, komt dan ook geregeld voor. Nadeel is dat er een prepaid kaart aan vast zit met een vast nummer.

Zeer positief

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit horloge. Makkelijk te bedienen door kinderen

Prima geregeld

Prima ervaring Snelle service

Horloge doet waarvoor die bedoelt is.

Zeer gebruiksvriendelijk voor zowel kind als ouder. Niet alleen ouders, maar bijvoorbeeld ook tantes, opa’s en oma’s kunnen de app downloaden en gebruiken. Makkelijk voor als je kind ook een dag ergens anders verblijft. Enig minpunt is de korte gebruiksduur van de batterij van het horloge. Moet elke dag wel opladen, zo snel als die leeg raakt. Ook al staat deze in ‘bespaarstand’.

Topper!

Om niet op 8 jarige leeftijd een telefoon te geven aan onze zoon kwamen we achter one2track via een vriend. Ideale horloge met alle mogelijkheden & altijd bereikbaar! Hij dankt me elke dag weer voor het geweldige kerstcadeau.

Had ik eerder moeten kopen

Wat een fijne horloges zijn dit! Vanuit de doos direct gebruiksklaar en je snapt met de app erbij snel hoe alles werkt. Ook de kinderen (6 & 8 jaar) hadden het heel vlot door. Dat ze zelfs elkaar kunnen bellen was het grootste feest. Horloge heeft een goed formaat voor kinderpolsjes en ziet er stevig uit. Ze worden gebruikt voor spelen in de buurt en op de camping. Voor de kinderen en gevoel van vrijheid en voor mij de veiligheid.

One2track geeft een veilig gevoel én onze zoon is er blij mee!

Enige tijd geleden hebben we een one2track horloge voor onze zoon gekocht. We hebben gekozen voor een horloge dat kan videobellen en foto's kan maken. Onze zoon is hier erg blij mee en vindt het ontzettend leuk om foto's te maken. We hoopten dat onze zoon ook berichtjes en foto's naar opa en oma kan sturen. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen. Op dit moment is er één app waar al het verkeer in gebeurt en dat betekent dat opa en oma ook de berichten kunnen zien die wij naar onze zoon versturen of die onze zoon naar ons stuurt. Dit vinden we wat onoverzichtelijk. Desondanks erg blij dat we hem makkelijk kunnen bereiken wanneer het nodig is, zodat we hem iets meer los durven laten en hij buiten ons gezichtsveld kan spelen.

Eenvoudig goed

Gewoon gemakkelijk en duidelijk! Alles werkt perfect!

Duidelijk en compact

Super handig horloge. Werkt heel goed en eenvoudig te bedienen door onze zoon. De app voor de ouder is ook heel handig.

Horloge gekocht

Snelle levering en onze dochter is blij met het horloge

Horloge voor mijn zoon werd snel geleverd, makkelijk te installeren en fijn in gebruik. Dus helemaal blij mee!

Fantasisch horloge

Super horloge doet wat het moet doen en de installatie is eenvoudig! Ook de app werkt zoals het moet!

Onze dochter gaat vaak naar buiten, kunnen nu zien waar ze is en ook berichten als ze naar huis moet.

Prima GPS horloge voor kinderen

Makkelijk te installeren en een mooi helder beeld. Klein menu op het horloge maar voor het kind precies voldoende, meer heeft hij/zij niet nodig. De opties die belangrijk zijn zitten er op zoals een SOS functie, spraakbericht, bellen of gebeld worden, telefoonboek met max 10 contacten. De stappenteller is een leuke extra functie :) Ook fijn dat iedereen die de app heeft geïnstalleerd ook melding krijgt bij bijvoorbeeld een SOS, tekst/spraakberichtje, batterij van het horloge leeg. Dat mocht je de melding missen andere ook op de hoogte zijn en kunnen communiceren. Via de app kun je van alles instellen en werkt makkelijk. Kortom: een veilig gevoel als je kind buiten gaat spelen!!

Perfect!

Ontzettend blij met deze aanschaf! De batterij ging eerst snel leeg. 1 belletje naar de klantenservice en het was verholpen. Vriendelijk geholpen!

Goede webshop!

Goede, handige horloges, ook voor jonge kinderen met smalle polsjes. Het bellen en berichtjes sturen werkt prima. Geluidskwaliteit is goed. Mijn zoon van 6 is er erg blij mee en wij vinden het ideaal als hij bij vriendjes of buiten aan het spelen is. Snelle levering en goede service. Het oplaadstation werkte niet, maar dat is snel en keurig opgelost.

Het horloge is vrij nauwkeurig

Wij kunnen tot op 3 tot 4 meter nauwkeurig zien waar onze zoon is. Het horloge is kindvriendelijk en daardoor makkelijk bedienbaar voor je kind

Goeie aankoop

Goeie aankoop! Goed voor kinderen makkelijk te bediennen. Dit product is aan te raden.

Meerdere horloges al een aantal jaar in gebruik

Onze drie kinderen maken sinds dat ze zelfstandig buitenspelen gebruik van de horloges van one2 track. De horloges zijn gemakkelijk in gebruik voor de kinderen en voor ons via de app. Levering en informatievoorziening zijn altijd goed. Wij raden ze zeker aan!

Prima bedrijf

Hadden iets verkeerds geleverd gekregen maar echt super netjes opgelost en hoefden het ook niet terug te sturen.

Met een gerust gevoel laten we hem nu naar het schoolplein fietsen.

Even een belletje waar hij is, of stiekem even op de kaart kijken. Heel erg gemakkelijk en accuraat.

Zeer tevreden!

Onze dochtertje is bereikbaar. Duidelijk en gemakkelijk te besturen, doordeweeks staat ze op niet storen onder schooltijd, maar wij ouders kunnen wel aflezen waar ze zich bevind. Goede, juiste weergave van haar locatie. Kortom wij zijn zeer tevreden, makkelijk in gebruik.

Top horloge

Dit is de 2e gps horloge die ik besteld hebt, werkt prima!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.