Super service

Wat een super service. Een draadje welke de verbinding maakt met de accu was los geraakt. Kostenloos is de reparatie uitgevoerd. Wat een service. Wij waren al zeer tevreden over het horloge. Helaas niet meer sterren kunnen geven. TOP TOP TOP !!!

Hele fijne klantenservice die met je meedenkt en probeert te helpen. Snelle reacties en goede hulp. Zeer tevreden!

Super service

Nadat ik de horloge aantal weken in gebruik had genomen vond ik de intercom functie op de horloge niet zo goed als onze vorige horloge. Zonder enige moeite te doen heeft on2track de horloge laten retourneren en meteen een ander opgestuurd. Zeer tevreden met hun service. Ook word ik altijd heel goed aan de telefoon geholpen wanneer ik de klantenservice bel. Bedankt voor de goeie service.

Super service

Onze zoon heeft zijn tweede horloge.. en is makkelijk en snel geïnstalleerd, wij kunnen hem weer bereiken met buitenspelen. Het tegoed van het oude horloge werd na het sturen van een mail netjes overgezet naar de nieuwe. Bedankt!

Snelle reactie super service

Horloge was kapot en viel net buiten de garantie helaas, kreeg toch een hele mooie korting op een nieuw horloge als tegemoetkoming. Echt super!!! En zeer snel geregeld en gecommuniceerd. Top bedrijf!!!!

Uitstekende nazorg!

We hadden het horloge aan ons nog te jonge zoontje gegeven en nu hij het wilde gaan gebruiken was de simkaart verlopen. Gewoon gratis een nieuwe SIM gehad! Dat is pas Service met een hoofdletter S!

Geweldig product en meer dan goede service- en garantie!

Wij hebben twee horloges aangeschaft voor onze dochters. Naast dat ze erg mooi zijn, zijn ze ook eer gebruiksvriendelijk, zowel het instellen ervan, wat erg makkelijk is met een goede en beknopte gebruiksaanwijzing, als het gebruik erna. Ideaal! Wij hadden er een paar dagen veel plezier van tot ik per ongeluk de horloges om liet met zwemmen. Na contact met de klantenservice, waar ik direct antwoord van krijg steeds, blijkt dat One2track een meer dan goed service- én garantiebeleid hanteert. Wij raden zowel het horloge als het bedrijf ten zeerste aan!

Geweldige service!

Niets is teveel moeite voor de mensen die werken bij One2Track. Snelle reacties op e-mails. Ze denken mee komen meteen met een oplossing. Ik kan ze van harte aanbelen, ze bieden een fanatastisch product aan en als er problemen zijn worden deze meteen opgelost. Eeen voorbeeld voor vele bedrijven!

In 1 woord: TOP!!

Ik heb nu 2 horloges aangeschaft ( verschillende soort en kleur) en ben hier super tevreden mee. Ik raad het iedereen aan!! Nog een ander kleurtje winnen is hier welkom, mijn dochter is een echte diva, elke outfit, ander kleurtje ;-)

Nooit meer een ander merk!

Beste merk in zijn soort! Super duidelijke app en mooie horloges! Altijd een goede verbinding voor bellen en locatie. Onze zoon van 8 gebruikt nu bijna 2 jaar one2track en wilt zelf ook niet iets anders meer. Al meerdere neefjes, nichtjes en vriendjes hebben nu ook one2track! Als het aan ons ligt nog veel meer.

Goede kwaliteit en service

Onze twee zonen dragen met veel plezier hun GPS horloge. Deze functioneren uitstekend. Toen zich bij een van de horloges een defect voordeed werden we na melding direct en persoonlijk geholpen en is het horloge uiteindelijk vervangen. Kortom een uitstekende service.

Mooi product en fantastische service!

Wij hebben een Connect go gekocht voor onze dochter. Omdat het horloge geleverd werd met een missende schroef ter plaatse van SIM, ging het stuk door waterschade. De klantenservice van One2Track is telefonisch en per e-mail goed bereikbaar, en wikkelde de schademelding snel af. Binnen 1 week ontvingen wij een nieuw horloge. Topservice!

Grote aanrader, een GPS-horloge van One2track!

