Een mooi en fijn horloge.

Het is een mooi en fijn horloge. We zijn er erg blij mee. De stappenteller is alleen niet heel realistisch. In de auto telt hij ook de stappen.

Willen niet meer zonder

Het geeft mij veel rust als de kinderen buiten spelen en de kinderen veel vrijheid sinds wij de One2Track horloges hebben. Door de veilige zone in te stellen, krijg je ook een melding wanneer je kind buiten die zone komt. Deze kan je zelf instellen. Het geeft ze een gevoel van verantwoordelijkheid en zelfstandig wat ieder kind goed doet. En mij als ouder rust omdat ik gewoon kan bellen als ze thuis moeten komen en ik ze niet hoef te zoeken in de buurt. Ook de locatie is vrij nauwkeurig.

Wij zijn tevreden

Onze dochter kan nu veilig alleen op pad. De batterij gaat 3 dagen mee bij dag en nacht dragen van de horloge. Wij wonen en beetje buiten de bebouwde kom, de horloge wil bij de locatie een adres geven en die is er niet altijd bij ons wat het soms wel eens lastig maakt, maar als je op de kaart kijkt kan je goed zien waar ze is. Wij zijn tevreden. Ook het bellen en berichten sturen is erg fijn wanneer onze dochter speelt. Bij vragen kan ze ons ook bereiken zonder gelijk een sos oproep te moeten doen.

Uitstekende horloge voor je kind.

Wat een geweldig horloge. Wij wonen sinds kort in een nieuwe wijk. Onze dochter heeft dit horloge gekregen een we kunnen precies zien waar ze is. Ook heeft ze ons al een keer gebeld om de weg te vragen.

Doet precies wat hij moet doen

Prima horloge

Niet positief

Ik heb kontakt gezocht is niet gereageerd. Horloge zegt vaak offline te zijn. Slecht ontvangst. Dus mijn stress is niet minder wat ik wel hoopte met zo'n Horloge. Ik heb 100 euro uitgegeven zodat het een goeie zou zijn nou mooi niet dus. En zit ook nog eens een abonnement aan vast wat niet duidelijk was. En veel minder extra's op dan zo'n goedkope. Ik heb het niet over de spelletjes maar zelf invullen van de veilige straten. Dit is dus niet mogelijk wat ik zeker wel verwacht had. Ben NIET tevreden en raad het niet aan.

Fijn horloge, prima gps functie

Het horloge past goed, werkt makkelijk, ook voor een wat jonger kind (9 en 5). Minpunt is dat als je de app deelt met een ex-partner of andere, dat je ook alle berichtjes krijgt/ziet en andersom die zijn gestuurd, inclusief alle meldingen van een berichtje. Live volgen als een auto gps is het niet, maar met verversen komt dat goed en kan je redelijk precies zien waar je kind is.

Erg fijn horloge!

Simpel te installeren, alles kan je via de app instellen en bedienen. Geeft me een enorm rustig gevoel dat onze zoon ons in nood kan bereiken en ik kan zien waar hij is. Nu heeft hij zijn eigen wekker staan voor zijn medicatie. Steeds weer een stukje meer zelfstandigheid.

Mooi en handig horloge.

Mijn dochter kan fijn buitenspelen en kan mij bereiken wanneer ze maar wilt. Daarnaast kan ik zien waar ze is. Perfect!

Top horloge

Goed mooi horloge als werkt perfect Makkelijk te bedienen En de app ook top gaat zo door

Fijn horloge

Heel fijn om te kunnen zien waar onze zoon is. Installatie ging gemakkelijk. Kinderen kunnen heel gemakkelijk door het menu heen scrollen. Het is wel jammer dat je daar niet iets meer moeite voor moet doen, want onze zoon blijft hierdoor wel erg geintresseerd in de optie om te bellen ipv het zien van de tijd. Verder echt fijn.

Geweldig horloge!

Zo fijn dat mijn zoontje mij kan bereiken en ik hem. Paar keer meegemaakt dat ik hem toch moet zoeken, maar met dit horloge verleden tijd. Super fijn horloge, werkt super goed. Zou het iedereen aanraden.

Erg blij mee!

Makkelijk in te stellen, mijn zoontje vindt het heel stoer, en voor mij fijn dat ik hem kan bereiken en een beetje in de gaten kan houden.

Supermooi en handig.

