Goed product, nog betere service

Fijn horloge. Werkt zeer goed. Uitstekende klantenservice.

Fijn model, met videobellen en voice berichten. Goede locatie. Wij zijn er blij mee.

Gekocht voor onze zoon met autisme. Een telefoon is te lastig voor hem. We hebben nu alleen de nummers van papa en mama erin gezet. Zo blijft het simpel en kan hij ons toch bereiken als hij bijvoorbeeld 10 minuutjes alleen thuis is. Heel fijn dat nu de beeld bel functie erop zit. Dat maakt de communicatie net wat makkelijker voor ons. Wij zijn zeer tevreden en onze zoon kan werken aan zijn zelfstandigheid!

Onze zoon is er heel blij mee!

Veel functies. Goed bereikbaar en blij kind!

Kan me kind bellen en zien en waar die is geweest super

Geweldig apparaat, zonder een telefoon tegeven toch altijd blijven communiceren met mijn zoon

Ik vind dit een top uitvinding. Mijn zoon is nogal dromerig. Als hij uit school was duurde het altijd heel lamg boor hij thuis was en was ik altijd ongerust. Nu stuur ik een berichtje en weet ik waar hij is. Traceren idem dito. Zo kan ik precies zien waar hij is en of hij al vetrokken is etc. Kortom ik ben helemaal weg van deze horloge

Geweldige uitvinding!

Ik twijfelde heel erg over welk horloge bij mijn zoon zou passen. En ik kreeg super goed advies en werd geattendeerd op een horloge dat elk moment uit kon komen. Hier hebben wij uiteindelijk voor gekozen. We zijn er super blij mee! Mijn zoon kan lekker zijn ding doen en mama kan een berichtje sturen hoelaat hij thuis moet zijn voor het eten!

Alles wat ik zocht in een gps horloge!

Ik zocht een goeie gps horloge voor kijn dochter. Waarmee je kunt bellen/berichten/ videobellen/sos knop. En waarbij je heel precies kunt zien waar je kind is. Zelfs de geschiedenis kun je zien waar ze zijn geweest. Batterij gaat zeker 2 dagen mee dat is echt fijn. Horloge is makkelijk in te stellen en ook makkelijk mee te werken voor mn 8jarige dochter. Ik raad je echt deze horloge aan als je op zoek bent naar een gps horloge voor je kind.

Geweldige service

Wat een geweldige service! Nadat mijn dochter was gevallen met haar oude horloge gelijk een nieuwe besteld! De volgende dag al in huis! Beltegoed werd snel overgezet en het horloge werkt fantastisch!

Beperkingen in gebruik/functionaliteit

Voicemail niet uit te schakelen Maximaal 30 karakters bij bericht erg kort Op horloge berichten uit geschiedenis niet terug te lezen

Goede service en goed product

Wij zijn al een paar jaar klant en erg tevreden. Ook de klantenservice is goed en snel!

Handig horloge

Erg handig horloge voor kinderen. Ze kunnen zo meer op pad en laten weten waar ze zijn. De wekker is handig om te laten weten, dat het tijd is om naar huis te gaan.

Great customer service.

After sales service was beter dan verwacht. They were really helpful.

Super service

Verkeerd horloge was bezorgd, maar stuurde al het goede horloge op zodat hij op tijd voor verjaardag er was. Kreeg netjes alles om andere horloge te retourneren. Super fijn geregeld!

Super goede service

One2track heeft super goede horloges maar de klantenservice is ook super goed als er wat is. Snelle reactie en alles wordt netjes afgehandeld! Top

Super service!

Nadat dochter per ongeluk 1x het zwembad in was gesprongen met haar gps horloge, laadde deze een aantal dagen later niet meer op. Onduidelijk of het aan de sprong in het water lag of aan de oplader.. Contact gezocht met One2track en kreeg zeer snel reactie. Ze boden aan om hem op te laten sturen en als bleek dat het waterschade betrof, zouden wij 50%korting krijgen op een vervangend product.. En dat niet alleen! We mochten ook direct voor een vervangend exemplaar gaan en zouden dat een kortingscode ontvangen! Al met al eens super service! Ondanks dat het 'eigen schuld' was dat hij het waarschijnlijk niet meer deed. Wij hebben direct voor vervangend exemplaar gekozen, want eerlijk gezegd missen we het horloge zeer! Superfijn gps horloge en One2track is een superfijne webshop met super service!