Onze zoon heeft al ruim 2 jaar de Connect GO. Bevalt heel goed en is opvallend sterk: het overleefde al volop bomen klimmen, vallen en stoten. Inmiddels zit er door échte lompheid een barst in het schermpje. Toch doet het horloge het nog steeds. Pas na een zwemtraining, waarbij mijn zoon het horloge vergat af te doen, leek het zijn beste tijd gehad te hebben. Contact gehad met de klantenservice en kreeg zelfs in het weekend snel een reactie. Zij kunnen het telefoonnummer en saldo overzetten op een nieuw horloge. Eenmaal goed gedroogd werkt het oude tot onze verrassing echter weer gewoon goed! Kortom: aanrader, een GPS-horloge van One2track.

Goed product en goede service

Goed Gps horloge (Connect GO) met prima (WiFi en gps) bereik en goede/duidelijke verbinding (spraak en berichten). Scherm is na val van fiets gebarsten. Functioneerde overigens nog wel. Via reparatieservice is het horloge omgeruild voor een nieuwe! Binnen een paar dagen weer een nieuw en direct werkend horloge. Top!

Uitstekende service

Altijd zeer snel en vakkundig geholpen door de klantenservice! Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord. De gesp van het horloge bandje van onze zoon was hij tijdens het spelen verloren, zonder gedoe kreeg ik het bericht dat er een nieuwe toegestuurd werd zonder extra kosten. Dat kom je niet vaak meer tegen. Mocht je op zoek zijn naar GPS producten dan raak ik One2track zeker aan!

Defect snel gefixed

Het horloge werk super. Geen zorg meer waar onze zoon nu weer uithangt. Helaas ging het bandje stuk, maar een nieuw bandje was eenvoudig besteld, nog mooier ook. De gesp ging helaas los. Een mailtje en een dag later lag een nieuwe gesp in de brievenbus. Goede service en belofte wordt nagekomen. Zeer tevreden.

Top: goede producten, website en service

Op de website is de juiste info te vinden om een goede selectie te maken. Bestellen ging erg makkelijk. Bestelling werd snel geleverd. Vanaf inpakken en verzenden tot aan het afleveren word je goed geïnformeerd waar je pakketje is. Service is super, we hadden problemen met de verbinding tijdens oproepen. We hebben onze horloge ter reparatie aangeboden en een dag later kregen we een nieuwe horloge toegestuurd. Top dus!

Dit is hoe service naar de klant toe hoort te zijn Top!!!

Het lusje van het horloge bandje van mijn dochtertje was gebroken,zonder poeha of gedoe kreeg ik het bericht dat er een nieuwe toegestuurd werd. Of te wel,garantie ook voorbij de deur,Top!

Super Service!

Altijd zeer snel en vakkundig geholpen door de klantenservice, een dingentje kapot netjes opnieuw toegestuurd gekregen.

super service

horloge was na 2,5 jaar schermpje kapot. gelukkig een mooie aanbieding mogen ontvangen voor een nieuwe. het horloge is voor de kinderen echt een aanrader. superveilig en handig als ze veel buiten spelen.

Zoontje beschadigd na 2 jaar zijn horloge, ik bel en krijg meteen een vriendelijke dame aan de telefoon. Zij checkt de gegevens en stelt een mooie oplossing voor. Ik ontvang een dag later een nieuw toestel. Het beltegoed op het oude toestel wordt na een mailtje binnen 6 minuten overgezet naar het nieuwe toestel met een mailbevestiging er meteen achteraan.

Snelle, vriendelijke en goede service

Het horloge van mijn zoontje viel een paar dagen na aankoop. Het schermpje was gebroken. Ik kon het direct terugsturen, werd zeer vriendelijk en snel geholpen en binnen een paar dagen was er een nieuw horloge bezorgd. Let wel: deze service is alleen binnen een maand na aankoop, want het schermpje valt niet onder de garantie. Desalniettemin vond ik de service top!

Super service

Ze zijn makkelijk telefonisch te bereiken, helpen je goed. Door een kinderstunt van mijn zoon was het schermpje kapot gegaan en had ik al spijt dat ik een duur horloge had gekocht. Nu blijkt dat one2track voor €30 een nieuw toestel opstuurt. Van zijn eigen zakgeld heeft mijn zoon dit betaald en wacht nu met smart op het nieuwe horloge, daar zal hij weer enorm blij mee zijn!

Geweldige service

Het scherm van het horloge van onze dochter gaf dubbel beeld. Een mailtje gestuurd en binnen 24 uur een mail terug dat hij opgestuurd kan worden ter reparatie. Dat vervolgens gedaan en met 3 dagen weer een mail dat ze geen idee hebben hoe het kon en dat onze dochter een volledig nieuwe horloge ontvangt! Kortom communicatie en service zijn top!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.