Dankbaarheid

Ik ben zeer tevreden over jullie snelle hulp en antwoorden mijn dank daarvoor, Lenie

Fijne en snelle service

Op dag 1 van onze vakantie laadde het horloge van mijn zoon (Connect Move) niet meer op. Juist tijdens de vakantie, in een onbekende omgeving, is een dergelijk horloge fijn om te gebruiken. Ik heb het horloge opgestuurd vanaf mijn vakantieadres. Twee dagen later was het toestel al gerepareerd (bleek een defect achterkantje, is toen vervangen) en na contact met de klantenservice was het horloge de volgende dag terug op mijn vakantieadres! Heel fijne en snelle service!

Fantastische service!!

Onze zoon was gevallen en daardoor was het scherm van zijn horloge kapot. Omdat zijn horloge nog geen jaar oud was heb ik gebruik gemaakt van de touchscreen reparatie; echt perfect! Met een paar dagen hebben wij een nieuw horloge ontvangen. Echt heel blij mee!!

Fantastische uitvinding, en goede service

Wat een verademing: met dit horloge om mag onze zoon van 7 jaar iets verder van huis spelen, en speelt hij uren buiten met zijn (iets verder weg wonende) vriendjes. Voorheen was hij moeilijk buiten te krijgen en "hing" hij veel binnen rond omdat in een kleine straal om ons huis niet veel leeftijdsgenoten wonen. Nu komt het buitenkind wat hij eigenlijk is, naar buiten. Hij belt netjes als er iets is en we kunnen hem makkelijk naar huis laten komen als dat moet. Inmiddels 1 keer een vraag gesteld aan de klantenservice over iets wat ik verkeerd had ingesteld, en binnen een uur kreeg ik antwoord. Superservice!

Super service en goede producten

Super snelle service! Horloge scherm was kapot gegaan. Gevraagd of ze dit konden repareren. Kreeg netjes een email terug dat dit nog onder de garantie viel. Kreeg een nieuw horloge, binnen 1 week. Tweede keer ging het horloge binnen twee maanden weer kapot ( kinderen…) maar ook deze keer geen probleem. Echt super nette service. Erg tevreden.

Super goede service!

In maart voor de 2e keer een horloge gekocht bij One2Track. Oude was versleten, maar beviel ons zo goed dat we ipv een telefoon weer een horloge hebben gekocht voor ons zoontje. Helaas laadde het nieuwe horloge na een paar maanden niet meer op. Eerst een nieuw kabeltje gekregen om te proberen, maar toen dat ook niet hielp hebben ze het horloge proberen te maken, wat helaas niet lukte. Nu krijgen we een nieuwe horloge, valt onder de garantie. En dat allemaal in een paar dagen tijd geregeld! Super service dus!

Ik word altijd direct geholpen en met succes.

Zie vorig bericht

Fantastische service en goed product

Wij hebben voor onze kinderen een horloge, echt een aanrader! Naast elkaar kunnen bellen en berichten kunnen sturen, stimuleert dit ook het klokkijken en zelfstandigheid! Klantenservice is er 1 volgens het boekje. Mail/ bel en je wordt direct geholpen.

Goede service!

Onze zoon heeft een Connect Go horloge die net buiten de garantieperiode helaas bijna onbruikbaar werd door de snel teruglopende batterijduur. Het bleek dat de accu ook daadwerkelijk defect was. Dit is door one2track snel (in een week) en kosteloos gerepareerd. Complimenten voor de goede service (net) buiten de garantieperiode van 2 jaar. Kort samengevat: Diepe buiging voor de goede klantenservice van One2Track! Als je twijfelt hoef je de aanschaf dus voor de service zeker niet te laten.

Goede en snelle service!

Mijn zoontje heeft een ConnectTouch horloge die (vorig jaar) net buiten de garantieperiode problemen ging vertonen met de batterijduur. Het bleek om een defect in de accu te gaan, die snel en kosteloos werd gerepareerd. Vorige week was het horlogebandje losgeraakt na een valpartij, waarbij het pinnetje van het bandje kwijt was. De klantenservice heeft kosteloos een nieuw setje pinnetjes opgestuurd, zodat we het horloge weer kunnen gebruiken. Kortom, complimenten voor de goede klantenservice van One2Track!

Wij hadden 2 verschillende horloges besteld. Makkelijk uit elkaar te houden. De een had heel goed bereik maar de ander bijna niet. Hierover telefonisch contact gehad. En vriendelijk en netjes geholpen. We hebben het nog op de andere manier geprobeerd maar bleek toch niet te helpen. Toestel terug gestuurd, nakeken maar bleek niets te zijn. We kregen de mogelijkheid om de koop te ontbinden, het toestel terug te krijgen. Maar wij hebben het omgeruild voor toch het zelfde toestel als wat we al hadden. Waar totaal niet moeilijk over gedaan werd. Een hele goede service, netjes geholpen, top!

Super product

Super fijn horloge en erg gebruiksvriendelijk! Helaas hebben wij hem van korte duur gehad, omdat mijn zoon hem is kwijt geraakt op het strand. Maar dat mag de pret niet drukken en wij zullen binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen zodat hij op de volgende vakantie ook weer te volgen is! Zeker de moeite waard!

Goede service bij problemen

Al enige jaren heeft mijn vader met alzheimer een horloge, Omdat hij graag fietst en wij bezorgd waren, hebben we hem een horloge gegeven. Dit werkte voor ons heel geruststellend. Omdat mijn vader vaak op knopje drukt af en toe problemen. Na een mailtje was dat meestal weer opgelost. Ook tot 2 maal toe een nieuwe simkaart gekregen, zonder kosten. Heel fijn. Kosten zijn heel betaalbaar, raad het regelmatig aan als ik op het werk ben aan kinderen van kwetsbare ouders.