Probleemloze horloges,geweldige service!

Degelijke horloges met prima accuduur en bereik.Andere GPS horloges gehad die je halverwege de dag opnieuw op moest laden,deze gaan dagen lang mee en altijd te traceren.Makkelijk te gebruiken app,helaas werkt het alarm als het horloge buiten de ingestelde maximale zone niet altijd maar locatie is altijd goed uitbreiding lezen.Ondanks de goede kwaliteit wisten mijn kids de horloges toch te slopen,na overleg een mooie korting gekregen voor 2 nieuwe,dat is meedenken,dank hiervoor One2track!!

Leuke horloges, fijn voor kids en SUPER service

Wij hebben voor onze oudste een horloge gekocht zodat we hem kunnen zien als hij naar hockey fietst. Ook handig als hij bij vriendjes gaat spelen. Service is top. We hebben een keer het glas stuk gehad, super geholpen. Nu was de batterij stuk buiten de garantie en kregen we nog steeds goede service (wel tegen kleine vergoeding). Wij zijn blij!

Goed product en prima service!

geweldige klantenservice!

Super bedrijf

Bestelling de volgende dag in huis. Product goed verpakt, met duidelijke uitleg. Even contact gehad met de klantenservice en complimenten voor hoe snel en goed ze de vraag hebben beantwoord. Ik zeg een aanrader dit bedrijf!!!

Klantenservice zoals het hoort!

Horloge besteld voor mijn zoon en bij aankomst werkte de microfoon niet. Hierover gebeld. De snelste manier was een nieuwe bestellen en deze retourneren. Kregen een retourlabel opgestuurd. Binnen een dag een nieuw horloge. Wederom gebeld naar klantenservice en binnen een minuut was het beltegoed van de oude naar de nieuwe simkaart overgezet.

Prima product en uitstekende service.

Erg tevreden over de horloges en de uitstekende ondersteuning van de klantenservice van One2track. Niet een continue op de centimeter nauwkeurige plaatsbepaling, maar voor GPS producten in deze prijscategorie veelal accuraat genoeg. Daarnaast ook niet onbelangrijk dat de kinderen er blij mee zijn en zij de horloges ook comfortabel vinden tijdens het dragen. Minder tevreden over de bijbehorende app, hoewel deze kwa functionaliteiten best compleet is en veelal doet wat hij moet doen, is deze weinig aantrekkelijk en intuïtief m.b.t. vormgeving. Ook nogal eens last van bugs en rariteiten. Ben ervan overtuigd dat als het team achter de app deze doorontwikkeld met focus op stabiliteit en kwaliteit, het een topcombinatie zou zijn.

Zeer goed product en een nog betere klantenservice

Wij gebruiken het horloge al een aantal jaren voor onze dochter. Paar jaar geleden werkte het horloge niet meer en is na contact met de klantenservice de simkaart kostenloos vervangen. Daarna geen problemen meer. Nu liep ik tegen een inlog probleem in de app aan en ben weer super goed geholpen door de klantenservice. 1 tip kom je er via de mail niet makkelijk met ze uit dan is bellen echt de uitkomst. Niets dan goeds over dit product en hun service!

Een zeer tevreden papa

Fantastische klantenservice die ons met veel geduld en het aandragen van ideeën heeft geholpen met het oplossen van ons probleem. De hele dag bereikbaar tot na kantooruren. Bedankt voor alle hulp!

Top Service

We hebben nu al enkele jaren een Connect GO horloge en zijn daar heel bllij mee, waar we ook heel blij mee zijn is de service van One2Track, de Service is een echte klantenbinder. We hebben nu 2 keer een probleem gehad en tot 2 keer toe werden we prima geholpen, snelle en adequate reactie van de helpdesk. De eerste keer was het horloge beschadigd geraakt en is het voor een redelijk bedrag gerepareerd en kortgeleden wilde het horloge (Connect GO) niet meer laden. Opgestuurd, bleek uiteindelijk de kabel te zijn en we kregen het horloge kostenloos met een nieuwe laadkabel netjes retour gestuurd. Ondertussen hebben we zelfs een tweede horloge gekocht, het is praktisch en staat nog leuk ook bij de kinderen.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.