Horloge gekocht voor mn dochter. Ze is er superblij mee. Ook het koppelen in de app op je telefoon is een fluitje van een cent.

Werkt top

Horloge werkt super goed. Gps is redelijk nauwkeurig. Makkelijk te bedienen voor onze dochter van 7. Ook de app is goed en makkelijk in gebruik.

Tot nu toe goede ervaring met het horloge

Altijd bij de hand. Dus ook altijd bereikbaar. Mij mobiel heb ik niet altijd bij de hand.

goede service

Na de eerste keer vallen, helaas een beschadiging in het glas. Na indienen negatieve recensie is er met ons door one2track contact opgenomen en konden we het horloge op eigen kosten terugsturen. Het horloge bleek niet te repareren en hebben verder kosteloos een nieuwe ontvangen. Dus al met al heel netjes opgelost.

Top horloge!

GPS is nauwkeurig. Wel een groot klokje voor om een kleine pols.

Zeer gebruiksvriendelijk en prettig te dragen

Mijn zoontje van 7 heeft onlangs de Connect Move cadeau gekregen. Omdat hij smalle polsen heeft heb ik bewust gekozen voor een ronde horloge zodat hij geen last heeft van uitsteken hoeken zoals bij een rechthoekig model. De handleiding was zeer duidelijk waardoor installeren en activeren heel gemakkelijk was. Mijn zoontje had het gebruik van het horloge snel onder de knie. Het horlogebandje is van zeer prettig materiaal. Zacht en flexibel en gaat niet zweten. Screenprotector is aan te raden en makkelijk zelf aan te brengen. Heel blij met deze aankoop!

Fijn om op deze manier mijn kind meer zelfstandigheid te kunnen geven.

Over het algemeen heel positief. Fijn dat als er in geval van nood even contact kan worden gelegd. Maar dat het niet een gadget is waar hij en vriendjes de hele tijd mee aan de haal kunnen gaan. Wel merk ik dat het niet altijd helemaal duidelijk is van wie hij een berichtje heeft gekregen, of naar wie hij toestuurt. Daarnaast lijkt de stappenteller veel minder stappen te tellen dan dat hij daadwerkelijk zet, wat voor hem teleurstellend is. GPS wekrt erg nauwkeurig, over algemeen heel erg tevreden!

prima horloge

Het is wel wat aan de grote kant voor een kinderpols. Helaas is het horloge met enige regelmaat offline. Hierdoor kan je niet de instellingen aanpassen of je kind bereiken. Als het horloge goed bereik heeft werkt het zeer nauwkeurig en doet wat het moet doen.

Degelijk GPS horloge met prima netwerk

De Connect Move SE van One2track bevalt ons prima! Het horloge is van degelijk materiaal en past perfect om de pols van onze 8 jarige. Opladen duurt even maar met de juiste instellingen in de app kan hij ook een aantal dagen gebruikt worden voor hij weer aan de lader moet. De GUI van het horloge zelf is eenvoudig te gebruiken voor kinderen en de bijbehorende app na wat aandacht en leeswerk ook prima te gebruiken en bevat veel instellingen. Het netwerk geeft verder een prima dekking en is goed afgeschermd om de privacy te beschermen. het enige minpuntje tot nu toe is de precisie van de locatie bepaling, deze wijkt een 10-20 meter af en dat zou in sommige gevallen wel wat beter mogen. Al met al een echte aanrader (wij hebben een ander merk in de la liggen welke echt niet voor het doel te gebruiken was).

Goeie service, en bekwaam,

Als er iets is denken ze altijd met je mee

Super handig

Heel handig horloge. Vooral de functie bellen en berichten sturen. Mooi voor de leeftijd van 8jaar, waarbij een telefoon nog overbodig is.

Mooi en gebruiksvriendelijk horloge, wij zijn er heel blij mee

Voor Kerst m’n zoon een ConnectGo cadeau gedaan, omdat hij moeite heeft met klokkijken. Helaas viel deze telkens door een error uit. Na fijn contact met de klantenservice, waar vanuit hun kant ze het horloge meerdere keren hebben gereset, kon ik hem terug sturen en heb een nieuwe ontvangen. Deze werkt wel voortreffelijk en mijn zoon en ik zijn er heel blij mee. Vooral met de spraakfunctie, heel duidelijk en prettig en super handig. Bedankt voor de service One2track!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.