binnen 1 jaar problemen met het scherm

ik mag het opsturen ivm garantie. ik twijfel aan de kwaliteit van het product. kan ook toeval zijn dat nu bij ons display probleem geeft. als het display geen probleem had gegeven had ik het product zeker aanbevolen.

Super service

Klantenservice is top, vriendelijk, kundig en denken mee. Na een defect in het horloge werd alles in het werk gesteld om een vervangend horloge nog op tijd bij ons te krijgen voor onze vakantie.

Fijne horloges, top service!

Voor onze dochters een horloge gekocht. Rebel voor de jongste en Play voor de oudste. Beide horloges werken perfect met de app en de meisjes vinden het ook beide leuk om ze te dragen. Het lukte niet meer om de Rebel op te laden. Horloge opgestuurd en binnen een paar dagen uitleg wat er aan de hand was en het gerepareerde horloge retour.

Door directie goed geholpen

Eerste instantie niet goed geholpen maar uiteindelijk alles goed gekomen en naar tevredenheid geholpen.

Geweldige service

Het horloge van mijn zoon was door onze eigen schuld beschadigd. Hierdoor konden wij het horloge niet meer opladen. Ondanks dat het onze schuld was en het horloge al ruim 1 jaar oud is heeft One2track het onder garantie opgelost. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen. Als mijn jongste zoon oud genoeg is wordt zijn horloge ook bij One2track besteld

Het bandje van mij zoon ging stuk en heb zonder problemen een gratis gespje gekregen. Top service!!

Geweldig product, vooral omdat het horloge ook waterdicht is!

Geweldige services!

Smartwatch werkte niet meer, deze teruggestuurd zodat ze het toestel konden nakijken, deze werkte echter helemaal niet meer. Kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen

Super klantenservice, daarom keuze voor One2track

Er zijn veel verschillende aanbieders, maar One2track steekt er met kop en schouders bovenuit door hun goede klantenservice.

Prima service, snelle afhandeling

Het horloge van mijn zoontje ging steeds vanzelf uit. Het is opgestuurd en meteen gerepareerd (nieuwe accu). Het viel binnen de garantie termijn, maar toch, er werd niet moeilijk gedaan. Aan de telefoon ook altijd correct en kundig.

Super service!

Erg fijne en snel reagerende klantenservice!! Bieden perfecte (online) ondersteuning wanneer nodig, en komen afspraken meer dan waar! Zeer tevreden!

Super service en super product

Wij hebben twee verschillende horloges. Ze doen het super. Zeer vriendelijke behulpzame klantenservice die er echt alles aan doen om je te helpen als het even niet wil. Installatie is super simpel.

Super service!

Pinnetje van horlogebandje was kwijt. Zonder probleem direct nieuwe opgestuurd! Super!

Geod

Het is heel geod

Nieuw type horloge is fantastisch

Ons eerste horloge werkte vaker niet dan wel. De service van One2Track is echter fantastisch! Na onze klacht en verschillende pogingen om hem goed te laten werken, is het horloge vervangen door een nieuwer type, de Move. Wat een verschil! Zeer makkelijk en goedkoop in gebruik. Onze dochter gebruikt de voice-berichten met grote regelmaat. Wij horen dan heel duidelijk in de app wat ze heeft ingesproken. Zij is er dan ook erg blij mee en trots op. Er kan altijd iets mis gaan, dat hebben wij ervaren. Hoe het opgelost is, daarmee maken ze het verschil. One2Track is een aanrader

super service

Van mijn dochter haar horloge was het scherm kapot, Fijn en snel contact aan de telefoon. Na het horloge opgestuurd te hebben binnen een week reactie echt een top service. Het horloge kon niet meer gemaakt worden dus een nieuwe opgestuurd gekregen. Heel erg fijn bedankt !

Super service

Een dikke tien voor de klantenservice die snel reageert op mailtjes en de horloge die heel snel gemaakt kon worden en weer terug gestuurd. Ik zou zo weer bij one2track bestellen!

Super service

Mijn kleinzoon was gevallen met zijn horloge waar hij toen helemaal stuk bleek te zijn met klantenservice gebeld die deden gelijk een super bod ze zij stuur hem op en met een bijbetaling van € 29.95 woord er een nieuwe gestuurd super

Goede en snelle service

Na 1 dag al gehoord wat er aan het horloge mankeerde , dat het probleem gratis opgelost was en dat het horloge weer naar mij opgestuurd werd .

Fantastisch!

We hadden een probleem met het horloge. Een mailtje gestuurd na de klantenservice, hier werd zelfde dag nog op gereageerd, en kon actie ondernomen worden. Horloge is nagekeken, ook hiervan meteen een mailtje wat er "niet goed functioneerde". En of alles na wens was. Kortom deze service kom je bijna nergens meer tegen!. FANTASTISCH!!

Tip: voorkom kosten en neem je horloge direct in gebruik.

Zelf enige tijd geleden een horloge gekocht en wilde deze enkele maanden later activeren. Helaas lukte dit niet omdat er geen device id op het horloge stond. Na contact met de klantenservice was deze niet meer te achterhalen omdat de sim inmiddels verlopen was. Hierdoor nogmaals een sim moeten aanschaffen. Dit voelt niet goed.

Super service

Wat een prettige communicatie en klantenservice... complimenten en dank :) Door misverstand in de problemen met de SIM en heel snel en fijn opgelost. Dank Merel, dank One2track!

Geweldige service

Het laadkabeltje was defect. Er werd direct een nieuwe geleverd!

Super service en snelle reactie op vragen

Super service en snelle reactie op vragen

Mijn zoontje had met kerst de connect go gekregen. Echter had hij hem per ongeluk ( zat nog in z'n jaszak) stuk gemaakt. Het touche Reem was helemaal aan diggelen. Ik kon het horloge zo opsturen en kreeg voor 30 euro een gloednieuw horloge binnen een paar dagen opgestuurd!!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.