Goede snelle service, ook bij problemen

Nadat mijn horloge niet meer werd opgeladen heb ik mail verkeer gehad met one2track en zij stuurden mij een nieuwe laadkabel af om deze uit te proberen. Helaas werkte dit niet en heb meteen het horloge mogen opsturen voor reparatie. Horloge was weer zeer snel terug en gerepareerd onder garantie. Top en snelle service

De one2 track van mijn zoon had een storing wat onduidelijk is. Ik heb gewoon een nieuw exemplaar gekregen

Uitstekend geholpen door de telefoniste en de klantenservice.

De telefoniste gaf ons een goed advies en was behulpzaam om het horloge te laten repareren. De klantenservice komt met een zeer gedetailleerd rapport van de reparatie verrichtingen en met een advies. Kortom een uitstekende service.

Het perfecte (kinder) gps-horloge!

Een gps-horloge waar je kind mee kan bellen in geval van een vraag of nood, een horloge waar jij je kind mee kan bellen, maar je kunt je kind dus ook via een app lokaliseren en zien waar hij/zij zich op dat moment bevindt. Ideaal dus voor kind en ouders om zo op deze manier in contact te blijven, zonder meteen te moeten overgaan op een telefoon. Verder is het een zeer gebruiksvriendelijk telefoon, zowel voor de ouders als ook het kind.

Mooie app. Mooi horloge. Goede support.

Van Kitstel overgestapt op one2track. App ziet er goed uit met veel mogelijkheden. Horloge werkt prima. Voordeel dat je alle horloges op een scherm kan zien en dat je via de app heel makkelijk kan opwaarderen.

leuk horloge voor een redelijk nette prijs. Verwacht geen top product.

aanschaf connect Go voor onze zoon, februari 2020; min punten: Horloge is alleen engels of chinees in te stellen. Dit is anders dan de site doet vermoeden. Tracking gaat erg vaak op GPRS wat inhoud dat de nauwkeurigheid maar 500 mtr is. Pas na enige tijd buiten wordt het gps signaal actief en kun je het horloge beter volgen. wifi pakt hij bijna nooit. Tracking staat standaard op om de 10 min. Verander je dit in continu bij houden dan is de accu van de horloge zeer vlug leeg (gaat geen dag mee dan) horloge is zeker niet redelijk kras vast dus je kind zal hem vlug beschadigen. (eerste dag al wat krassen op de omkasting en gelukkig een scherm protector op het scherm geplaatst bij aanschaf) Onze zoon is nu 7 jaar en het bandje van de kinder horloge moet op de kleinste stand om het horloge enigszins vast om de pols te krijgen. Wanneer je gaat bellen of berichten gaat sturen met het horloge dan gebruikt de telefoon direct ook veel meer data waardoor je prepaid bundel vlug op raakt. (dit is overigens ook zo bij continu tracking) Het opladen was in het begin even een "dingetje". Het meegeleverde kabeltje is netjes opgerold maar dit zorgt er ook meteen voor dat het kabeltje met de magneetjes niet erg goed blijft zitten wanneer je het horloge op wilt laden. Dit wordt wel iets beter na een tijdje merken we. Een berichtje sturen naar het horloge is nog een omslachtige procedure. dit zou makkelijker gemaakt moeten worden. Plus punten: De meegeleverde documentatie is helder en de app is makkelijk te installeren. Dit is verder ook allemaal netjes in het Nederlands. De instellingen voor app en horloge zijn begrijpelijk en je loopt makkelijk door de menu's heen. Voor onze zoon van 7 is het een makkelijk te begrijpen horloge waardoor hij al vlug snapte hoe het horloge werkt. Prepaid tegoed is makkelijk via de app op te waarderen met een minimum van 10 euro. Er zit ook een geschiedenis functie op zodat je kan zien waar het horloge allemaal is geweest.

Wij zijn super geholpen door one2track.. Mij zoontje horloge kapot (door hem zelf ) .. binnen een jaar .. opgestuurd..tegen een vergoeding meteen een nieuwe !! Ik had verkeerd opgestuurd.. klanten service ging meteen uitzoeken .. was zo geregeld .. super netjes .. En de horloge is ook super fijn .. een mooie tussen oplossing.. Ik wil dat me zoontje 10 jaar nog geen telefoon geven ..

bijzonder tevreden over product en bedrijf !!

We hebben diverse keren contact gehad, ook over mogelijke andere oplossingen voor mijn zoon, natuurlijk kan men niet alles maar denken zeker mee. Vanavond was onze zoon weer weggelopen uit de instelling, maar doordat we hem konden volgen omdat hij zijn Connect Touch omhad, hebben we de politie op de juiste plek in de weilanden kunnen manoeuvreren en dat is helaas niet de eerste keer. Hij stond in een sloot en onder hoogspanningsleidingen en af en toe waren we het signaal kwijt, maar uiteindelijk bleef het horloge toch weer contact houden. We hebben de bel en berichten functie niet gebruikt, omdat we bang waren dat hij dan het horloge zou weggooien. Maar in het verleden heeft hij zelf wel eens gebeld als hij in de gaten had niet slim bezig te zijn. Kortom, erg blij mee, volgende stap is een "enkelband"....iemand een tussenoplossing ?

Goed product en goede service

Voor mijn dochter een Connect Go gekocht. Het horloge werd snel bezorgd. Ik kreeg, door mijn schuld, het horloge niet helemaal werkend via de app die ik al op mijn telefoon had van een tijd terug. Bleek dat de app een geüpdate moest worden. Zeer prettig geholpen via de telefoon. Daarna werkte het nog niet helemaal lekker, maar binnen een dag kreeg ik een mail met de oplossing. Werkt nu perfect. Geeft goed de locatie van het horloge aan en bellen/berichten sturen werkt heel goed. Dochter erg blij met het horloge en vooral de stappenteller. Zeker een aanrader dit product van One2track

Ik ben zeer goed geholpen

Heb een aantal keren via de mail contact gehad. Kreeg snel een reactie terug met begrijpelijke informatie waardoor mijn probleem snel opgelost werd. Ik ben super tevreden en beveel one2track van harte aan!

Snel antwoord en goede service

Ik had een probleem met mijn horloge bleef offline. Op mij mail werd direct geantwoord. En na onderzoek zonder probleem een nieuwe simkaart gestuurd omdat men dacht dit bij zou dragen aan het oplossen van het probleem.

One2trach watch...Great product! usable in EU and very reliable! Unlike the belio watches we bought.

I urgently needed 2 smart watches before the holiday as the 2 belio watches my elderly in-laws bought for my children 2 years ago became useless due to belio’s negligence. You see, the app Belio said we could use to monitor and program the watches became useless the same year of activation!!. And the replacement app doesn’t work with our belio watches! So belio did not inform us prior to the purchase nor while using their product that their app would be useless that same year! We received no notification on that... otherwise we would have never purchased their watches. (FYI each watch was over €100 and for my elderly in-laws that’s a lot of money to spend on a product that became useless due to no fault of our own) As of now, belio wants us to use the helloo app in order for my kids’ belio watches to work. That is their “only” solution! Who does that to their clients? Worse, belio doesn’t have a customer service number to call. They only respond via email. So in my search for urgent, smart watches for my kids, I came across one2track. I took advantage of their online special and bought the watches via their website with a 10% discount. They are also better priced than other GPS watches, so it’s a win-win. One2track customer service is amazing! When I arrived to pick up the watches, Mike, one of their awesome customer service reps set up the watches and explained all the settings for us as users. They also have a telephone number clients can call and an email.. both of which are quickly answered. From our experience, this type of service and product quality was never provided by belio, which sold useless watches to us. In a nutshell, as a concerned parent, and based on our personal experience we highly recommend one2track as the GPS smart watch for kids and elderly alike. Their hands on customer service experience, showed me they really care.

Tweede ronde

Mooi horloge, makkelijk te installeren. Mijn eerste horloge werkte niet goed. GPS functie werkte vaak niet: kreeg GPRS (minder nauwkeurig) of de melding “horloge nu niet online” De magnetische oplader moest heel nauwkeurig worden aangesloten, anders liet hij los. Ik heb nu een nieuwe gekregen van de helpdesk van One2track met een andere simkaart. Deze werkt helemaal naar tevredenheid Ook de oplader is beter en de batterij gaat langer mee, ongeveer twee dagen bij intensief gebruik.

Snelle levering van makkelijk gps horloge

Horloge met prepaid simkaart, tarieven goedkoper dan elders. Is makkelijk te installeren en ziet er degelijk uit. Met de knop zet je het horloge aan, wel jammer dat het scherm met de klok snel uit gaat. Kun je ook niet wijzigen dacht ik. Als je gebeld wordt komt er in het touchscherm de iconen voor opnemen of ophangen. Deze zijn wel klein, maar bedienen gaat wel goed. Als alles is ingesteld werkt het prima en de gps werkt ook vrij nauwkeurig. Al met al lijkt me een prima aankoop

Makkelijk in gebruik, en uitstekende aftersales.

Horloge is degelijk, gebruik van de one touch is voor onze zoon van 6 simpel. Menu van de app is overzichtelijk. Ook de ervaring van de aftersales was prima. Er werd snel en duidelijk gereageerd. Ik kan dit horloge alleen maar aanraden .

Fantastische service

Onlangs een horloge gekocht voor mijn zoontje. Helaas was er iets misgegaan met de pakkingsbon. We kregen een rose binnen ipv zwart. Werd diezelfde dag al gebeld door de klantenservice. Zij hebben direct een zwarte op de post gedaan en daarbij een lader voor het ongemak. Top service! Retour verzendingslabel werd ook geregeld om de rose terug te sturen. Het horloge bevalt écht super goed. Zoon trots en wij gerust gesteld! Wil je voor service en kwaliteit gaan kies dan voor one2track!!

Helemaal geweldig

Ik kan mijn zoon nu overal vinden. (Hij gaat vanaf volgend jaar naar de middelbare school) en moet dan 10 km fietsen om daar te komen. Dit geeft mij nu al een geruststelling.

We zijn meer dan tevreden. Hij werkt super

Connect Touch: Mooi apparaat, werkt niet gemakkelijk

Deze beoordeling gaat over het horloge en niet over one2track. Connect Touch is een mooi horloge, maar werkt simpelweg niet gemakkelijk. Zelf ben ik prima technisch onderlegd, maar ik vind dat een horloge voor iedereen gemakkelijk moet werken. Dus wanneer een horloge offline is, moet er een melding worden gegeven waarom deze offline is. Uiteindelijk kom ik hier wel uit, maar mijn vrouw die het meeste thuis is en bij mijn zoon de horloge omdoet voor het buitenspelen niet. Het geeft niet als een product een melding geeft, maar dan is het wel prettig als je te zien krijgt dat hij: 1) Opnieuw opgestart moet worden 2) Beltegoed of databundel op is 3) Geen verbinding heeft vanwege ... 4) Anders Helaas heb ik het horloge met simkaart vandaag retour gemeld om nog binnen de 30 dagen retour garantie ons geld terug te kunnen krijgen. Dit betekend niet dat ik niet meer geinteresseerd ben in andere horloges. Ik blijf rondkijken want de GPS functie geeft wel rust wanneer het goed functioneert, je weet altijd waar je kind is.

Fijn horloge en snelle service

Wij hebben een horloge gekocht van One2track voor ons zoontje van 7. De Connect Go. Mooi zwart en stevig horloge, zoontje is er erg blij mee! De eerste week hadden we wat problemen met de GPS, hebben dat aangegeven via de mail en kreeg binnen 5 min reactie! Mochten het horloge terug sturen zodat ze het zelf konden bekijken. Na 2 dagen kregen we een nieuwe! Top service!! Bellen werkt goed en de berichten ook. Ook kan je goed zien waar de persoon zich bevindt. Echt een aanrader (na vele Chinese horloges..).

Snelle reactie en goede product

Probleem met accu is heel snel opgelost.

Snelle reacties, hulpvaardig en correcte oplossing

Door ontstane storing werkte de Rebel van onze 7 jarige zoon niet meer en dat was geen prettig idee als hij zonder zijn belhorloge buiten in de woonwijk aan het fietsen en spelen was. Telefonisch goed te woord gestaan met snelle hulp en ook in de verdere oplossing perfect en naar tevredenheid geholpen.

Ook bij problemen wordt er snel gereageerd.

Connect Go gekocht voor iemand met Alzheimer, het horloge werkt perfect om indien nodig, te zien waar de persoon zich bevindt. Ook de veilige zone die je kan instellen werkt zeer goed ( je krijgt een melding als de persoon de zone verlaat of er weer in komt). Alle andere functies worden niet gebruikt, want dat gaat niet lukken bij iemand met Alzheimer. Maar in een noodsituatie kan je altijd nog naar het horloge bellen. Toen er een probleem met de simcard was zag de klantenservice van One2track dat het belangrijk was dat het probleem snel opgelost moest worden....En het werd snel opgelost, nog bedankt daarvoor.

Werkt prima

Top product

Geweldig horloge! Geeft mijn moeder (85) een veilig gevoel.

Mijn moeder van 85 heeft sinds oktober 2019 de Connect GO. Ze woont alleen en voelt zich nu veiliger, omdat ze weet dat er in een noodgeval met een druk op de knop hulp komt. Haar toestel laadde door een onbekende oorzaak niet meer op. Na dit gemeld te hebben, kregen we binnen 2 dagen een nieuw kabeltje. Helaas bleek dit niet de oplossing van het probleem. Het horloge is door One2Track nagekeken en ook zij konden de oorzaak niet vinden. Een nieuw horloge wordt direct opgestuurd. Ook de informatie in de mails is duidelijk en men weet precies wat de stand van zaken is en de volgende actie. Wat een geweldige service, KLASSE, mijn complimenten!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.