Moeite waard

Heb 2 horloges van dit merk en bedrijf. Ik ben zeer tevreden over de horloges. De klantenservice verdiend een dikke pluim hoe ze klachten ontvangen en afhandelen. Ga zo door.

zeer indrukwekkende service

9 maanden geleden een belhorloge voor onze dochter gekocht, en hij zat achteraf gezien in haar hockeytas toen haar bidon lek is geraakt: waterschade viel niet binnen de garantie, maar ik kreeg alsnog 50% korting aangeboden op een nieuw waterdicht horloge dat noem ik nog eens service!

Fijne horloges en zeer klantgericht geholpen.

Wij hebben voor onze beide zoons een horloge gekocht waarmee ze ook kunnen bellen en inclusief GPS. Het horloge werkt precies zoals verwacht, nauwkeurige GPS, goed geluid met bellen en versturen van berichten gaat ook gemakkelijk. Helaas heeft mijn zoon in een enthousiaste actie het glaasje van zijn horloge gebroken. Gezien dit eigen toe doen was had ik weinig verwacht. Toch wilde one2track het horloge bekijken om te zien of ze er iets mee konden, dit was helaas niet het geval. Toch hebben wij voor een prachtig gereduceerd bedrag een nieuw horloge ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de service die wij hebben mogen ontvangen.

Android app werkt weer

In eerste instantie had ik een issue met de app. Omdat ik zelf de verkeerde koppel ID had ingevoerd ging een beveiliging in werking zodat ik niet de locatie van een apparaat dat niet aan mijn account gekoppeld moest worden kon herkennen. Terecht dat die mogelijk niet bestaat lijkt mij. De service desk heeft mij naar aanleiding van mijn reactie benaderd en het probleem 's avonds buiten kantoortijd voor mij opgelost. Klasse service en de app werkt weer.

Uiteindelijk goede service

Helaas raakte het 2e exemplaar van het Connect Go horloge na 2 defect. Het 1e exemplaar waren wij zelf vergeten op vakantie. Na onderling mailverkeer heeft One2track het herstel cq. vervanging vlot en snel opgepakt. Voor ons tweede kind zullen wij als ze wat ouder is niet lang na hoeven te denken waar we een horloge bestellen. One2Track verzorgt ook zelf Nederlandstalige doorontwikkeling van de app en bescherming van de privacygevoelige locatiedata van onze kinderen. Alternatieven van andere Nederlandse en Buitenlandse providers kunnen hier niet tegenop/

Geweldige service!

Het horloge van mijn zoon had na een jaar wat problemen met de gps. Na contact het horloge opgestuurd voor reparatie. Uiteindelijk zelfs een hele nieuwe horloge gekregen! Wat een fijne service!

Top service.!

Onze zoon was (hard) gevallen, helaas horloge kapot. Enorm balen want we zijn zeer tevreden met het horloge.. Vanwege de leeftijd van het horloge en later bleek ook dat het geen wat kapot was helaas niet onder de garantievoorwaarden valt hebben we tegen een super korting een nieuw horloge.! Alles was binnen enkele werkdagen geregeld (het opsturen en ontvangen van het nieuwe horloge) Super blij met deze snelle en goede service.!

Geweldige service

Bij storing is na een telefoontje/mailtje het "probleem" opgelost. Dat is service.

Onze dochter had de One2Track Connect Touch SE van ons gekregen in oktober. De app op onze telefoon werkt gemakkelijk, we weten waar ze is, al maken we weinig gebruik van de track functie. Wij gebruiken voornamelijk de bel functie en de berichten functie. Vorige week is zij in het zwembad gedoken met haar horloge. Erg jammer, want dit model is niet waterdicht en wij waren heel erg blij met dit horloge. Contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd ik zeer vlot en keurig geholpen. Het oude horloge hebben we opgestuurd en ik heb een gloednieuw horloge, tegen een zeer aantrekkelijk tarief mogen bestellen. Dit keer de Connect Move, die wel waterdicht is. Dus niet alleen het horloge, maar het bedrijf krijgt van mij ook een 10+! Wij zijn zeer tevreden.

Top ervaring

Snelle service en het horloge werkt prima. Helaas was mn zoontje er al na twee weken flinke mee gevallen en precies op het scherm. Eigen schuld maar gelukkig voor 30 euro ruilen ze hem om voor een nieuwe. Helemaal top, maar vervolgens krijg ik een mail dat ze het geld terugstorten omdat het nog maar zo kort geleden was dat ik hem gekocht had. Helemaal geweldig!!!

Super snelle en goede service

Als ik een vraag stel of service nodig heb, krijg ik altijd direct een vriendelijke reactie en passende service. Super fijn!

Uitstekende klantenservice

Nog geen jaar geleden kocht ik bij One2track de Connect Move voor mijn zoon en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Het horloge en de One2track app zijn erg gebruiksvriendelijk en de kosten zijn ook zeer schappelijk. Recentelijk was door een ongelukje tijdens het buiten spelen het horloge zodanig beschadigd dat hij niet meer te repareren was. Na een korte mailwisseling met de klantenservice heb ik het kapotte horloge inclusief SIM kaart naar One2track. De volgende dag nog kreeg ik een e-mail van de klantenservice dat ze kostenloos een nieuwe Connect Move naar me zouden opsturen. Twee dagen later kon mijn zoontje zijn nieuwe horloge al in gebruik nemen! De manier waarop One2track met zijn klanten omgaat is echt geweldig. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.