Geweldig horloge! Geeft mijn moeder (85) een veilig gevoel.

Mijn moeder van 85 heeft sinds oktober 2019 de Connect GO. Ze woont alleen en voelt zich nu veiliger, omdat ze weet dat er in een noodgeval met een druk op de knop hulp komt. Haar toestel laadde door een onbekende oorzaak niet meer op. Na dit gemeld te hebben, kregen we binnen 2 dagen een nieuw kabeltje. Helaas bleek dit niet de oplossing van het probleem. Het horloge is door One2Track nagekeken en ook zij konden de oorzaak niet vinden. Een nieuw horloge wordt direct opgestuurd. Ook de informatie in de mails is duidelijk en men weet precies wat de stand van zaken is en de volgende actie. Wat een geweldige service, KLASSE, mijn complimenten!

Mooie oplossing als je omgeving helpt met uitleg

De 'go' gekozen als SOS-horloge voor een moeder boven de 80. Ze heeft geen smartphone, dus dit horloge met touchscreen is niet simpel, maar juist heel nieuw. De handleiding bij het horloge bleek onbegrijpelijk cryptisch. Zo staat nergens wat er precies gebeurt bij SOS of bij bericht inspreken. We hebben ineen aantal dagen een nieuwe handleiding gemaakt: 6 pagina's plaatjes om stap voor stap de functies te bedienen, en te begrijpen wat er dan gebeurt, en wie er welk signaal ontvangt bij SOS. Met onze uitgebreide handleiding is het een mooi apparaatje, om een zelfstandige oma haar zekerheid terug te geven. Als anderen ook dit gebrek ervaren, dan helpt deze aanvulling hopelijk meer mensen.

Top horloge. Wel voor kinderen vanaf 7 jaar. Er zitten nl. geen spelletjes op.

Bestelling verliep lekker vlot. Horloge voldoet aan de verwachting.

Helemaal top

Van begin tot het eind een positieve ervaring. Bestellen was eenvoudig en snel, product was snel geleverd en de instructies voor installatie en set-up voor het horloge waren prima. Horloge doet exact wat ik er van verwachtte.

Dikke 10

Het scherm van mijn zoontje zijn Touch was gebroken. Met een kleine vergoeding een volledig nieuw horloge gekregen. Vrijdag op de post gedaan en dinsdag middag alweer retour ontvangen. Dank jullie wel voor deze service. Anneke & Sam

Gewoon geweldig van bestellen tot levering

Zoals hierboven al genoemd , site was duidelijk met bestellen , ook dat het meeste al geïnstalleerd was ook ideaal . Het horloge werkt perfect echt een aanradee

waterdicht simpel mooie uitstraling

Ideaal voor onze schoonmoeder! Kunnen alles volgen! Zelfs als de batterij bijna op is zie je een melding. Ook kunnen wij alles opwaarderen vanuit ons eigen huis. Gewoon super!!

Wij zijn zeer tevreden!!

Onze 2 jongens hebben beide een horloge, een "connect touch" en een "connect go". Zo kunnen we de jongens meer vrijheid geven, zonder zorgen te maken waar en wanneer ze zijn. Super fijn alternatief voor een mobiele telefoon! Batterij gaat gemiddeld 3 dagen mee, soms langer. Zeker geen spijt van onze aankoop!

One2track doet wat het moet doen

Zeer tevreden!

Super handig en makkelijk om mee om te gaan.

Het horloge werkt prima, en de app is makkelijk te bedienen. Ook om op te waarderen.

heel goed, kind te volgen

heel goed, kind kan vrij spelen. maar heb wel contact met kind

Prima GPS horloge

Fijn horloge die doet wat je ervan mag verwachten. Helaas is de taal van het horloge alleen in te stellen op Engels of Chinees, maar mijn zoontje is het Engels gelukkig voldoende machtig om het horloge correct te kunnen bedienen. Via de app is het horloge prima te volgen. Telefoneren via het horloge gaat wonderwel ook zonder problemen. Vooralsnog geen problemen ondervonden bij het gebruik.

Zoals de beoordeling uitstekend

Levering snel en goed. Verpakking is goed. Product ziet er degelijk uit. Instellingen om het batterijverbruik laag te krijgen staan vermeld op de website. Aanrader!

Super blij met het horloge!

We hebben voor twee van onze kinderen (4 en 6) een horloge gekocht. Ondanks dat erbij staat dat ze vanaf 10 jaar te gebruiken zijn, kunnen onze jongens ze prima bedienen. Het geeft een heel fijn gevoel dat ze ons kunnen bellen als er iets is en dat wij hen kunnen traceren als het nodig is.

Zeer correcte, snelle en klantvriendelijke service!

Na bestellingen voor mijn kinderen en andere personen kan ik alleen maar vaststellen dat de klantenservice perfect werkt. Deze mensen staan steeds klaar om te helpen. Echte aanrader!!!

Handig bij het buitenspelen

Horloge installatie was eenvoudig. Veilig dat er van buitenaf niet naar het horloge gebeld kan worden, alleen door gekoppelde nummers. Data en minuten verbruik valt heel erg mee. 1 maand geleden 5 euro data en 5 euro belminuten aangeschaft, beiden nog 95% nu. Horloge wordt bijna dagelijks aangezet met buitenspelen. We sturen vaak spraakberichten van en naar het horloge. Dat werkt heel goed en daarbij gebruik je wat data en geen belminuten. En we letten er zelf op dat het horloge gebeld wordt ipv zelf belt (ivm de bundel). Dus op deze manier zijn we véél goedkoper uit, als de horloges waarbij je een abonnement op het teoefoonnummer af moet sluiten. Jammer dat de aangeschafte bundels maar 6 maanden geldig zijn :-). Verder is de locatie goed te zien en vrij nauwkeurig als het horloge buiten is. Als het horloge in een gebouw is, wordt de locatie onduidelijk en kan er wel 500 m verschil in zitten. Maar dat verschil zie je ook in de app op het kaartje. Ook zit er een mogelijkheid op om de geschiedenis te zien, zodat te zien is waar en wanneer het horloge geweest is. We zijn heel tevreden. We kunnen alleen de knop om het horloge uit te zetten niet bedienen, dan wordt er een SOS oproep verzonden naar het gekoppelde mobiele nummer. Maar gelukkig kan via de app op de telefoon van het gekoppelde nummer, het horloge ook uitgezet worden. Ideaal dus als je het kind meer vrijheid met buitenspelen wil geven, of eens alleen naar school mag fietsen etc.

Zeer tevreden.

Snelle levering, horloge helemaal gebruiksklaar, zelfs schermprotector zat er al op. (wat ik sowieso een aanrader vind als het horloge voor een kind is)

We hebben een goede ervaring met het horloge werkt perfect.

Snel geleverd en kon direct in gebruik worden genomen.

Zeer tevreden met de Connect GO voor onze zoon

Voor de kerst hebben we bij one2track het Connect GO horloge voor onze zoon gekocht. Hij bevalt echt uitstekend! Niet te vergelijken met het horloge welke onze dochter vorig jaar heeft gekregen, werkend met de Chinese SE tracker App. De Chinese SE App werkt vaker niet dan wel. De one2track App werkt zeer nauwkeurig! Bij verversen springt de locatie binnen 10 seconden naar de plek waar onze zoon is. Wij wonen in een gebied waar alleen KPN een enigszins redelijk bereik heeft. Het one2mobile netwerk was dus wel even spannend. Enkel in de badkamer heeft het horloge slecht bereik waardoor er niet gebeld kan worden en er een vreemde locatie weergeven wordt in de App. Gelukkig hoeven we hem niet te bellen als hij onder de douche staat ;-) Al zou dat trouwens wel kunnen met dit horloge, hij is waterdicht. Voor de kerst hebben we een data- en belbundel van samen € 10 op de sim opgewaardeerd. Het horloge is kerstavond aangegaan en sindsdien niet uit geweest. Inmiddels is hij 4 of 5 keer opgeladen. Databundel staat op 83% resterend en belbundel op 95%. Vele malen goedkoper dan het KPN-prepaid kaartje in het Chinese horloge van onze dochter die per oproep alleen al € 0,30 starttarief betaalt. Het enige kleine minpuntje vind ik dat het een beetje omslachtig werkt om een tekstbericht naar het horloge te sturen. Ook zou het fijn zijn als je de bel-geschiedenis vanaf het horloge terug zou kunnen vinden. Maar ondanks dit nog steeds een 10!

Horloge geeft zekerheid voor ouders en kind!

Erg fijn dat wij nu weten waar onze zoontje is in de buurt en wij hem kunnen bereiken. Maar ook voor hem fijn dat hij ons altijd even kan bellen als er iets is of iets wil doorgeven. Het horloge werkt goed en installaties werkt eenvoudig. Met de app kun je precies zien waar iemand is. Echte een uitkomst!

Rustgevend gevoel

Heerlijk om altijd te weten waar mijn kind is. Horloge geeft een accurate locatie en de verbinding is super. Voor mijn kind makkelijk in gebruik en alleen voorzien van het nodige zonder afleidende opties. Echt een horloge die gemaakt is waarvoor hij bedoeld is. Zeer zeer tevreden over de kwaliteit, ook de meegeleverde screen protector doet goed zijn werk. Super apparaat

Goede service en bereikbaarheid

Horloge werkt, denk ik, meestal goed. Ik heb de pech dat er wat problemen mee zijn, iets wat kan gebeuren. Vandaar dat ik het horloge heb moeten opsturen om te kijken wat er mis mee is. En ik ben er vrijwel zeker van dat het goed gaat komen. Aan de telefoon ben ik goed geholpen. Wel leuk om het horloge te kunnen volgen tijdens het verzenden naar jullie.

Goed bereikbaar. mijn kinderen zijn zeer tevreden over conect en go is goed te volgen en goedkoop in gebruik zeer tevreden.

Top gps horloge

Voor onze zoon van 6 jaar die heel erg graag buiten speelt aangeschaft. Erg fijn horloge en bijbehorende apps. De apps zijn Nederlandstalig en erg handig in gebruik. Je krijgt het horloge ook compleet toegestuurd met sim kaart en al. Dus het installeren duurt niet lang. Gps is vrij nauwkeurig en op deze manier mijn kind in de gaten kunnen houden vindt ik wel een fijn idee.

Connect Go, sterk in z’n eenvoud

Ook de jongste zoon heeft nu een Connect Go. Eenvoudige installatie, eenvoudige bediening. Geen poespas. Werkt perfect!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.