uitstekend

Op donderdag door verzorgster het benodigde aangevraagd en op zaterdag geleverd door DHL maar pakket in de hal van het gebouw gezet. Bezorging slecht.

Eenvoudig bestellen, snelle levering.

Slecht

Mijn bestelling was redelijk op tijd echter; De rugband ontbreekt, twee keer voor gebeld maar is er nog steeds niet. De remmen zijn niet afgesteld en dat is minder simpel als voorgesteld

Super 10/10

Beste prijs voor identiek artikel (douchestoel) en supersnel bezorgd!

Goede kwalliteit

Zeer grote keuze in artikelen. Vlugge bediening.

Levering niet zoals beloofd

Ik had voor mijn ouders een toiletbeugel besteld. Deze zou bij hun thuis worden afgeleverd. Mijn moeder is er de hele dag voor thuisgebleven maar er is niemand gekomen. In plaats daarvan kreeg ik bericht dat PostNL de zending een dag later bij een ophaalpunt had afgeleverd. Lastig als je geen vervoer hebt. Uiteindelijk bleek het hele geval ook nog zelf in elkaar gezet te moeten worden. Het zou fijn zijn om dat soort dingen van tevoren te weten.

werkt uitstekend

De bestelling werd erg vlot geleverd!

Prettig te woord gestaan door een medewerker van Thuiszorgwinkelxl.nl.

Vijf sterren

Vijf sterren

Trage levering

Pakket na 2 weken eindelijk ontvangen.. Communicatie rond levering is zeer onduidelijk en zeker niet accuraat

goed product en op tijd geleverd

goed product en op tijd geleverd

goed product en snelle levering

nvt

Redelijk

Een redelijk hulpmiddel

redelijk goed

Bestelling en bezorging was correct; het medicijndoosje viel qua kwaliteit wat tegen.

Correct

Alles goed geregeld, goed produkt, gemakkelijk in elkaar te zetten. Helaas zit er geen klem bij om de stop te bevestigen, wel de dop om hem erin te zetten

Blij met de producten

perfecte aflevering

alles in goede staat afgeleverd

Zeer goede ervaring en goede service

Snel in huis. We hadden extra softwielen mee besteld bij de rollator. Deze waren bij levering niet erbij. Een mail gestuurd hiervoor en binnen een uur kregen we al een telefoontje. Ze zijn direct nagestuurd worden. Echt een aanrader met zeer goede service.

Snel en correct

product voldoet volledig aan de verwachtingen

Correcte uitvoering en opvolging.

Een probleem met de levering is onmiddelijk opgelost.Prima service.

Prima ervaring.

Mijn nieuwe rugtas voor de scootmobiel bevalt uitstekend! Ben goed zichtbaar door het grote knalgele vlak. Bovendien gaat de rits erg soepel wat weer erg prettig is als ik m'n boodschappen erin kwijt wil. Ben er echt blij mee.

Geweldige service

Helemaal tevreden. We hadden nog contact ivm een probleempje. Heel fijn opgelost.

Ontzettend goed geholpen ivm een garantie

Rolstoelzak gevoerd en waterdicht

Handige rolstoelvoetenzak, rits aan voorkant maakt instappen makkelijk.waterdichte buitenkant. Wordt met twee elastische lussen bevestigd aan de handvatten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven